Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Blokiranje vs. brisanje profila

Primjetila sam kako su neki profili skroz pobrisani, ne postoji link, ne mogu se vidjeti povratne ocjene i slika. Dok su neki drugi profili samo blokirani, može im se pristupiti, vidjeti povratne, artikle, kontaktirati ih. Postoji li razlog zašto se neki blokiraju, a drugi brišu? Briše li admin profile ukoliko korisnik to zatraži?
2021 10 25
> embrace: > Primjetila sam kako su neki profili skroz pobrisani, ne postoji link, ne mogu se vidjeti povratne ocjene i slika. > Dok su neki drugi profili samo blokirani, može im se pristupiti, vidjeti povratne, artikle, kontaktirati ih. > Postoji li razlog zašto se neki blokiraju, a drugi brišu? Briše li admin profile ukoliko korisnik to zatraži? Za brisanje nazalost ne znam, možda se može obrisati na zahtjev admina. Blokirani su oni koji su ili prevarantice, imali više negativnih ili su preprodavaci (sto je zabranjeno) ili su uporno kršili neka pravila (poput pravila da prva fotka ne smije biti fotka s neta).
2021 10 25
Pozz ,da li mi moze itko reci kome se mogu obratiti za blokiranje profila ,pošto me jedna cura za*bala za lovu . Hvala unaprijed na odgovoru 💪❤️
2021 11 11
> KatarinaIvcevic: > Pozz ,da li mi moze itko reci kome se mogu obratiti za blokiranje profila ,pošto me jedna cura za*bala za lovu . Hvala unaprijed na odgovoru 💪❤️ Administratoru stranice, pošaljite joj privatno poruku i blokirati će, nick je Admin2nd
2021 11 12
> embrace: > > KatarinaIvcevic: > > Pozz ,da li mi moze itko reci kome se mogu obratiti za blokiranje profila ,pošto me jedna cura za*bala za lovu . Hvala unaprijed na odgovoru 💪❤️ > Administratoru stranice, pošaljite joj privatno poruku i blokirati će, nick je Admin2nd Hvala puno ❤️ napokon neki odg .
2021 11 13