Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Dobre vibracije

Draga krpičarska zajednice, kako mi je draga korisnica matea_matea uljepšala dan poklonivši mi prekrasne, savršene cipelice, odlučila sam proširiti val tih dobrih vibracija pa i ja poklanjam nekoliko artikala s profila. Slobodno škicnite, a ako vam se jako sviđa nešto što i dalje ima cijenu... samo pitajte, svašta se možemo dogovoriti :-)
2021 08 18
🙋‍♀️❤️
2021 08 18
> NadaMihaljevic: > Draga krpičarska zajednice, > kako mi je draga korisnica matea_matea uljepšala dan poklonivši mi prekrasne, savršene cipelice, odlučila sam proširiti val tih dobrih vibracija pa i ja poklanjam nekoliko artikala s profila. > Slobodno škicnite, a ako vam se jako sviđa nešto što i dalje ima cijenu... samo pitajte, svašta se možemo dogovoriti :-) Baš lijepo i za svaku pohvalu :") Al nekak mi se čini da nema baš dobrih vibracija na krpicama u zadnje vrijeme ;)
2021 08 19
ma ima...samo su u manjku...ali tuuuu suuuuu ,...svakako je lijepo vidjeti ovako nešto
2021 08 19
> Vicky1: > ma ima...samo su u manjku...ali tuuuu suuuuu ,...svakako je lijepo vidjeti ovako nešto Draga Vicky1, kaj je to nekad prije bilo...uff, kad se samo sjetim :s
2021 08 19
Istina je... :s Ali baš zato što u posljednje vrijeme uglavnom čitamo samo teme o prevarama i neugodnim situacijama, treba malo potaknuti širenje pozitive :")
2021 08 19
a istina ...ljudi si sada svašta dozvole...ne razumijem to :s
2021 08 19