Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Rasprodaja.com - negativno iskustvo!

Cure ako ste sto mislile s ove stranice narucivati NE PROPUCUJEM! http://rasprodaja.com.hr/ Osim ako narucite pouzecem i nije vam nuzno potrebno pa kada (ako) dode dode. Narucene su neke stvari pred Bozic kao poklon. I posto znam da je ludilo s postom u to doba, pitala sam ih da li ce mi stici paket narucen 10 dana prije Bozica. Kazu da oni ne salju postom nego GLS-om ili nesto sl. i da ce paket stici za 3-5 dana. Paket do 23.12. nije stigao i poslala sam im poruku sta je s paketom na sta su mi odgovorili da paket nije ni poslan jer oni NEMAJU JEDAN OD ARTIKALA KOD SEBE NA SKLADISTU!! 🤨 Da im je taj artikl trebao stici pocetkom mjeseca ali da nije i ono kao zao im je sta je tako ispalo i to ti je to. Nisu oni jadni krivi sto citav mjesec nude artikl (ili vise njih) koje uopce nemaju u ponudi i jos obecavaju da ce ti doc za max 5 dana a poslje se prave blesavi. Taj artikl im jos stoji na stranici u ponudi 🤦‍♀️ Komentara na stranici ko u prici da im kasne paketi ili da ih nikad nisu ni dobili. Srecom pa sam vidjela to i nisam platila unaprijed i jos sam dodatno provjerila da li ce stici paket ali ocito da je bolje muljat kupce tako da uzalud. Takoder su u komentarima vrlo bezobrazni i otresiti prema kupcima. Kao da su skupa ovce cuvali, vrlo profesionalno 🙄 Naravno, kad sam komentirala svoju situaciju da mi nije stigao paket jer prodaju nesto sto nemaju, komentar je obrisan i blokirana sam na stranici. Tako da barem ovdje upozorim i mozda nekome zivce ustedim.
2021 01 01
Možete ostaviti i recenziju na facebook stranici Ženski recenziraj ako ste učlanjeni. Tamo ima jako veliki broj korisnica pa ih možete upozoriti. Baš mi je žao što se imali takvo iskustvo.
2021 01 01
> cmicmacmo: > Možete ostaviti i recenziju na facebook stranici Ženski recenziraj ako ste učlanjeni. Tamo ima jako veliki broj korisnica pa ih možete upozoriti. > Baš mi je žao što se imali takvo iskustvo. Hvala, tamo sam prvo ostavila 🤣 Bas sam ljuta. Bezobrazni su, neprofesionalni i onda ne smijes ni ostaviti komentar jer te blokiraju. Ovi sta su se zalili da cekaju mjesec dana paket, vidim da su ti komentari isto nestali. I jos jedna stvar kad sam im napisala kako mogu prodavati nesto sto nemaju, odgovorili su mi (iz vec procitane konverzacije s drugim kupcima sam i pretpostavila da ce odgovor biti takav 🙄) da da li su mi artikli povoljni (?) Koji kuki bi to trebalo znaciti? Zato sto su tako silno povoljni su oni nepostojeci artikl stavili u prodaju prije nego im je dosao od dobavljaca i tako drzali mjesec dana u web shopu 👌 I sve sta imaju za reci je da nisu oni krivi. Eto moja baba je kriva.
2021 01 01
Baš sam otišla pogledati tu stranicu na FB, komunikacija katastrofa...našla sam jedan osvrt gdje se kupac požalio na neodgovaranje na mailove, a njihov odgovor je "sretni blagdani i Vama!" + sarkastični smajl :D Sreća stvarno što niste platili unaprijed...
2021 01 01
> Fraagaria: > Baš sam otišla pogledati tu stranicu na FB, komunikacija katastrofa...našla sam jedan osvrt gdje se kupac požalio na neodgovaranje na mailove, a njihov odgovor je "sretni blagdani i Vama!" + sarkastični smajl :D Sreća stvarno što niste platili unaprijed... Ma to im je jos i pristojno. Jedna zena je komentirala kako im je postarina skuplja od tog nekog artikla. Potpuno nepotreban komentar ali eto. Na sta su joj oni odgovorili da bi Hrvati htjeli da postarina kosta 1kn a da postari imaju veliku placu 🤣 Drugoj su na slican komentar odgovorili bahato da nek si onda naruci vise artikala pa joj nece bit skupa postarina. Onak wtf? Mislim da se tako ni doma ne mozes razgovarati a ne na sluzbenoj stranici. A ironija svega je da imaju vremena odgovarati na takve komentare a nemaju kad ih pitas gdje je paket. Fakat sreca jer mislim da bi si sad zivce pocupala za povrat novaca.
2021 01 01
Aahahahhah, ne zna čovjek da li bi se smijao ili plakao na ovo :D Ja sam prije koji mjesec doživjela slično s jednom stranicom, prodavali su kao "vunene kapute", a u sastavu čisti poliester, kad sam ostavila komentar ismijali su me da ne znam što je vuna, da ju nisam u životu vidjela i blokirali me, tako da evo ne znam ni kako se stranica zove, ali očito ima više takvih... Meni to iskreno sve baca na preprodavače koji naručuju robu jeftino s aliexpresa ili ebaya...
2021 01 01
U zadnjih par godina je niknulo more takvih stranica. I na prvo mjestu je zarada naravno ali u smislu "nema veze ako sj**** pola korisnika". Postali su bahati i bezobrazni. I čini mi se da većina funkcionira na način kako je rekla Fraagaria...vi aručite nešto pa onda tek oni naručuju artikal. Mah..zato se ja grozim online prodaja i narudžbi. Kakve sam sreće, sigurno bi nabasala na nekog prevaranta.
2021 01 02
> Fraagaria: > Aahahahhah, ne zna čovjek da li bi se smijao ili plakao na ovo :D Ja sam prije koji mjesec doživjela slično s jednom stranicom, prodavali su kao "vunene kapute", a u sastavu čisti poliester, kad sam ostavila komentar ismijali su me da ne znam što je vuna, da ju nisam u životu vidjela i blokirali me, tako da evo ne znam ni kako se stranica zove, ali očito ima više takvih... > Meni to iskreno sve baca na preprodavače koji naručuju robu jeftino s aliexpresa ili ebaya... A i vi isto. Pa vuneni kaput je onaj koji lici na vuneni kaput, ne mora valjda nuzno bit napravljen od vune 🤦‍♀️🤣 Boze sacuvaj. Poliester je nova vuna 🤣👌 Izgleda da su na istom mjestu trazili zaposlenike koji im vode stranicu 😑
2021 01 02
Takva je stranica Factcool
2021 01 05
> pantera: > Takva je stranica Factcool Mislim da je ovo ipak neozbiljnija stranica. Narucivala sam s Factcoola i nekako sam dobila dojam da im je bar komunikacija s kupcima na nekoj razini. Ovima sam poslala na dva maila da otkazujem narudzbu da mi je slucajno nebi poslali, zvali ih na tel (ali nitko se nikada nije javio), da bi me danas nazvala da im je stigao taj artikl i da ce mi poslati. Reko otkazala sam narudzbu i ne treba mi vise. Zena se ispricavala (ocito nije ista koja im vodi stranicu :s ,:) ) ali to je to. Mi se ispricavamo pa ako hoces dobro, ako ne bok. Bio bi red da su barem ponudili besplatnu postarinu na to ali eto.
2021 01 08