Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Osvetnička nezaslužena negativna

Ja polako odustajem od krpica, više nemam snage za ovakve stvari...sa korisnicom hela68 sam dogovorila primopredaju za naušnice i privjesak, našle smo se i sve je bilo u redu. Nakon par sati Hela javlja kako naušnice ne valjaju, opisuje kako se "raspadaju i otvaraju"...ja nemam pojma o čemu priča, jer su naušnice bile u redu, sama sam ih isprobala i nije bilo problema. Bilo je već 10 sati navečer i napisala sam da nije problem vratiti novce, ali ako možemo sutra, ali ona inzistira i opet se nalazimo. Pošto mi nakon 400 povratnih ocjena nije u interesu nikoga varati, već zbilja želim da svi budu zadovoljni, pokušavam shvatiti što ne štima i zamolim gospođu da stavi naušnice i pokaže mi što ne valja, ali ona odbija, te se ponaša iznimno neugodno i uvrijeđeno. Vraća i privjesak za koji mi kaže kako ga je uzela tek tako i ne želi ga, iako je na primopredaji pasao. Sjeda na bajk i ljutito odlazi bez da smo uopće završili razgovor. Meni je ovakav način suradnje potpuno neprihvatljiv i ostavila sam "gospođi" neutralnu, a ona meni osvetničku negativnu u kojoj me optužuje da sam je namjerno pokušala prevariti i jedva vratila novac, a dobila ga je 15 min nakon što me kontaktirala!!! I naravno, naušnice su savršeno u redu, ne ispadaju, niti se rastvaraju, u što neću ulaziti, možda različito stoje na uhu, a možda je i laž jer joj ne pašu, ali sam način kako se postupilo je iznimno bezobrazan. Molim admina da izbriše negativnu koja ničime nije zaslužena!!
2021 09 07
Uff kako ne volim takve ljude, samo trose tude vrime i zivce. Vjerovatno joj se nisu svidale kako joj stoje pa ih tila vratit.
2021 09 08
Strašno ,to više stvarno nije normalno ,niti stida niti srama više,niti riječ hvala😔
2021 09 08
Sad mi piše u poruke da neka izbrišem neutralnu i da zaboravimo sve jer je vratila artikle, a ja novce. Ponašaš se prema meni kao zadnjem smeću zbog 35 kn i ostavljaš negativne, a sad bi da izbrišem neutralnu?? I da joj se ne obraćam sa "ti" jer ona ima kćer mojih godina :) pa eto, molim "gospođu" da nam se priključi u raspravi i objasni kako sam ja to manje vrijedna jer imam 26 godina, a ona duplo više.
2021 09 08
Totalno nepoštivanje tuđeg vremena koje je kod primopredaja na krpicama već standard plus malo laži koje bi se trebale oprostiti jer eto, starija gospođa je u pitanju 🤗 obraz za 35 kn... Ja Vas najljubaznije molim da neutralnu ne brišete kako bi druge krpičarke znale izbjeći suradnju s dotičnom.
2021 09 08
Neću brisati neutralnu. Također je apsurdno što je zamolbu da se nađemo sutradan interpretirala kao "jedva mi je vratila novce", zbog toga što mi se nije dalo izlaziti u 10 navečer!
2021 09 08
Čemu je služila toj gospođi primopredaja da kasnije izvodi doslovce cirkus. Vama se divim da ste išli naveče se nalaziti s njom, ja ne bih. Nemojte odustajati zbog pojedinih takovih, većina žena je super, zbog njih smo tu. Dobar savjet BiggieS da nebrišete ocjenu zbog nas drugih. Imala sam potrebi to napisati jer sam imala ugodne suradnje s Vama. :D :D :D
2021 09 08
Gospođa tvrdi kako se naušnice same od sebe rašire zbog težine bisera (nakon što se nose neko vrijeme). Te ona to nije mogla znati na primopredaji. Radi se o običnim visećim naušnicama sa otvorenim kukicama. Naušnice sam ostavila preko noći da vise na stalku za nakit, NIŠTA se nije rastvorilo, raširilo, niti deformiralo, na bilo kakav način.
2021 09 08
> embrace: > Sad mi piše u poruke da neka izbrišem neutralnu i da zaboravimo sve jer je vratila artikle, a ja novce. Ponašaš se prema meni kao zadnjem smeću zbog 35 kn i ostavljaš negativne, a sad bi da izbrišem neutralnu?? > I da joj se ne obraćam sa "ti" jer ona ima kćer mojih godina :) pa eto, molim "gospođu" da nam se priključi u raspravi i objasni kako sam ja to manje vrijedna jer imam 26 godina, a ona duplo više. Nekada su starije osobe trebale biti primjer mladima ,još jednom strašno .Bolje da ostane neutralna da znamo da ne prođemo isto👎
2021 09 08
Na svu sreću takvih je malo...ne odustajte od naših krpica... ,:(
2021 09 08
E pa da se i gospođa javi. Rekla sam joj da zaboravimo to jer niti sam je pokrala niti sam joj ostala dužna. Ali vidim da ona i dalje mene blati pa cu i ja reci svoju stranu priče. Znači našle smo se blizu njenog stana...nije išla daleko. Kupila sam te naušnice jer su bile zgodne i jeftine...Nisam probala odmah jer sam bila u društvu nego za sat vremena. Naušnice nisu nosive jer se rastvaraju...žičica je pretanka ,a biser pretežak za tu žičicu. Ja sam je kontaktirala odmah..al ona nije htjela doci...Jedva sam je nagovorila.Dosla sam joj skroz blizu do zgrade samo je trebala izaci van...Svugdje imate pravo vratiti neku stvar ako su vam nešto "uvalili šta ne vaja"...što je loše izvedeno i neiskoristivo. Ne vidim čemu vrijeđanje akosam vratila nešto što je neupotrebljivo. Napominjem da je EMBRACE strašno bezobrazna i to je zadnje sto cu reci. Ja ionako ovdje samo kupujem...ništa nisam ni prodala pa cu izbrisati svoj profil. Početnik sam. A negativnu cu joj ipak ostaviti jer je svojim ponašanjem to i zaslužila. Lp.
2021 09 09
Dobro, ti misliš da sam ja spremna varati ljude, naći se s njima uživo, reći im gdje živim, i onda vratiti novce za 15 min nakon kontaktiranja, i blatiti vlastiti obraz nakon stotine suradnji ZA 35 KN??? TI TO ZBILJA MISLIŠ?? Kako sam ti "jedva vratila novce"? Želiš da javno objavim poruke u kojima se vidi razgovor? Kada sam te pitala da staviš naušnice i pokažeš što ne valja rekla si "ja sad imam zlatne naušnice, ne mogu ih skidati" ...kao da ću te pokrasti na licu mjesta!! Stavila sam ih na svoje uši da ti pokažem kako je u redu! Da je biser pretežak one bi se rastvorile ODMAH! Zbilja je sramota da netko tvojih godina laže i izmišlja. Napisala sam ti na whatsapp da izbrišeš negativnu i samo si izgasila podatke kako ti nebi dolazile poruke!! Nakon toga je pokrenuta tema na forumu. I onda kad si vidjela da me ne možeš samo tako vozati, dobila sam odgovor "dijete drago, ajmo sve ovo zaboraviti"... Btw, nosila sam ti naušnice na posao, jesi to zaboravila?
2021 09 09
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/089c1656b3b49fc0a97e4000bcc343f2.jpg)
2021 09 09
Drage moje žene...ako mislite da ja nisam rekla istinu...kupite te naušnice od nje i vidjet ćete o čemu govorim . Na kraju krajeva mala tvrdi da sama izrađuje nakit pa u čemu je problem da stavi nešto lakše na tu kopču i ponovo proda ,a biser uklopi s nečim drugim. Ka s tim naušnicama nisam mogla više ništa...nenosive su jer se rastvaraju. Mislim da ste u ovoj komunikaciji vidjeli tko je tu bezobrazan i tko vrijeđa. Da mogu ptomijenit vrijeme...sasvim sigurno nebi s dotičnom osobom uopće imala posla. I nebi sad imala problema s njom oko gluposti. Čak objavljuje i naš razgovor javno(što je zakonom zabranjeno) .Meni to ne smeta jer znam da je nisam vrijeđala ničim...samo sam se htjela riješiti nečega što mi je bilo neuptrebljivo.
2021 09 09
"Ja sam je kontaktirala odmah..al ona nije htjela doci...Jedva sam je nagovorila..." ..!?!?!?! Mislim da je razgovor objavljen javno ( i da, odakle vam da je zakonom zabranjeno ovakav razgovor objavit, 🤔) iz razloga vaše gornje rečenice..... I ja bi ga objavila!
2021 09 09
1 2