Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Euro shop - mišljenje o stranici

Pozdrav cure, 😊 Zanima me, da li je koja od vas narucivala kakve stvarčice sa stranice na fejsu po imenu Euro shop? Ja sam prije otprilike 3 tjedna narucila posteljinu i jos uvijek mi nije stigla. Placa se prilikom preuzimanja paketa, tako da ni na koji nacin nisam novcano ostecena, ali svakodnevno iscekujem dostavu i pomalo sam razocarana jer se bojim da paket necu dobiti.😕 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/43d0b91ab805a927dcddce55e640f9c8.jpg)
2019 10 28
općenito ne koristim usluge on-line trgovina koji sa facebook stranica maknu recenzije :) al to sam ja...da li ste možda dobili broj za praćenje. p.s. po objavama mi izgleda da preprodaju sa drugih stranica/možda ebaya...možete to lako provjeriti tako da njihove slike staviti u google i pogledate odakle su ih uzeli :)
2019 10 28
> PretrpaniOrmar: > općenito ne koristim usluge on-line trgovina koji sa facebook stranica maknu recenzije :) al to sam ja...da li ste možda dobili broj za praćenje. > p.s. po objavama mi izgleda da preprodaju sa drugih stranica/možda ebaya...možete to lako provjeriti tako da njihove slike staviti u google i pogledate odakle su ih uzeli :) To sam i ja tek kasnije skuzila da nemaju recenzije, odmah mi tlak skocio 😤😩😩 Nisam dobila nikakav broj nazalost.😐 Moja prijateljica je prije dvije godine kupila takvu istu posteljinu kod neke gospođe (nevezano za stranicu) i sto se tice kvalitete kaze da je odlicna i u super stanju nakon x pranja. Pa sam se razveselila i odlucila naruciti, a sad cemo vidjeti sto ce biti, dal ce paket uopce stici do mene.🙂
2019 10 28
ma ako niste platili ne sekirajte se...eventualno im probajte poslati poruku da vam jave broj za praćenje jer da ste naručili xy a da još pošiljka nije stigla ;)
2019 10 28
Naručena posteljina kod njih prezadovoljna a cijena super , tako da šta se mene tiče super
2019 10 28
Pitanje samo dali ste posteljinu naručili u inbox ili samo ispod slike u komentar ????
2019 10 28
> deanat: > Pitanje samo dali ste posteljinu naručili u inbox ili samo ispod slike u komentar ???? U inbox 🙂
2019 10 28