Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Trebam savjet :)

Pozdrav svima, Trebala bih pomoc/savjet.. Naime imam 25 god,uzasno sam usamljena i trebam drustvo..nemam neku legicu za otici s njom na kavu,kino,nekada i van,pozvati nekog kod sebe... Imam jednu legicu od osnovne skole,ona je rodila i zivoti su nam postali potpuno razlici. Cujemo se mi i vidimo,ali u puno manjoj mjeri. Jos jedna dobra legica se radi faksa odselila,takoder se cujemo ali to je sve sto mozemo zbog udaljenosti. Sto da radim? Kako da se povezem s nekim novim ljudima? Nemam previse samopouzdanja,i malo sam sramezljiva.. Hvala svima unaprijed :)
2019 10 20
Pozdrav! :") Često se dogodi tako da se životi raziđu pa u nekom periodu života ostanete skoro sami. Ja bih upisala nešto što me zanima - sport, ples, neki jezik ili tako nešto gdje idu mladi ljudi. Gdje god sam tako išla, uvijek bih si upoznala divne cure s kojima sam još uvijek u kontaktu. :") :") Istina je da su neke cure bile sramežljivije, ali ja nisam pa smo se dobro našle. Tako ćete i vi susresti nekoga tko je manje sramežljiv i sprijateljiti se. :") Uz to, ako radite negdje, na poslu uvijek upoznate nekoga pa preko tog nekog od posla nekoga i tako to ide. Držim fige i samo malo hrabrosti! :") :")
2019 10 20
Hej hej! Maja, to je dobar savjet! Slažem se, pronađi nešto što te zanima i kreni na to u slobodno vrijeme. Upoznati ćeš ljude koji imaju isti interes kao i ti i već imate zajedničku temu, pa će to olakšati početno upoznavanje :) Sretno! :")
2019 10 20
Hvala Vam na savjetu.. pokusat cu s upisivanjem nekog sporta u slobodno vrijeme,pa se nadam srecu tamo.. Dobro ce mi svakako doci da malo popunim svoje slobodno vrijeme.. Aa za hrabrost,tog ce trebati puuuuuunooo ali ezo nadam se pozitivnom ishodu! :)
2019 10 21
Ma nema straha! U svakom društvu postoje sramežljivije osobe, kao i otvorenije. Samo treba pričekati da ti se sve to posloži. :") :") Ja nikad svjesno i namjerno ne tražim prijatelje jer ih imam, ali nerijetko upoznam nekoga koga želim i dalje u svom životu i baš se povežemo. Evo npr., prošlo ljeto sam na Instagramu igrala nagradnu igru za jedno putovanje od 3 dana. Osvojila sam ga (za sebe i dečka), ali tri su bile nagrade pa nisam bila jedina koja je osvojila. Ta druga djevojka koja je osvojila za sebe i svog dečka mi se javila da vidimo kad idemo i tako neke sitnice. Nas četvero smo se sprijateljili nemoguće - kao da se znamo cijeli život. Oni su se ove godine vjenčali, a mi smo bili na njihovom vjenčanju. Tome se nikako nisam nadala, a nevjerojatno mi je. Nas dvije se čujemo svaki dan, a ljudima izgledamo kao da se družimo godinama. :") :")
2019 10 21