Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Aliexpress

Hej, S obzirom da nikada nisam naručivala preko njega, da li negdje mogu vidjeti kojom službom šalju proizvod? (HR posta mi je dolazi u obzir)
2021 11 10
Dolazi s hrvatskom postom, meni je sve doslo dosta brzo u roku od 2-3 tjedna, ta posta je kao preporučena morate potpisati kad vam postar donese, jedan mi je paketić jedino dosao express postom, pa mi je dosla obavijest kad dolazi tj u kolko sati i isto sam morala potpisat
2021 11 10
> ❤️fashion❤️: > Dolazi s hrvatskom postom, meni je sve doslo dosta brzo u roku od 2-3 tjedna, ta posta je kao preporučena morate potpisati kad vam postar donese, jedan mi je paketić jedino dosao express postom, pa mi je dosla obavijest kad dolazi tj u kolko sati i isto sam morala potpisat Negdje sam bila prije koji mjesec pročitala da zna doći i s glsom ili nekom drugom službom? 🤔
2021 11 10
> trouhgmyeyes: > Hej, > S obzirom da nikada nisam naručivala preko njega, da li negdje mogu vidjeti kojom službom šalju proizvod? (HR posta mi je dolazi u obzir) Overseasom. Meni nekad dođe preko njih nekad preko pošte, ali nije mi bed jer mi više ne naplaćuju onih 18.5 kn dodatno. A kad dolazi overseasom onda baš dobijete i SMS kad dolazi. Međutim kad naručujem vidim samo na koji način oni salju iz Kine, ali ne i kako će meni biti dostavljeno u Hr.
2021 11 10
> BiggieS: > > trouhgmyeyes: > > Hej, > > S obzirom da nikada nisam naručivala preko njega, da li negdje mogu vidjeti kojom službom šalju proizvod? (HR posta mi je dolazi u obzir) > Overseasom. > Meni nekad dođe preko njih nekad preko pošte, ali nije mi bed jer mi više ne naplaćuju onih 18.5 kn dodatno. > A kad dolazi overseasom onda baš dobijete i SMS kad dolazi. > Međutim kad naručujem vidim samo na koji način oni salju iz Kine, ali ne i kako će meni biti dostavljeno u Hr. E to sam mislila.. znači nemre se vidjeti. Ma pitam zbog ovih novih mjera od 15og jer po njima ni u poštu se neće smjeti bez covid potvrde jelda? A poštar hvala bogu uvijek ostavi samo papiric ni ne pokuša uruciti
2021 11 10
Da li je placanje putem debitne kartice na Aliexpressu sigurno? Iskreno malo sam prestravljena... Narucila sam artikl, trazili me broj kartice, ccv broj.. I onda sok jer je uplata prosla bez da me mobilna aplikacija trazila da potvrdim kupnju, inace uvijek moram autorizirati.... Ovako su samo skinuli novce. Inace sam pbz. Jel i vama tako?
2022 01 02
> Antos12: > Da li je placanje putem debitne kartice na Aliexpressu sigurno? > Iskreno malo sam prestravljena... Narucila sam artikl, trazili me broj kartice, ccv broj.. I onda sok jer je uplata prosla bez da me mobilna aplikacija trazila da potvrdim kupnju, inace uvijek moram autorizirati.... Ovako su samo skinuli novce. Inace sam pbz. Jel i vama tako? Ako je iznos manji od 150 kn (nisam sigurna jel 100/150/200), onda nekad transakcija prođe bez potvrde za potvrdom. Bar meni tako bude s PBZ-om.
2022 01 05
> ValkyrieBlue: > > Antos12: > > Da li je placanje putem debitne kartice na Aliexpressu sigurno? > > Iskreno malo sam prestravljena... Narucila sam artikl, trazili me broj kartice, ccv broj.. I onda sok jer je uplata prosla bez da me mobilna aplikacija trazila da potvrdim kupnju, inace uvijek moram autorizirati.... Ovako su samo skinuli novce. Inace sam pbz. Jel i vama tako? > Ako je iznos manji od 150 kn (nisam sigurna jel 100/150/200), onda nekad transakcija prođe bez potvrde za potvrdom. > Bar meni tako bude s PBZ-om. Hvala na odgovoru. ☺ Malo mi je lakse jer je proslo par dana i nije mi nista dodatno skinuto.
2022 01 05
> Antos12: > > ValkyrieBlue: > > > Antos12: > > > Da li je placanje putem debitne kartice na Aliexpressu sigurno? > > > Iskreno malo sam prestravljena... Narucila sam artikl, trazili me broj kartice, ccv broj.. I onda sok jer je uplata prosla bez da me mobilna aplikacija trazila da potvrdim kupnju, inace uvijek moram autorizirati.... Ovako su samo skinuli novce. Inace sam pbz. Jel i vama tako? > > Ako je iznos manji od 150 kn (nisam sigurna jel 100/150/200), onda nekad transakcija prođe bez potvrde za potvrdom. > > Bar meni tako bude s PBZ-om. > Hvala na odgovoru. ☺ Malo mi je lakse jer je proslo par dana i nije mi nista dodatno skinuto. Ja evo već jako dugo kupujem online i koristim svoju karticu. Naravno, do sad sam karticu koristila samo na legalnim i provjerenim web stranicama. Ni lipa mi nikada nije pobjegla s kartice... Aliexpress je legitimna stranica i ne bi trebalo biti problema, i tamo samo masu stvari kupila svojom PBZ karticom koja je povezana na tekući račun.
2022 01 12
Pozz cure.. Zanima me koliko vas izade carina za aliexpres?
2022 02 05