Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure iz Rijeke trebam nekoga za primopredaju

Pozdrav cure,našla sam si nešto na njuškalu za kupit-danas mi je roćkas pa bi se počastila☺.Cijena je 500kn pa bi rado primopredaju ako je netko voljan i ima vremena da u subotu u gradu napravi primopredaju za mene.Molim samo cure s više povratnih da mi se jave.Ja bi upatila Vama na računa Vii mi onda pošaljete tiskom ako se netko javi tko je voljan izaćii mi u susret.Hvala unaprijed.
2019 10 31
Sretan rođendan!!
2019 10 31
> Majalike: > Sretan rođendan!! Hvala puno.
2019 10 31
Sretan rođendan, nažalost nisam u Rijeci idućih par dana za uslugu, ali sam osobno jučer nekome na njuškalu uplatila 500kn za par artikala te mi je poslao Tiskom. Čemu nepovjerenje tamo? Zbog nedostatka povratnih ili? :)
2019 10 31
Sretan rođendan! Evo , ja ti to mogu napraviti, ali ne u subotu. Ako možeš dogovor prebaciti na ponedjeljak....
2019 10 31
> Epona386: > Sretan rođendan, nažalost nisam u Rijeci idućih par dana za uslugu, ali sam osobno jučer nekome na njuškalu uplatila 500kn za par artikala te mi je poslao Tiskom. Čemu nepovjerenje tamo? Zbog nedostatka povratnih ili? :) Tako je.Tamo sam bila već prevarena.Par puta nakon toga sam vidjela ukradene slike sa krpica i prodavàlo se na njuškao to nešto što nemaju osim na siici..Znači da one koje su ovdje prevarantice varaju i tamo.
2019 11 01
> gitadevi: > Sretan rođendan! Evo , ja ti to mogu napraviti, ali ne u subotu. Ako možeš dogovor prebaciti na ponedjeljak.... Hvalà ti,budem pitala pa se javim ali popodne jer sada idem.na posao.
2019 11 01
Dogovoreno!
2019 11 01
Napisala je da moze u pon iza 17h,ovisno kada bude gotova s poslom.Trazila je br mob pa da Vas kontaktira u pon.Ili ako je to problem da Vas ne zamaram s tim da joj uplatim i neka mi posalje.Javite mi samo da znam.
2019 11 01
> Boston: > Napisala je da moze u pon iza 17h,ovisno kada bude gotova s poslom.Trazila je br mob pa da Vas kontaktira u pon.Ili ako je to problem da Vas ne zamaram s tim da joj uplatim i neka mi posalje.Javite mi samo da znam. Nek vam posalje poduzecem. Meni su dopustili u posti prije podizanja paketa i placanja da otvorim i provjerit paket , to su me sami ponudili.
2019 11 01
> GOLD_FASHION: > > Boston: > > Napisala je da moze u pon iza 17h,ovisno kada bude gotova s poslom.Trazila je br mob pa da Vas kontaktira u pon.Ili ako je to problem da Vas ne zamaram s tim da joj uplatim i neka mi posalje.Javite mi samo da znam. > Nek vam posalje poduzecem. > Meni su dopustili u posti prije podizanja paketa i placanja da otvorim i provjerit paket , to su me sami ponudili. :') :') slanje "poduzećem" sorry, al svaki put se odvalim na to :') :')
2019 11 01
> GOLD_FASHION: > > Boston: > > Napisala je da moze u pon iza 17h,ovisno kada bude gotova s poslom.Trazila je br mob pa da Vas kontaktira u pon.Ili ako je to problem da Vas ne zamaram s tim da joj uplatim i neka mi posalje.Javite mi samo da znam. > Nek vam posalje poduzecem. > Meni su dopustili u posti prije podizanja paketa i placanja da otvorim i provjerit paket , to su me sami ponudili. Nije mi ista adresa na osobnoj i onda je bio živi cirkus u pošti dok sam dobila paket.Cijelu sam poštu digla na noge😬.Od tada izbjegavam poštom da mi dolaze paketi.
2019 11 01
Poduzećem :')
2019 11 01
> Boston: > Napisala je da moze u pon iza 17h,ovisno kada bude gotova s poslom.Trazila je br mob pa da Vas kontaktira u pon.Ili ako je to problem da Vas ne zamaram s tim da joj uplatim i neka mi posalje.Javite mi samo da znam. Evo me u inboxu!
2019 11 01
Boston di zivi zena?Dio grada ili adresa ?ako Gita nemoze evo ja mogu
2019 11 01
1 2