Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokiranje

Dobra večer! Zanima me tko je admin? Otvorila sam stranicu radi kceri koja je blokirana. Srdacno! Ivanka Grbac
2021 02 10
https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 Evo :)
2021 02 10
> lbaliclecek23: > https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 > Evo :) Hvala Vam lijepa! Upravo sam poslala poruku, na krpicama se zaista događaju jako neugodne i neobjasnjive stvari. Lp!
2021 02 11
> Monkey@@@: > > lbaliclecek23: > > https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 > > Evo :) > Hvala Vam lijepa! > Upravo sam poslala poruku, na krpicama se zaista događaju jako neugodne i neobjasnjive stvari. > Lp! A zbog cega vam je kcer blokirana, sigurno nije bez razloga.
2021 02 11
> SamoDalmatinka: > > Monkey@@@: > > > lbaliclecek23: > > > https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 > > > Evo :) > > Hvala Vam lijepa! > > Upravo sam poslala poruku, na krpicama se zaista događaju jako neugodne i neobjasnjive stvari. > > Lp! > A zbog cega vam je kcer blokirana, sigurno nije bez razloga.
2021 02 11
> Monkey@@@: > > SamoDalmatinka: > > > Monkey@@@: > > > > lbaliclecek23: > > > > https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 > > > > Evo :) > > > Hvala Vam lijepa! > > > Upravo sam poslala poruku, na krpicama se zaista događaju jako neugodne i neobjasnjive stvari. > > > Lp! > > A zbog cega vam je kcer blokirana, sigurno nije bez razloga. Ako jest razlog za blokiranje, nesuglasica s prodavačem, koji zenu optuzuje za pokusaj prevare i bahato se ponaša onda vjerojatno jest s razlogom, gospodična. Ako i do nesporazuma dođe, jako je bitno znati komunicirati s kupcem koji mozda ne kupuje cesto, ali je jako.dugo na krpicama i ima 274 pozitivnih i neutralnu zbog sporne gospodicne.Treba se znati ponasati, zar ne?
2021 02 11
> Monkey@@@: > > Monkey@@@: > > > SamoDalmatinka: > > > > Monkey@@@: > > > > > lbaliclecek23: > > > > > https://mojekrpice.hr/admin2nd-169608 > > > > > Evo :) > > > > Hvala Vam lijepa! > > > > Upravo sam poslala poruku, na krpicama se zaista događaju jako neugodne i neobjasnjive stvari. > > > > Lp! > > > A zbog cega vam je kcer blokirana, sigurno nije bez razloga. > Ako jest razlog za blokiranje, nesuglasica s prodavačem, koji zenu optuzuje za pokusaj prevare i bahato se ponaša onda vjerojatno jest s razlogom, gospodična. > Ako i do nesporazuma dođe, jako je bitno znati komunicirati s kupcem koji mozda ne kupuje cesto, ali je jako.dugo na krpicama i ima 274 pozitivnih i neutralnu zbog sporne gospodicne.Treba se znati ponasati, zar ne? Prije svega morate znati da su vremena teska i da se ljudima moze svasta dogoditi, te da mnogi ljudi ne zivi 24 sata na krpicama, da imaju i drugih obaveza i problema. Ne trazimo da nas netko zali, ali minimum kulture i.ljubazne komunikacije mora postojati, inace, uzalud tisuce pozitivnih, dogoditi ce se i koja negativna.Gledajte, ovo je stranica na kojoj kupac prvo uplati da bi prodavac poslao robu.Prodavac se stiti, a tko nam moze garantirati da ce taj prodavac poslati robu upravo takvu kakva jest na fotografijama.Nitko.To.je dvosjekli mac i na to smo pristali, ali na napadanje i bezobrazluk, e to nikad i nikako.
2021 02 11
Ne kužim... Našla si forum, a nisi, u prvom podforumu, našla postove Admina? Hahaha... Koji ti je taj blokirani profil? Pusti sad mamu.
2021 02 11
Baš je zbog neutralne blokirana 🤣
2021 02 11
> teehee: > Ne kužim... Našla si forum, a nisi, u prvom podforumu, našla postove Admina? Hahaha... > Koji ti je taj blokirani profil? Pusti sad mamu. Gospodična, i Vi se trebate naučiti komunicirati. Nismo mi zajedno u vrtić išle stoga ne prihvaćam komunikaciju "per te". Mi se ne poznajemo da bi mi se Vi obraćala sa Ti. Nakon 274 pozitivne i krajnje neprofesionalnom komunikacijom s jednom korisnicom i nakon par intervencija gdje se trazi nekakvo objašnjenje, a nema odgovora, pokusavam vidjeti sto se događa.Nisu svi kao Vi verzirani da se služe podforumima.Ma, uopće kakva je ovo komunikacija?!
2021 02 11
> IvanaHercegovac: > Baš je zbog neutralne blokirana 🤣 Da, zbog neutralne. Mogu Vam ispričati što se dogodilo. Sad me, stvarno zanima tko je admin? Imenom i prezimenom
2021 02 11
To Vam gospođo nitko ne zna. Tajna.
2021 02 11
tužno je što su korisnice ažurnije od admina u pokušaju čišćenju stranice...ok shvaćam - previše posla. premalo vremena, ali admini - barem imajte ujednačene kriterije za postupanje, kažnjavajte one koji se ne pridržavaju pravila bez obzira na broj povratnih, budite dostupnije i barem ono, s vremena na vrijeme poslušajte one koje su na krpicama možda duže aloi svakako sa više sati u prstima...ovo je nekako bezveze :( uvijek iste prodaju fejkove, stavljaju krive tagove, zatrpavaju forum i uvijek ostanu neblokirane :(
2021 02 13