Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Prištići na leđima i prsima

Pozdrav svima, vec unazad nekoliko godina borim se s pristicima na ledima i na prsima. Tocnije sada imam dosta i oziljaka jer ne mogu da ne istisnem pristic. Vjerujem da sam najvecim dijelom ja kriva jer znam da prljavim rukama pogotovo poticem izbijanje novih. Zanima me imate li kakav prijedlog ili kakav proizvod koji bi sprijecio makar nastajanje novih pristica? Do sada sam koristila neku kremicu iz ljekarne za 150kn ali bez ikakvih promjena i koristila sam puzev gel koji mi je malo ublazio oziljke. Prihvacam bilo sta, moze i nesto drogerijsko, a moze i nesto prirodno.
2020 01 13
Koloidno srebro, imate u ljekarnama za kupiti. Mene je spasilo, umocite blazinicu ili sterilnu gazicu pa svako jutro i vece premazite i pustite da se osusi i ne mazite se kremama po tom dijelu.
2020 01 13
Imala isti problem - riješila sa sapunom Silverex na bazi srebra - imate za kupiti u ljekarni - cijena 50 kn, sapun je tvrdi i meni izdrži po 6 mjeseci - koristim ga sad za prištiće na licu kad mi izbiju :)
2020 01 14
Cosmel mlijeko za tijelo sa voćnim kiselinama. U ljekarni oko 120 kn. Najjednostavnije rješenje po meni. Ja pazim da ne nosim neke "šugave" materijale, samo pamuk uglavnom, pazim koje gelove, piling radim i svejedno se to javlja... Cosmel mi stvarno pomogne kad ga se sjetim kupiti :)
2020 01 14