Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Asos informacije

Pozdrav Molim Vas info o Asos narudžbi. Kako naručite,platite i gdje je katalog proizvoda? Kakva je kvaliteta i odgovaraju li veličine? Konkretno bih naručila haljinu za krstitke.
2020 06 12
ASOS je web stranica isključivo on-line prodaja. Upišite ASOS u Google i prvo što Vam izbaci to je to, ne želim ovdje stavljati link da mi se ne obriše komentar. Unesete karticu bankovnu i povuče Vam novac sa kartice i to je to nema puno mudrosti, to je jedini način plaćanja, poštarina je besplatna iznad 30 funti, funta je u prosjeku trenutno 8.6-8,7 kn ovisi o tečaju Vaše banke. Šalju iz skladišta u Njemačkoj i nema carine, pakete dostavlja HP ekspres tj. HR pošta, dostava je u prosjeku trenutno za kojih 7-8 dana , inače prije covida je bila naruđba na adresi - barem meni za 3-4 dana. Ima xy brendova tako da je teško za reči kakva je kvaliteta, ja sam zadovoljjna sa svime do sad bila najviše također naručujem haljine, jedino što nisam bila zadovoljna je obuća, ali to isto ovisi od brenda do brenda. Između ostalog imaju svoj brend ASOS DESIGN i imaju još stvarno puno različitih brendova. Povrat je ako Vam nešto ne odgovara besplatan, u roku 14 dana stigne do njih i vračaju Vam novac na karticu sve mora biti u original ambalaži. Stvaro nema puno mudrosti niti sa naručivanjem niti sa vraćanjejm, ako Vas još nešto detaljno zanima možete mi se javiti u inbox!
2020 06 13
Sto se tice velicina ja narucim broj koji inace nosim, ako nisam sigurna narucim 2 velicine i vratim onaj koji ne odgovara. Ima na njihovoj stranici vodic za velicine pa po mjerama mozete provjeriti. Povrat je isto jednostavan, zapakirate u njihovu vrecicu i odnesete na postu.
2020 06 13
Pozdrav! Nadovezala bih se samo na ovo pitanje o kvaliteti i velicinama (iz svog iskustva) s obzirom da su cure o narucivanju, placanju, dostavi te povratu vec rekle 😇 S asos stranice sam narucilvala svega tri puta, jednom je bila sportska torba, drugi put sat, a treci put cipele. Sto se kvalitete tice sve je bilo super, torba i sat su isti kao i prvog dana, stoga nista lose ne mogu reci. Cipele sam morala vratiti, ne jer su bile lose ili sto god slicno, nego jer mi je njihov 39 bio poprilicno velik. Premda sam gledala tablicu i vodila se time meni nazalost nije pomoglo, a velicine 38 nije bilo tako da zamijeniti nisam mogla samo napraviti povrat i to je proslo u najboljem redu, a povrat novca je zaista u vrlo kratkom roku bio izvrsen 😇
2020 06 13
Slazem se sa svime sta su cure navele. Narucivala sam par puta, malo sam duze cekala neka 2 tjedna ja mislim. Ali kvaliteta odlicna. I cesto imaju popuste ili stave kod za popust za vec snizene stvari tako da samo treba pratiti stranicu i moze se proci super povoljno. :)
2020 06 13
Sve super već objašnjeno. I ja sam tri puta naručivala. Haljine su standardne veličine, torbe kao u opisu i kvalitetne. Prijavite se za newsletter, često imaju dodatne popuste na već sniženo. Tako budete u toku za sve ponude. Spremite artikle koji vam se sviđaju i veličine pa je kasnije mnogo lakše i brže naručiti.
2020 06 14
Meni obuca treba broj vece ako je u pitanju Asos design.. i duljinom sada, 39 a duljina stopala mi je mrvicu manje od 24cm. Skinite aplikaciju, tamo mozete sve omiljene artikle odvojiti u "boards" pa lakse sortirati npr nakit/obucu/majice/haljine.. I mozete oznaciti da vas obavijeste kad je ponovno dostupna vasa velicina ukolikoje nema, cim se velicina vrati trenutno stize obavijest pa mozete uloviti zeljenu velicinu.
2020 06 14
I ne, trenutno ne preporucujem narucivati vise velicina istog artikla ili tek tako probe radi kupovati artikle zato sto se povrat ceka jako dugo, korona situacija je sve bitno usporila ceka se i po vise od mjesec dana.
2020 06 14
Ja isto preporučujem da naručite isključivo samo ono što znate da će vam odgovarati, jer s povratom trenutno de ne zezati jer je rizik d uopće dođe i pitanje je kad će vratiti novac, imaju jako loše recenzije....
2020 06 14
> Lonela1: > Ja isto preporučujem da naručite isključivo samo ono što znate da će vam odgovarati, jer s povratom trenutno de ne zezati jer je rizik d uopće dođe i pitanje je kad će vratiti novac, imaju jako loše recenzije.... Gdje gledate te recenzije? Slažem se sa curama. Preko mjesec dana čekam povrat i da mi uopće odgovore na poruku. Užas, ne znam više kako da dođem do njih. Ja sigurno više neću skoro naručivati.
2020 06 15
Trenutno mi se čini da je zaobići ih najbolja varijanta. Iako, teško mi to pada. Povrati su u pravilu postali problem, a prije to nije bio slučaj. Bar meni.
2020 06 15
> GreenQueen: > > Lonela1: > > Ja isto preporučujem da naručite isključivo samo ono što znate da će vam odgovarati, jer s povratom trenutno de ne zezati jer je rizik d uopće dođe i pitanje je kad će vratiti novac, imaju jako loše recenzije.... > Gdje gledate te recenzije? > Slažem se sa curama. Preko mjesec dana čekam povrat i da mi uopće odgovore na poruku. Užas, ne znam više kako da dođem do njih. > Ja sigurno više neću skoro naručivati. https://www.trustpilot.com/review/www.asos.com Trenutno pošto se sve normaliziralo tako se normaliziralo stanje sa paketima i povratima pa im se poboljšala ocjena, ono dok je bio baš lockdown imaju su jako jako loše recenzije objecna prosječna je bila oko 2 sada je 4,1. U zadnjih 4 dana imali su 3x po 20% na dio sniženog asortimana, naručila sam samo jednu haljinu za koju sam sigurna da će mi odgovarati jer imam takve iste dvije već drugačijeg uzorka, nešto ovako na blef mi nema smisla naručivati, mada šta god mi ne odgovara prodam ovdje umjesto da vraćam opet! Meni također stvarno teško pada jer u zadnjih par mjeseci naručujem samo online sa ASOS-a u fizičkim dučanima bila danas tek nakon sigurno 8 mjeseci, što nisam ali nema mi smisla jer se u većini dućana odjeća ne smije isprobavati a nema mi smisla uzimati i onda doma probati pa vraćati i mijenjati jer mi ionako ništa nije hitno za kupiti, ali ima dobrih popusta u HM-u haljinice i slično, mada vidim da žene isprobavaju stvari vani van kabine okej to se može sa majicom ili vestom jaknom ali sa haljinom baš i ne! :D
2020 06 15
Narucujem samo na asosu 😂😂 neugodno mi je rec koliko puta dosad!! Prezadovoljna kvalitetom. Svidja mi se vjerodostojnost. Imate slike ali i video i bas onako kako je prikazano na slici i videu bude i uzivo! Nikad dosad se nisam razocarala da je nesto bilo prezentirano drugacije.... povrate novaca sam cekala cca 3 tjedna... nikad se nije dogodilo da ih nisu vratili.. cekanje je malo duze, ali nije mi se zurilo za novce, vjerovala san da cu ih dobiti svakako.. Jednom su zbog kasnjenja narudzbe (2 cizme, nekoliko komada robe) kao ispriku za cekanje, poslali taj isti vec naruceni paket, duplo, besplatno! Tada sam imala duple cizme, duplu odjecu, ali prodala uspjesno na krpicama :) Mislim da drze do kupca i ako pokazete nezadovoljstvo, da ce se potruditi ispraviti gresku..
2020 06 17