Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što se dogodilo s temom korisnice Sandrlje o gljivičastim cipelama?

Još je jedna tema netragom nestala. Nestala je i negativna ocjena. Nije ostalo ništa, ali NIŠTA što bi korisnice Krpica upozorilo na izbjegavanje suradnje s korisnicom koja šalje artikle koji ne odgovaraju opisu, odbija regularan povrat, komunicira na nivou nedostojnom iole civilizirane osobe.........Kako to?
2020 10 04
Što je čudno? Svaka, ali svaka takva tema završi isto- brisanjem i negativne i teme. I zato više uopće ne sudjelujem u takvim temama.
2020 10 04
> Tanči14: > Što je čudno? > Svaka, ali svaka takva tema završi isto- brisanjem i negativne i teme. > I zato više uopće ne sudjelujem u takvim temama. Upravo tako. Ja gdje sam imala problem, iako je na kraju riješen svaki puta je ostala moja ocjena kao upozorenje drugima.
2020 10 04
Upravo sam to i ja htjela pitati. Znači prodaja gljivičastih cipela, odbijanje povrata, bezobrazluk i vrijeđanje se izgleda uopce nisu dogodili. Sramota.
2020 10 04
Usporite sa zaključcima pliz :) Temu sam makla, jer je to bio jedini način za povrat...a na ovoj stranici vas ne štiti nitko, pa da se povrat može dobiti bez toga. A ocjena ce biti kad se priča završi tj.kad sutra sjednu novci
2020 10 04
Jednu od 2 teme jučer je makla sama adminka... toliko o tome
2020 10 04
> Sandrlje: > Usporite sa zaključcima pliz :) > Temu sam makla, jer je to bio jedini način za povrat...a na ovoj stranici vas ne štiti nitko, pa da se povrat može dobiti bez toga. > A ocjena ce biti kad se priča završi tj.kad sutra sjednu novci Slažem se da nas ovdje nitko ne štiti, međutim da većina cura ne ukloni teme s foruma i negativne povratne nakon što "riješe" spornu stvar, možda bi puno manje ljudi surađivalo s takvim ljudima jer bi bili upozoreni. Vi ste ovdje dugo i dugo surađujete pa iskreno vjerujem da ćete ostaviti povratnu kakvu prodavačica zaslužuje.
2020 10 04
Sandrlje, to uopće nije istina. Povrat se itekako može dobiti bez toga. Kao prvo - kaže se da će se tema maknuti nakon povrata , a kao drugo, kad i ako se povrat dogodi - onda se razmisli pa se napiše da se razmislilo i zaključilo da je ipak nužno da tema ostane, kao upozorenje drugim korisnicama. A ne mora se uopće ni pristati na brisanje teme, već odmah reći da će se razmisliti kad povrat bude izvršen. I nastaviti s dnevnim objavama tema. Ne moramo usporiti sa zaključcima - ponijeli ste se kao mnogi prije vas, koji se brinu samo za sebe, podršku traže dok ne iskamče svoje, a poslije im se fućka.
2020 10 04
Potpis na Gitu.
2020 10 04
> Sandrlje: > Usporite sa zaključcima pliz :) > Temu sam makla, jer je to bio jedini način za povrat...a na ovoj stranici vas ne štiti nitko, pa da se povrat može dobiti bez toga. > A ocjena ce biti kad se priča završi tj.kad sutra sjednu novci Da. Ne štiti nas nitko. Ali puno nas pomaže i štitimo se međusobno. Zato nije pošteno tražiti pomoć i podršku pa kad se postigne cilj, obrisati sve tragove jer će sutra, možda neka od nas naletjeti na tu prodavačicu jer nema negativne koja bi ju upozorila.
2020 10 04
A bar će ova tema ostati kao upozorenje drugima.Žao mi je što cure koje će tražiti pomoć uz pomoć foruma možda neće dobiti baš zbog brisanja tema kad se dobije povrat + poštarina .Nažalost i teme su postale ucjene kupca da bih dobile povrat, ali ne kao upozorenje za druge.Razočarana sam korisnicom sa toliko suradnji da je pristala na ucjenu i da se i sama poslužila ucjenom pomoću foruma.Očekivala sam više od osobe koja se uključivala u neke teme sa savjetima o moralnim vrijednostima i odgovornosti za druge.
2020 10 04
Jedna tema je obrisana jer su dvije nepotrebne, nisu obrisane obje. Negativu sam također obrisala. Toliko o tome.
2020 10 04
> gitadevi: > Sandrlje, to uopće nije istina. Povrat se itekako može dobiti bez toga. Kao prvo - kaže se da će se tema maknuti nakon povrata , a kao drugo, kad i ako se povrat dogodi - onda se razmisli pa se napiše da se razmislilo i zaključilo da je ipak nužno da tema ostane, kao upozorenje drugim korisnicama. A ne mora se uopće ni pristati na brisanje teme, već odmah reći da će se razmisliti kad povrat bude izvršen. I nastaviti s dnevnim objavama tema. > Ne moramo usporiti sa zaključcima - ponijeli ste se kao mnogi prije vas, koji se brinu samo za sebe, podršku traže dok ne iskamče svoje, a poslije im se fućka. Istina, mozda sam s temom mogla tako, slazem se, ali nisam dovoljno promislila jer nakon cijelog dana nebuloza, bila sam umorna i nije mi palo na pamet malo izokrenuti zbivanja. Eto, iskreno. Kao upozorenje drugim korisnicama uvijek ostaje povratna informacija, sto je i korisnije od teme koja ce kad-tad biti zatrpana. Novci su uplaceni, cekam da vidim sutra hoce li sjesti i da posaljem konačno sporne cipele natrag..pa onda dolazi na red upozorenje. Emina, ja sam vrlo rijetko pisala po forumu, a i ne pratim ga baš često. Povrat u konačnici nije napravljen zbog mišljenja na forumu, jer korisnica i dalje tvrdi da nitko u temi nije u pravu. Napravljen je da se tema makne, što bi bilo i da se nitko na temi nije oglasio, već da sam samo objavljivala skrinove poruka. Ja ipak zahvaljujem svima koji su svoje misljenje tj.viđenje izrekli, valjda je ljudska potreba zatražiti objektivno mišljenje u ovakvoj situaciji, da znaš da nisi lud.
2020 10 04
> Admin2nd: > Jedna tema je obrisana jer su dvije nepotrebne, nisu obrisane obje. Negativu sam također obrisala. > Toliko o tome. Objavila sam drugu jer nisam mogla editirati naslov prve, za ubaciti ime. Nisam rekla da ste obrisali obje, mislim da sam poprilično jasno napisala. Povratna je obrisana i hvala za to
2020 10 04
A kad vec govorite, Emina, o forumu i mom prisustvu tu, i o tome što se očekuje od mene za zajednicu...onda se treba prisjetit teme o meni koja je stajala na forumu godinu dana i u kojoj se svašta i to od velikog broja korisnica o meni pisalo... ružno, naravno... i to na 50 i nešto stranica... 365 dana je tema bila dostupna svima i svako toliko bi ju netko ,,oživio". (napravila sam povrat zbog pritiska foruma, predlaganja da me se blokira, ružnih riječi...iako sam znala da sam u pravu. Korisnica je zadržala jaknu, ali nisam uvjetovala brisanje teme, jer se ne bavim UVJETOVANJEM). Eee... da bi korisnica koja me razapela jer je jakna ,,davala na cigarete na način da je treba bacit u smeće" nakon godinu dana tu istu jaknu prodavala kao gotovo novu, za 100 kn. Kasnije je imala aferu na forumu jer je ona nekoga prevarila! A ja nju nisam, očigledno. Zanimljivo. Spetljala sam se, ali hocu reci, ne iskorištavam forum i ne posežem za forumom svaki put kad je neki problem. ostavila sam ja upozorenje na nečijim profilima bez da je tema na forumu ikad postojala. A ovo ujedno pišem i jer ste napisali da ste RAZOČARANI, pa sam se, eto, prisjetila vlastitog razočaranje od prije dvije godine.
2020 10 04
1 2