Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vračanje novca

Pozdrav drage cure..imam jedno pitanje Naime kupila sam tenisice od jedne cure, koje su meni došle oštećene mada mi to oštećenje nije bilo rečeno kod upita ''dali ima kakvih oštećenja ili tragova nošenja'' na što mi je cura odgovorila da nema. Tenisice su došle izguljene sa unutarnjih strana i naprijed odljepljene. To smo riješile uplatila mi je natrag novac koji sam ja njoj uplatila,a ja ću njoj vratit tenisice. E sad meni veli cura da je ona zakinuta za novce od poštarine koje sam ja njoj uplatila, pošto je ona meni vratila onaj iznos koji sam ja njoj uplatila sa poštarinom tiska. Pa me sada zanima dali je ona zakinuta i dali joj ja moram vratit ''svoje'' novce od poštarine ili mora ona meni uplatit još na moj iznos + poštarinu koja ja opet moram plaćat kod povrata njezinih tenisica jer je njezina pogreška što nije naglasila da su oštećene . P.S. znam da nisu neki novci i poštarina je 22kn tiskom ali eto samo me zanima dali sam ja u krivu, ako jesam ispravite me :)
2020 10 07
Ukoliko je povrat zbog pogreške/propusta prodavača tada on snosi troškove vraćanja tj. uz povrat kompletnog iznosa koji ste vi platili potrebno je dodati i troškove vraćanja predmeta sretno :")
2020 10 07
> PretrpaniOrmar: > Ukoliko je povrat zbog pogreške/propusta prodavača tada on snosi troškove vraćanja tj. uz povrat kompletnog iznosa koji ste vi platili potrebno je dodati i troškove vraćanja predmeta > sretno :") Da tako sam i mislila da ide, hvala Vam na odgovoru :)
2020 10 07
> PretrpaniOrmar: > Ukoliko je povrat zbog pogreške/propusta prodavača tada on snosi troškove vraćanja tj. uz povrat kompletnog iznosa koji ste vi platili potrebno je dodati i troškove vraćanja predmeta > sretno :") Tako je
2020 10 07
Njezina je greska i ona placa sve postarine!!!
2020 10 08