Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

od 1.9. cijene paketa idu gore !!!

jučer sam dobila informaciju u pošti da o 1. rujna cijene paket idu gore za 5kn >:( nadam se da neće i Tisak dići cijene
2020 08 19
Ionako nitko svojom voljom ne koristi tu poštu, ne znam postoji li osoba koju nisu razljutili. Hvala Bogu na tisku, tamo ti zaista naprave kako treba uslugu koju platiš.
2020 08 19
> Tralala0060: > Ionako nitko svojom voljom ne koristi tu poštu, ne znam postoji li osoba koju nisu razljutili. Hvala Bogu na tisku, tamo ti zaista naprave kako treba uslugu koju platiš. Ne moze se sve slati Tiskom. Recite mi kako da Tiskom posaljem npr. visoke gumene cizme koje ne stanu u nijednu kutiju? Evo, to me bas zanima
2020 08 19
> Ne moze se sve slati Tiskom. Recite mi kako da Tiskom posaljem npr. visoke gumene cizme koje ne stanu u nijednu kutiju? Evo, to me bas zanima Nisam mislila na to, nego da su rijetki koji biraju slanje poštom, a ne tiskom. I ja šaljem kada moram, ali ne pada mi napamet poslati preko njih neku manju stvar. Radije ću se prošetati do kioska nego se mislit hoće li mi doći na kućnu adresu.
2020 08 19
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/aec748dfbe0bcfbcfd5ccf61227b3d8f.jpg) I da, između ostalog, meni je poštar kad bi bio dobre volje ovako uredno ostavljao pakete ili pored sandučića da se može bilo tko poslužiti. A inače ne bi ni zvonio nego ostavio papir u sandučiću. Očajni su!
2020 08 19
> Tralala0060: > > Ne moze se sve slati Tiskom. Recite mi kako da Tiskom posaljem npr. visoke gumene cizme koje ne stanu u nijednu kutiju? Evo, to me bas zanima > Nisam mislila na to, nego da su rijetki koji biraju slanje poštom, a ne tiskom. I ja šaljem kada moram, ali ne pada mi napamet poslati preko njih neku manju stvar. Radije ću se prošetati do kioska nego se mislit hoće li mi doći na kućnu adresu. Ja biram radije Poštu nego Tisak jer mi je najbliži Tisak 5 km udaljen, a poštom mi dođe na adresu jer uvijek uplatim one dodatne 2 kn i zamolim prodavača da naglasi u pošti da ide na adresu ne na poštanski ured. A evo situacija s Tiskom od jučer. Napravila sam najavu za slanje, pregledala sam kako radi Tisak sa kojeg mislim slati, znam da je radio od 6 do 15 sati, ali sada je pisalo da radi od 6 do 20 sati. Otišla sam tih 5 km i u 15:20 poljubila vrata odnosno zatvoren kiosk i opet se 5 km vracala doma... To mi se nije prvi puta dogodilo sa Tiskom, da im na Lokatoru ne pise tocno vrijeme kako radi.
2020 08 19
Ni na lokatoru ni na stranicama pošte ne pišu točna radna vremena. Meni je isto draži tisak, ali ne bih se čudila da nakon pošte i oni opet dignu cijene.
2020 08 19
Ako svi na kraju dignu cijene jeftinije ce biti slati paket uberom unutar istog grada i još dođe unutar pola sata 😁
2020 08 19
> jelena693: > Ako svi na kraju dignu cijene jeftinije ce biti slati paket uberom unutar istog grada i još dođe unutar pola sata 😁 ahahahahahahaha, baš:)
2020 08 19
Ja uvijek saljem postom preporuceno, a tisak najblizi mi je cca 15km,tako da sigurno necu ici trosit gorivo, s postom sam zadovoljna, a iskreno nisam cula za poskupljenje. U svakom slucaju meni se posta vise isplati, ne trosim gorivo vamo tamo 30km,ne trebam trazit parking...
2020 08 20