Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jeste li ikad prodali/kupili nešto preko

Dobar dan! Zanima me koliko su pokušaji prodaje na temi "Aukcije" na ovoj stranici bili uspješni za Vas? Jeste li ikad kupile tako nešto? Imam osjećaj da je dosta ljudi obeshrabreno pokušajima prodaje ondje, no eto, zanima me je li koja od Vas uspjela i ono ako imate koji savjet kako da budemo uspješnije na Aukcijama.
2021 04 21
Pozdrav, Ja sam možda 3-4 puta pokušala na aukcijama nije bilo nikakvog efekta
2021 04 22
Jednom davno sam prodala jednu košulju. Nakon toga, koliko god aukcija otvorila, i to stvarno vrlo povoljnih, nitko se nije zainteresirao. Ne kužim zbog čega je to tako... Kupiti isto nisam uspjela ništa, ali najčešće zbog veličina. A čak i kad bi se pogodio moj broj, onda je to najčešće bila aukcija s tako neznatnim popustom da mi nije bilo privlačno. Npr. oglas na profilu s cijenom od 250 kn, a na aukciji početna cijena 200... to baš i nije naročito primamljivo.
2021 04 22
Ne..neznam jel netko uspio.?
2021 04 22
Mislim da se aukcije ne shvaćaju ozbiljno i rijetko su praćene. U većini slučajeva kad sam otišla pogledati što ima na tim aukcijama, to su bile uglavnom teme koje su se više odnosile na reklamu za sniženje. Nije isto staviti aukciju prema pravilima ili skretati pozornost na vlastiti profil s najavom da je sve po 50 kn i sl. To nisu aukcije. Uz to, neke "moderne" stvari su tu i dalje skupe pa su možda rijetki oni koji te aukcije i gledaju. Nitko ne vjeruje da bi nešto mogao naći puno jeftinije preko aukcije, jer se slabo snižavaju cijene za neke popularnije stvarčice.
2021 04 22
Ja sam također par stvari probala prodati na aukcijama ali ništa od toga. Čak i Mango baloner koji je skoro kao nov, ali ništa od prodaje.
2021 04 22
> NadaMihaljevic: > Jednom davno sam prodala jednu košulju. Nakon toga, koliko god aukcija otvorila, i to stvarno vrlo povoljnih, nitko se nije zainteresirao. Ne kužim zbog čega je to tako... > Kupiti isto nisam uspjela ništa, ali najčešće zbog veličina. A čak i kad bi se pogodio moj broj, onda je to najčešće bila aukcija s tako neznatnim popustom da mi nije bilo privlačno. Npr. oglas na profilu s cijenom od 250 kn, a na aukciji početna cijena 200... to baš i nije naročito primamljivo. Koji bi po Vama bio primamljiv popust na aukcijama?
2021 04 22
> Vikili: > Ne..neznam jel netko uspio.? Meni se također čini da je to očito propala opcija. Možda i bolje da maknu to sa stranice.
2021 04 22
Uspjela sa jednom tajice prodati preko Aukcija, nakon toga sam pokušala nekoliko drugih artikla proda na taj način, ali nije bilo zainteresiranih. I mene zanimaju savjeti vezani za prodaju na temi Aukcije.
2021 04 24