Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Poruke za kupnju u eurima

Budući da se i dalje stalno otvaraju nove teme s pitanjem što učiniti kad se netko javi s upitom da uplati u eurima i da se roba šalje u London Pazite na sebe i svoje stvari, ne šaljite i ne slikate nikome brojeve s kartice, izvode i sl. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/cc8b073bde809ebcf2fbdc1b9f89b30a.jpg)
2020 09 14
Grozno. Žao mi je čovjeka, ostao je bez laptopa. :( Treba bit oprezan, ne naivan (da ne kažem blesav) i ne žurit s prodajom samo zato što smo napokon dobili upit, pa nije bitno od koga je i kakav je taj upit, pogotovo jer te regenerirane poruke su polunepismene i na poluhrvatskom (u našim slučajevima). Na stranicama na kojima sva komunikacija, a s njom i uplata ide preko njih je legitimna, ostalo sve je potencijalna prevara.
2020 09 15
Joj cim sam vidila ovu temu morala sam uc!! Ja sam prosle godine na njuškalu prodavala iphone X i cula sam se s curom koja je bila zainteresirana za moj oglas preko mobitela i sve uredno. Zenska je dosla ispred moje zgrade s nekim likom koji mi je izgledao sumnjivo al reko ma ne.. kao nece me zajebat. Dali su mi 500 eura sta je ko prvo malo za takav mobitel ali posto je imao razbijeno staklo reko bolje ista nego nista. Dok mi je davao tih 500 eura taman mi je proslo kroz glavu da su mozda fejk... okrenula sam prema suncu da vidim imaju li žig i imali su ali intuitivno sam znala da nesto nije ok. I naravno, kad sam isla zamjenit u mjenjačnicu dobila sam hladan tus, bile su krivotvorene i to jako jako dobro napravljene. Ostala i bez para i bez moba, prijavila sam policiji ali naravno da nista os toga. Nitko me nije zvao nikad ni nista. Nisam znala da se euri ne uzimaju jer se vodim logikom da ja ne bih nikoga zajebala pa da nece ni mene nitko ali eto... Ima svega zato se pazite curke i ne uzimajte eure nikad!!!! Ima jako puno krivotvorina
2020 09 26