Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

The Ordinary

Bok svima, dobila sam na poklon ovaj proizvod i zanima me koristi li ga netko od vas? Jeste li zadovoljne i kako ga u pravilu koristite? Hvala na pomoci! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0125fd51c863b45e39883cfac0d629d7.jpg)
2020 07 26
Koristim ga neke 2-3 godine i ne mogu bez njega. Ali naravno, to je sve individualno, čitala sam da nekim curama ne odgovara, uglavnom zbog cinka u sastavu. Ono što ja vidim je da mi lice s njim izgleda nekako čistije, više je ujednačeno. Manje je crvenila, flekice od prištića brže blijede. Koristim ga svaki dan ujutro i navečer, osim kad koristim C vitamin (to dvoje se ne smije miješati). Očistim lice, stavim tonik, hijaluron, pa ovaj serum i na kraju kremu. Ili pojednostavljeno - staviš ga nakon čišćenja lica, a prije kreme. Nadam se da sam pomogla.
2020 07 26
Znam samo da sve te i takve (njihove) preparate ne treba početi koristiti bez prethodnog savjetovanja s dermatologom.
2020 07 26
Ja ga koristim vec par miseci i obozavam ga, uvik je sold out, iman cak i ulje i hyaluronic acid😊 Ja ga koristin svaki drugi dan
2020 07 26
> teehee: > Znam samo da sve te i takve (njihove) preparate ne treba početi koristiti bez prethodnog savjetovanja s dermatologom. Jedino ako imate specifican problem s kozom lica, npr. rozaceju, seboreju, upaljene akne i sl. I to nije pravilo nego preporuka, kako za njih, tako za svaki brend koji koristi aktivne stvari poput njihovih u svojim proizvodima.
2020 07 26
> harley01: > Koristim ga neke 2-3 godine i ne mogu bez njega. Ali naravno, to je sve individualno, čitala sam da nekim curama ne odgovara, uglavnom zbog cinka u sastavu. Ono što ja vidim je da mi lice s njim izgleda nekako čistije, više je ujednačeno. Manje je crvenila, flekice od prištića brže blijede. Koristim ga svaki dan ujutro i navečer, osim kad koristim C vitamin (to dvoje se ne smije miješati). Očistim lice, stavim tonik, hijaluron, pa ovaj serum i na kraju kremu. Ili pojednostavljeno - staviš ga nakon čišćenja lica, a prije kreme. Nadam se da sam pomogla. Hvala Vam puno, zanima me stavljate ga direktno na kozu, ne mijesate ga s nicim?
2020 07 26
> Nelanela97: > Ja ga koristim vec par miseci i obozavam ga, uvik je sold out, iman cak i ulje i hyaluronic acid😊 Ja ga koristin svaki drugi dan Mogla bi probati onda i te preprate, hvala Vam!
2020 07 26
> LaMi21: > > harley01: > > Koristim ga neke 2-3 godine i ne mogu bez njega. Ali naravno, to je sve individualno, čitala sam da nekim curama ne odgovara, uglavnom zbog cinka u sastavu. Ono što ja vidim je da mi lice s njim izgleda nekako čistije, više je ujednačeno. Manje je crvenila, flekice od prištića brže blijede. Koristim ga svaki dan ujutro i navečer, osim kad koristim C vitamin (to dvoje se ne smije miješati). Očistim lice, stavim tonik, hijaluron, pa ovaj serum i na kraju kremu. Ili pojednostavljeno - staviš ga nakon čišćenja lica, a prije kreme. Nadam se da sam pomogla. > Hvala Vam puno, zanima me stavljate ga direktno na kozu, ne mijesate ga s nicim? Ja ga stavljam na cisto i suho lice direktno na kozu i samo razmazem tj natapkam rukama u kozu
2020 07 26
Meni nije bio dobar, nakon njega sam dobila jakooo puno mitesera i cula sam jos od dosta cura da im se to dogodilo. Pa mozda bolje da isprobate samo na djelu lica?
2020 07 27
> Nelanela97: > > LaMi21: > > > harley01: > > > Koristim ga neke 2-3 godine i ne mogu bez njega. Ali naravno, to je sve individualno, čitala sam da nekim curama ne odgovara, uglavnom zbog cinka u sastavu. Ono što ja vidim je da mi lice s njim izgleda nekako čistije, više je ujednačeno. Manje je crvenila, flekice od prištića brže blijede. Koristim ga svaki dan ujutro i navečer, osim kad koristim C vitamin (to dvoje se ne smije miješati). Očistim lice, stavim tonik, hijaluron, pa ovaj serum i na kraju kremu. Ili pojednostavljeno - staviš ga nakon čišćenja lica, a prije kreme. Nadam se da sam pomogla. > > Hvala Vam puno, zanima me stavljate ga direktno na kozu, ne mijesate ga s nicim? > Ja ga stavljam na cisto i suho lice direktno na kozu i samo razmazem tj natapkam rukama u kozu ovako i ja, ali zna se dogoditi da stavim i na kozu vlaznu od prethodnog seruma (hijalurona) i to mi isto odgovara
2020 07 27
Ja sam se osula od njega, valjda mi je zasmetao cink. Zato naručujem niacinamid serum bez cinka iz Koreje. A inače mi cink ne smeta u kremama, pa je moguće da mi ne odgovara ova formulacija.
2020 07 27
Hvala svima na odgovorima. Imam osjetljivu kozu pa me iskreno strah probati jer nekad dobijem osip cak i od hidratantnih kremica iz ljekarne... Tako da ako nekom treba taj proizvod javite se jer ide dalje 😊
2020 07 30