Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Tisak *bez adrese i podataka

Kakva ironija. Naime, ovaj tjedan imam dva izgubljena paketa. Jedan koji sam ja poslala i drugi koji je poslan meni. Za ovaj koji sam ja poslala natezem se s njima preko e-maila (na telefon se nitko ne javlja, naravno) Kazu da ga traze. A sad ce biti ajmo Jovo nanovo da se nadje paket koji je poslan meni. Mislit ce netko tamo tko vec odgovara na mailove da se ja za*** s njima. Nije mi zasto tetama na Kiosku nitko od nadleznih ne objasni kako funkcionira slanje paketa? (Oba su bez adrese i podataka, stoji samo kod od Tiska sto implicira da nisu stavile podatke posiljatelja i primatelja na paket..) Ne znam cime vise da saljem/primam pakete 😠
2019 12 15
Nije mi jasno kako ste dobili sifru paketa (oba)ako nemaju na kutiji posiljatelja / primatelja ? Kad ste ispunjavali obrazac za slanje jeste stavili vrijednost paketa 400 kn (najveci iznos)? Ako da ,a nadam se da stvarna vrijednost nije veca imate pravo na taj novac.
2019 12 15
Kad ukucam kod koji se dobije na Tisku prilikom slanja paketa - paket nije pronadjen, a kad ukucam kod s najave paketa onda stoji samo datum najave i kod odredisnog Tiska. I to u oba slucaja. 😏 Kazu ovi iz Tiska da se teta vjerojatno pozvala na neku drugu sifru.
2019 12 15
Tetama na Tisku nije ni posao da one ispisuju obrasce, nego imate obrazac koji ispunjavate preko interneta (a tu traže brdo podataka bez kojih ga ne možete ispuniti) i obrazac koji ispunjavate na kiosku ( a tu jedino ne traže e-mail, sve ostalo traže). Ni meni nije jasno kako je to moguće da imate samo šifru. :o Jedino ako ste slali dva istovremeno mogli su zamijeniti šifru.
2019 12 15
Nisam stavila najveci iznos nazalost, stavila sam iznos koji je uplacen. Al ganjat cu se ja s njima dok to ne nadju. Kazu da je to onda kod njih na skladistu zajedno sa svim ostalim paketima koji su bez adrese i podataka.
2019 12 15
> glitterica: > Nije mi jasno kako ste dobili sifru paketa (oba)ako nemaju na kutiji posiljatelja / primatelja ? Kad ste ispunjavali obrazac za slanje jeste stavili vrijednost paketa 400 kn (najveci iznos)? Ako da ,a nadam se da stvarna vrijednost nije veca imate pravo na taj novac. Nije 400, nego 500 kn.
2019 12 15
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/35b43363adf36e113e37c576c2b77399.jpg)
2019 12 15
Znaci ovo je vec 5.put da mi se brise poruka, zasto ne znam. Za oba paketa je napravljena najava paketa preko interneta. Imam oba primjerka najave na e-mailu.
2019 12 15
Meni je prije par dana prodavač iz Zagreba slao dva paketa s knjigama, oba uredno najavljena, za oba sam dobila mail obavijest, on mi je dodatno poslao šifre......odmah sam ih ukucala u Tiskovu tražilicu - jedan je kretao k meni u RIjeku, drugi u Gajnice......Čovjek je odmah zvao Tiskovu službu za korisnike pa su to riješili, s objašnjenjem da im je sustav pošemerio. U isto vrijeme dobila sam obavijest da mi je jedan paket zaprimljen na prodajnom mjestu, otišla tamo - nema ga. Nako n dva dana mi tete iz kioska (s kojima sam dobra iimaju moj broj moba za ovakve slučajeve)dojavileda je napokon stigao.
2019 12 15
> gitadevi: > Meni je prije par dana prodavač iz Zagreba slao dva paketa s knjigama, oba uredno najavljena, za oba sam dobila mail obavijest, on mi je dodatno poslao šifre......odmah sam ih ukucala u Tiskovu tražilicu - jedan je kretao k meni u RIjeku, drugi u Gajnice......Čovjek je odmah zvao Tiskovu službu za korisnike pa su to riješili, s objašnjenjem da im je sustav pošemerio. U isto vrijeme dobila sam obavijest da mi je jedan paket zaprimljen na prodajnom mjestu, otišla tamo - nema ga. Nako n dva dana mi tete iz kioska (s kojima sam dobra iimaju moj broj moba za ovakve slučajeve)dojavileda je napokon stigao. Znaci sustav im je u banani. Ja ih isto zovem, ne javlja se nitko. Ali zato saljem mailove na dnevnoj bazi. Poslala sam im sve vezano za pakete. Oba koda, obe najave sa svim podacima. Valjda ce uspjeti nesto rijestiti.
2019 12 15
Ma, oni malo otegnu, ali na kraju se stvar riješi. Meni je jednom zagubljen paket, nakon sitnog natezanja i potrage tu i tamo, isplaćeno mi je navedenih 500 kn vrijednosti. Sretno :)
2019 12 15
Tanči 🙄🙄 cooldown
2019 12 15
Imam super vijesti. Locirani su paketi i do cetvrtka bi trebali biti na odredisnom Tisku.
2019 12 17
> -Vanda: > Imam super vijesti. > Locirani su paketi i do cetvrtka bi trebali biti na odredisnom Tisku. Jupiiiii ,:)
2019 12 17