Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Aliexpress i muke po istome....

Hej cure! 🙋🏼‍♀️ Ovako narucena maskica pocetkom 10.mj. na trackingu na aliju stoji da je 20.10. uslo u RH, otada nema informacija o paketu.... Molim tko je imao takvih situacija??? Brze bolje sam narucivala stvari jer sam vidjela da pocetkom godine uvode PDV i carinu, takodjer na fejs stranici pisala cura da joj je netko otvorio paket s alija...
2020 11 13
Frendici se to znalo dogadati, njeni paketi su bili zapeli na carini kod nas. Jedino mozda da kontaktirate tu trgovinu sa alija da vam daju nekakve dodatne informacije ako imaju
2020 11 13
Ja sam obrisala AliExpress iz toga razloga. Nisu mi došle 3 maskice za mobitel (naručene od različitih prodavača). Selleri su me ignorirali, nikad odgovor nisam dobila, iako sam slala poruke svakih 2 tjedna. Očito je opet s našom poštom problem, jer su sve maskice stigle u Hrvatsku i od tad ih nema. Srećom pa ne naručujem ništa skupo, no opet ni tih nekoliko dolara nisam ubrala na drvetu.
2020 11 13
Koliko znam, Carina rijetko otvara male pakete s malom vrijednosti, isto tako bi vam došla obavijest. Očito se netko poslužio vašim stvarima, od HP me više ništa ne može šokirati.
2020 11 13
Ima dosta paketa koji stoje u sortirnici, a naša pošta još nema nikakve informacije. Zna to trajat po više mjeseci. Eventually dođe. Ja čekam dvadesetak stvari još. Kapaju pomalo. A što se carine tiče, ako je vrijednost iznad 160 kn imaju pravo otvoriti i lupiti PDV plus troškove poštarine, međutim ako vas pitaju za vrijednost te im vi dostavite da je ispod 160 kn onda samo naplate troškove otvaranja, pa dobijete paket.
2020 11 13
Dobila sam neki dan paket od 180kn, ali nisam Platila ni carinu di pdv> Rose007: > Ima dosta paketa koji stoje u sortirnici, a naša pošta još nema nikakve informacije. Zna to trajat po više mjeseci. Eventually dođe. > Ja čekam dvadesetak stvari još. Kapaju pomalo. > A što se carine tiče, ako je vrijednost iznad 160 kn imaju pravo otvoriti i lupiti PDV plus troškove poštarine, međutim ako vas pitaju za vrijednost te im vi dostavite da je ispod 160 kn onda samo naplate troškove otvaranja, pa dobijete paket.
2020 11 13
> ivaa5564: > Dobila sam neki dan paket od 180kn, ali nisam > Platila ni carinu di pdv Pa naravno da ne otvaraju sve pakete. Meni je dosta njih prošlo ispod radara, ali sa jednim nisam imala sreće, te je zapeo na carini. Nema tu pravila, više je stvar sreće.
2020 11 13
Doci ce, sad je posta zatrpana ovrhama i slicnim, meni nijedan paket dosad nije izgubljen, a sad je bilo par tih koji udju u zemlju a meni dodju 2 tjedna kasnije, jednostavno nije prioritet da to sortiraju.
2020 11 13
pdv i cariina ide od 1.7.2021. https://www.poslovni.hr/hrvatska/potvrdila-porezna-uprava-na-jeftine-pakete-iz-kine-obracunavat-ce-se-pdv-4248507
2020 11 13
Drage cure, ja sam nedavno slučajno otkrila jednu stranicu koja ima prekul stvari koje možete naći na ali expressu. Ali, kod njih možete pratiti svoj paket a komunikacija s njima je brza i učinkovita. Sve mi je došlo na vrijeme i kako treba, jedna stvarčica mi nije došla na vrijeme pa su mi vratili novac i opet poslali. Na kraju su mi došle dvije šalice :DDDD stalno mijenjaju stranicu, a trenutno imaju super ideje za božiće poklone!!! :D čekirajtee ovu avokado stranicu :D https://guacamall.co/collections/for-her/products/warm-over-the-knee-socks-for-ladies
2020 11 14