Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Alergija na sunce

Ima li tko kakav savjet osim da se držim hlada? Naručila sam Astaksantin kapsule. Po forumima čitam da pomažu. Bar da se mogu s djetetom poigrat u pijesku. Ne mogu ni to :/ :(
2020 07 08
Pozdrav Ivette23, ja sam također alergična na sunce. Osobno, Astaksantin mi je pomagao samo ako se počne uzimati na vrijeme (dakle neka dva tjedna prije početka izlaganja suncu). Za ublažavanje siptoma same alergije sam puno bolja iskustva imala sa lijekom Aeris. On ide na recept i koristim ga samo za vrijeme ljeta kada je sunce jako a ja duže izložena suncu. Nikakvih problema ni simptoma više nemam :") Inače, bilo koje izlaganju suncu mi je uključivalo kihanje, curenje nosa, i meni najgore - osip i plikovi koji svrbe ko svi đavli na svim mjestima koji su bili izloženi. Već godina nemam nikakvih problema :")
2020 07 08
> PretrpaniOrmar: > Pozdrav Ivette23, ja sam također alergična na sunce. Osobno, Astaksantin mi je pomagao samo ako se počne uzimati na vrijeme (dakle neka dva tjedna prije početka izlaganja suncu). Za ublažavanje siptoma same alergije sam puno bolja iskustva imala sa lijekom Aeris. On ide na recept i koristim ga samo za vrijeme ljeta kada je sunce jako a ja duže izložena suncu. Nikakvih problema ni simptoma više nemam :") > Inače, bilo koje izlaganju suncu mi je uključivalo kihanje, curenje nosa, i meni najgore - osip i plikovi koji svrbe ko svi đavli na svim mjestima koji su bili izloženi. Već godina nemam nikakvih problema :") Isto tako je i meni. Moram pitat dr.dal bi mi prepisao. Obožavala sam ljeto ,more,sunce. Sad mi je to nemalo noćna mora. Hvala puno na pomoći
2020 07 08
vjerujem Vam....Dodatno obratite pažnju (ako uzimate) na pripravke na bazi gospine trave jer oni samo pojačavaju osjetljivost na sunce...ali kažem, ako Vam liječnik ne prepiše Aeris (ili neki sličan lijek) možete dobre rezultate imati i sa korištenjem Astaksantina Sretno i nadam se da ćete uskoro uživati u suncu :")
2020 07 08
Bila alergična u mladosti..više nisam, godinama.....za utjehu... :)
2020 07 08
Poznat mi je taj svrab ;) Ja isto alergiju rješavam uzimanjem Astaksantina ili sličnih proizvoda barem 2 tjedna prije sunčanja,. Osim toga kupim u DM Balea sun kremu (velika bijela tuba) za sunčanje protiv alergija, mažem one djelove tijela gdje mi se pojavljuje alergija, pa i to malo pomogne, a preporuka je i uzmanje šta više narančastog voća, povrća .....mrkva, dinja, breskva i sl.
2020 07 08
Pozz, frendica je isto muku mučila sa time i bila kod dermatologa koji joj je preporučio uzimanje beta karotena par mj prije izlaganja suncu i njoj je to puuuno pomoglo... btw. trigirale su je i kreme za sunčanje koje sadrže alkohol (skoro sve) pa je prešla na baby kreme koje ga ne sadrže! eto, sretno! o:)
2020 07 08
Ja uzmem Astaksantina mjesec dana prije izlazenja na sunce. I nikakvih problema nemam! Inace sam svijetle puti. I uvijek dobijem kao neki osip od sunca. Ali od kad trosim Astaksantin nemam problema. Hvala Bogu. :)
2020 07 09
> Ivette23: > Ima li tko kakav savjet osim da se držim hlada? > Naručila sam Astaksantin kapsule. Po forumima čitam da pomažu. > Bar da se mogu s djetetom poigrat u pijesku. Ne mogu ni to :/ :( Meni je donekle pomoglo Ulje crnog kima. Ali, potrebn0 ga je početi uzimati bar 2 mjeseca prije izlaganja suncu. Iako, ni to nije skroz pomoglo, ali nije kemija. Prije na plaži bila u šeširu, majici dugih rukava i zamotane noge ručnikom. Muž sa djecom na sucu i u vodi. Na posao išla u majici s 3/4 rukavima jer mi i u autu smetalo sunce... Probajte i sretno
2020 07 15
meni je pomogao bepantenov betakaroten, lrp sun intolerance krema za lice, a za tijelo nivea sun allergy losion.
2020 07 19
Hvala svima još jednom na preporukama. Evo nas na ljetovanju. Nesto malo alergije je izbilo ali najviše ramena i leđa. Puno blaže nego prije. Pijem i dalje Astaxantin i Aerius tbl protiv alergije.
2020 07 19