Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Brisanje artikala

Drage krpičarke! Da li se ikojoj od vas dogodilo da vam se artikli sami od sebe brišu? Znači svaka 2 dana uđem u profil i dućan prazan! Već sam deset puta stavljala jedno te isto. Jednom su mi odgovorili da nemaju takvih prijava, da sam moguće nešto pogriješila ja, međutim mobitel samo ja koristim i nemoguće da slučajno 3 artikla obrišem. Poslije mi ništa nisu ni odgovarali. Kako ste vi riješile problem ili sam stvarno ja jedina? Već sam očajna 😫
2021 06 24
Pozdrav! Opet ce vam ih administratori obrisati, prva slika vaseg artikla ne smije biti neka slika sa interneta, vec samo vasa koju ste vi uslikali. Imate pravila pa si ih malo procitajte, vidim da ste novi pa niste jos sve ni stigli pohvatati. Sretno!🤗 https://mojekrpice.hr/help/48/zasto-su-mi-obrisani-artikli
2021 06 24
Stavljate lažne tagove...naočale su Tom Ford, ali također je napisano da su "ysl, chloe, dior, celine, gucci, botega, vogue, dita, ray ban i fendi".
2021 06 24
Da slažem se s Vama embrace, onda posumnjam dali je uopće išta od toga bez uvrede., i ako kupujem produžim dalje., mislim da opis treba biti točan.
2021 06 24
Sami od sebe se brišu...it's a miracle! LOL-čina!
2021 06 24
> laangelina: > Sami od sebe se brišu...it's a miracle! LOL-čina! :') :') :') https://mojekrpice.hr/forum/t/274855/obrisani-oglsi Ima i onih koji se čude zašto se ne može natrpati kojekakvih marka tagova proizvoljno, tako da ništa više nije čudno :'( :')
2021 06 24
> petrazadar: > Drage krpičarke! > Da li se ikojoj od vas dogodilo da vam se artikli sami od sebe brišu? > Znači svaka 2 dana uđem u profil i dućan prazan! > Već sam deset puta stavljala jedno te isto. > Jednom su mi odgovorili da nemaju takvih prijava, da sam moguće nešto pogriješila ja, međutim mobitel samo ja koristim i nemoguće da slučajno 3 artikla obrišem. > Poslije mi ništa nisu ni odgovarali. > Kako ste vi riješile problem ili sam stvarno ja jedina? Već sam očajna 😫 Ista stvar.. I prije su bili katastrofa od sajta, ne znam zasto sam se uopce vracala..
2021 06 25
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija