Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Stopiranje paketa

Zanima me je li i kako je moguće stopirati Tisak paket. Naime, kupila sam artikl od jedne korisnice, jučer je poslala paket. Ali sada mi javlja da je zabunom stavila XL veličinu umjesto S, pa ako joj mogu poslati nazad kada mi dođe, a ona će meni onda S. Stopiranje paketa, ako je moguće, mi se čini jednostavnijom opcijom, nego da ja to prepakiravam i opet njoj šaljem. Ako netko ima iskustva s time, bila ni zahvalna da napiše. Negdje sam ranije pročitala o tome, ali više nigdje ne mogu pronaći.
2021 02 25
Zvati službu za korisnike, Telefon: 072 000 001
2021 02 25
> mara123: > Zvati službu za korisnike, Telefon: 072 000 001 Hvala vam!
2021 02 25
Vidim da ste nova korisnica, inače preprodaja je zabranjena na ovoj stranici, a korisnica od koje ste kupili kada ima S-XL veličine artikala očito bavi se preprodajom, što ovdje treba prijaviti adminu jer se takvi korisnici blokiraju.
2021 02 25
> fancy33: > Vidim da ste nova korisnica, inače preprodaja je zabranjena na ovoj stranici, a korisnica od koje ste kupili kada ima S-XL veličine artikala očito bavi se preprodajom, što ovdje treba prijaviti adminu jer se takvi korisnici blokiraju. Nisam baš nova, ali znam nažalost da ima preprodavača ovdje. Ne bih rekla za ovu korisnicu da se bavi time, po profilu. Većina stvari koje prodaje je donekle nošena, bez etikete, S/M veličine samo. Eto, ispostavilo se za taj baloner koji je nov, da je nekim slučajem imala i XL, ne znam zašto. Ali kupila sam ga od nje po cijeni po kojoj je bio max snižen i u trgovini, pa ne znam što bi zaradila.
2021 02 25
Moguće da je kod žene oscilacija u kg pa se onda kupuje, nemora biti nikakva preprodaja, nemojmo osuđivati napamet., pogotovo što nema 5 stvari iste veličine i potpuno novih za prodaju, :D
2021 02 26
Onda øke! ;) I nadam se da ste uspjeli realizirati stopiranje pošiljke! :D> Majaaa123: > > fancy33: > > Vidim da ste nova korisnica, inače preprodaja je zabranjena na ovoj stranici, a korisnica od koje ste kupili kada ima S-XL veličine artikala očito bavi se preprodajom, što ovdje treba prijaviti adminu jer se takvi korisnici blokiraju. > Nisam baš nova, ali znam nažalost da ima preprodavača ovdje. Ne bih rekla za ovu korisnicu da se bavi time, po profilu. Većina stvari koje prodaje je donekle nošena, bez etikete, S/M veličine samo. Eto, ispostavilo se za taj baloner koji je nov, da je nekim slučajem imala i XL, ne znam zašto. Ali kupila sam ga od nje po cijeni po kojoj je bio max snižen i u trgovini, pa ne znam što bi zaradila.
2021 02 26
A kako vi znate što dotična ima na profilu kada ni ne znamo o kojem se profilu radi?Malo je pre čudno da korisnica ima NOVI artikl u S i XL veličini i sumnjam da se udebljela i skočila u 4 broja veću stvar, zato sam samo napomenula korisnici da obrati pažnju pošto je ovdje tek godinu dana. Bila je opaska da pripazi! <3 Ja sam ipak tu jako dugo i svašta sam se nagledala!> maremarenda: > Moguće da je kod žene oscilacija u kg pa se onda kupuje, nemora biti nikakva preprodaja, nemojmo osuđivati napamet., pogotovo što nema 5 stvari iste veličine i potpuno novih za prodaju, :D
2021 02 26
Čemu se uopće mučiti sa stopiranjem paketa? Jednostavno ga nemojte preuzeti i on će se vratiti pošiljatelju. Ja sam imala identičnu situaciju, cura mi je poslala krive traperice, skužila je to kasno i u dogovoru s njom ja taj paket nisam preuzela nego se vratio njoj a ona mi je odma poslala i drugi. Za svaki slučaj mi je taj drugi poslala na drugi kiosk od Tiska da ih opet ja ne pobrkam😁
2021 02 26
> Astrid57: > Čemu se uopće mučiti sa stopiranjem paketa? Jednostavno ga nemojte preuzeti i on će se vratiti pošiljatelju. > Ja sam imala identičnu situaciju, cura mi je poslala krive traperice, skužila je to kasno i u dogovoru s njom ja taj paket nisam preuzela nego se vratio njoj a ona mi je odma poslala i drugi. > Za svaki slučaj mi je taj drugi poslala na drugi kiosk od Tiska da ih opet ja ne pobrkam😁 Ahaa nisam znala da se vraća opet na odredišno mjesto, super onda. Ali eto, da ne stoji na Tisku još 5 dana, iz korisničke službe su mi rekli, da im samo javim kad stigne, ako ga sada ne uspiju pronaći na skladištu, i da će ga onda odmah u pon poslati za nazad.
2021 02 26