Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Jak udarac srca

Pozdrav! Evo ovako vec 3-4 put kako spavam kod decka cujem usred noci kako mu srce pocne manijacki udarat, to je tolko jak zvuk da me probudi.. Otkuca mu tako par puta i onda se unormali, to se desi nekoliko puta u toku noci. Naravno rekla sam mu to i rekla sam mu da ode doktoru, no on kaze da je to nista. Pitala sam ga jel mu se to desava i u toku dana i on je reko da nikad nije osjetio. Trebam li se zabrinut i stvarno ga odvuc doktoru?
2020 07 19
Hmmm, zar mislite da netko na forumu zna odgovor na ovo pitanje? Ništa ga ne košta da ode kod kardiologa... za svaki slučaj.
2020 07 19
Uputiti se i naručiti kod doktora tj kardiologa i čuti njegovo mišljenje...najpametnije
2020 07 19
> Anitich_5: > Hmmm, zar mislite da netko na forumu zna odgovor na ovo pitanje? > Ništa ga ne košta da ode kod kardiologa... za svaki slučaj. Slažem se, može biti svašta. Mislim da je moguć čak i problem sa štitnjačom. Liječniku svakako.
2020 07 19
> jackrussel: > > Anitich_5: > > Hmmm, zar mislite da netko na forumu zna odgovor na ovo pitanje? > > Ništa ga ne košta da ode kod kardiologa... za svaki slučaj. > Slažem se, može biti svašta. > Mislim da je moguć čak i problem sa štitnjačom. > Liječniku svakako. Bas sam htjela napisati da je mozda od stitnjace..ja imam hiper i to mi se cesto dogadja..
2020 07 20
Meni se to događa zadnjih točno 10 godina. Počelo je u pubertetu, sa 17, 18 godina i tada su to tome pripisali (razvijaš se, mišići se razvijaju blabla - sad imam 28 godina, pubertet je odavno iza mene pa je isto). Išla sam nebrojeno puta kod kardiologa, provjeravala štitnjaču, napravila UZV x puta, nosila holter.. Nisu ništa pronašli, osim blage aritmije, što to udaranje zasigurno nije jer mi srce nekad prestane kucati na nekoliko sekundi i onda krene luđački udarati. Ali evo živim s tim već 10 godina, srećom ne ometa mi previše svakodnevicu. Hoću reći, ne morate se odmah zabrinuti, ali apsolutno otići kod kardiologa. Može biti ništa, a ako je nešto, bolje da saznate i na vrijeme počnete s liječenjem.
2020 07 20
> Poisene: > Meni se to događa zadnjih točno 10 godina. Počelo je u pubertetu, sa 17, 18 godina i tada su to tome pripisali (razvijaš se, mišići se razvijaju blabla - sad imam 28 godina, pubertet je odavno iza mene pa je isto). Išla sam nebrojeno puta kod kardiologa, provjeravala štitnjaču, napravila UZV x puta, nosila holter.. Nisu ništa pronašli, osim blage aritmije, što to udaranje zasigurno nije jer mi srce nekad prestane kucati na nekoliko sekundi i onda krene luđački udarati. > Ali evo živim s tim već 10 godina, srećom ne ometa mi previše svakodnevicu. Hoću reći, ne morate se odmah zabrinuti, ali apsolutno otići kod kardiologa. Može biti ništa, a ako je nešto, bolje da saznate i na vrijeme počnete s liječenjem. ista stvar. na koncu mi prije 2 godine slučajno radili pretragu opterećenja, pa opet holter i uzv i ispostavilo se da imam prolaps zaliska :| a svi do tada samo govorili da je to uobičajena aritmija....
2020 07 20
> Poisene: > Meni se to događa zadnjih točno 10 godina. Počelo je u pubertetu, sa 17, 18 godina i tada su to tome pripisali (razvijaš se, mišići se razvijaju blabla - sad imam 28 godina, pubertet je odavno iza mene pa je isto). Išla sam nebrojeno puta kod kardiologa, provjeravala štitnjaču, napravila UZV x puta, nosila holter.. Nisu ništa pronašli, osim blage aritmije, što to udaranje zasigurno nije jer mi srce nekad prestane kucati na nekoliko sekundi i onda krene luđački udarati. > Ali evo živim s tim već 10 godina, srećom ne ometa mi previše svakodnevicu. Hoću reći, ne morate se odmah zabrinuti, ali apsolutno otići kod kardiologa. Može biti ništa, a ako je nešto, bolje da saznate i na vrijeme počnete s liječenjem. Tražite mišljenje ne jednog, nego više kardiologa. Ne mogu svi reći 'Nije ništa', jer nešto je. Nije srce igračka koja malo radi pa ne pa je nebitno, zanemarivo.
2020 07 21
> PretrpaniOrmar: > > Poisene: > > Meni se to događa zadnjih točno 10 godina. Počelo je u pubertetu, sa 17, 18 godina i tada su to tome pripisali (razvijaš se, mišići se razvijaju blabla - sad imam 28 godina, pubertet je odavno iza mene pa je isto). Išla sam nebrojeno puta kod kardiologa, provjeravala štitnjaču, napravila UZV x puta, nosila holter.. Nisu ništa pronašli, osim blage aritmije, što to udaranje zasigurno nije jer mi srce nekad prestane kucati na nekoliko sekundi i onda krene luđački udarati. > > Ali evo živim s tim već 10 godina, srećom ne ometa mi previše svakodnevicu. Hoću reći, ne morate se odmah zabrinuti, ali apsolutno otići kod kardiologa. Može biti ništa, a ako je nešto, bolje da saznate i na vrijeme počnete s liječenjem. > ista stvar. na koncu mi prije 2 godine slučajno radili pretragu opterećenja, pa opet holter i uzv i ispostavilo se da imam prolaps zaliska :| > a svi do tada samo govorili da je to uobičajena aritmija.... Da, ima ih kojima je to obična aritmija, kakva je neobična? Rutinske operacije, uobičajene aritmije i sl., 'sitnica'. Svašta od nekih doktora se može čuti, baš svašta.
2020 07 21
Provjerite vi koji imate problema sa aritmijama uzimate li aspartam u nekom obliku. On je umjetni šećer, ali jako otrovan i udara na živce i srce, a ima ga u žvakama, sokovima, Coca Coli zero, proteinima za body building i sl.
2020 07 21