Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pošta problem

Bok cure, slala sam preporuku 02.05. Subota, paket al je teta na posti poslala obicnu preporuku ne paket, još uvjek nije stigao, rekli su da dođem sutra jer kao rok je sutra , svaljivaju na Zagreb, a na onom pošta track piše samo paket zaprimljen kod nas u Metkoviću, žena kojoj sam slala je upoznata sa situacijom, naravno čekam još par dana i ona se složila s tim pa joj vratim novce, e a sad je problem što s paketom? S mojom torbom? Jel radio netko naknadu štete u pošti? I kako to ide?
2020 05 13
Imam li uopce pravo na to? Drugu preporuku koju sam slala taj isti dan u ist9 vrijeme al je išlo u Viškovo stoglo je taj utorak, znači nakon 2-3 dana , 🤔 sta da sad radim?
2020 05 13
Pozdrav, Ispunite potražnicu na pošti...velika je vjerojatnost da ga nađu i dostave. Ja sam molila kupce da se strpe i svaki puta bi im dostavili paket.
2020 05 13
Sutra odem viditi u posti opet kako i sta pa cu ispuniti nadam se da ce naci
2020 05 13
I meni je "nestao" paket poslan 24.4. Naravno, preporuceni paket. Zatrazila sam i preusmjerenje paketa i potraznicu, ali jos uvijek nista od njega. Također je na track&trace vidljivo samo da je paket zaprimljen. Jedino sto sada mogu je poslati prigovor. Nikad vise postom. 😊
2020 05 13
Ja moram vratiti ženi novce, torbe nove koju sam platila oko 400 doduse prodala sam za 90 , (to sam slala) nema na vidiku, svakako gubim, danas moram ic isouniti to, pa vidit sta ce bit, citala sam maloprije 2 mjeseca treba dok srede to i daju odstetu
2020 05 14
Nekoliko puta su izgubili paket ili ga nisu ni poslali i svaki put bi ga našli čim sam ispunila potražnicu. Upisali su na potražnicu koja je vrijednost paketa, iako je poslano samo preporučeno. Ankicabanankica...al vidi s njima u pošti, jer ako ga nađu isporučit če ga kupcu. Nakon svih problema ja preferiram tisak...jednostavnije i bez drame (barem iz mog iskustva) Sretno :)
2020 05 14