Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Prelazak u crvenu

Imam prirodno smedu kosu, ali je dosta tanka. Sad stavljam ricinusovo ulje, ne susim ju sa fenom i dosta mladih izbija. Ali mi je velika zelja se ofarbati u boju otprilike kao ovu sa slike ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7ac26c5084ccd8da2ec262f2df21cc91.jpg) Ima li netko iskustva sa tankom kosom ? E i da... vidim da ima od Loreala neka farba kao uz koju se ne trebas blajhat , ali mislim da nema toga kod nas za kupit ili ?
2022 02 22
Probajte si crvenu boju od Manic Panic ili Directions...i nanesite si ju na vašu kosu bez ikakvog blajhanja, držite ju na kosi i par sati, i izgledat će vam super. Te boje vam ne mogu uništiti kosu i ispiru se s vremenom, pa kad vam dosadi isprat ćete ju...ne morate uništavati kosu blajhanjem. Ja sam svojoj sestrični na njenu smeđu kosu pomiješala dvije različite crvene nijanse Directions boje i odlično je izgledalo, točno ovako kao na slici
2022 02 22
Ako vas je strah jer ne znate kako će ispasti, ofarbajte si prvo samo jedan deblji pramen. Ali bitno je da držite boju na kosi duže od preporučenih uputa
2022 02 22
Ja sam tijekom faksa svoju smeđu bojala u crvenu bez blajha, nisam imala problema s željenim nijansama. Ali ja imam more kose na glavi, tanka dlaka, a puno je. I s kestenjastim odsjajem. Moja kuma ima grozno tanku kosu, isto je u bordo neku nijansu boja. Mislim da isto bira drogerijske boje. Ne znam, to je ono anegdotalno iskustvo. Ja bi vam savjetovala za prvi put da si uštedite malo novaca i odete u salon. Jer ipak imate problema s kosom. Ako ste u većem gradu, možete u nekim specijaliziranim dućanima kupiti i tu boju iz salona ako vam dobro ispadne pa doma bojat.
2022 02 23
Hvala Vam na odgovorima :)
2022 02 23
> katarinacopic: > Imam prirodno smedu kosu, ali je dosta tanka. Sad stavljam ricinusovo ulje, ne susim ju sa fenom i dosta mladih izbija. > Ali mi je velika zelja se ofarbati u boju otprilike kao ovu sa slike ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7ac26c5084ccd8da2ec262f2df21cc91.jpg) > Ima li netko iskustva sa tankom kosom ? E i da... vidim da ima od Loreala neka farba kao uz koju se ne trebas blajhat , ali mislim da nema toga kod nas za kupit ili ? Svaka boja za kosu oštećuje kosu, tako da tu nema pomoći. Ono što možete je pripaziti da joj date potrebnu njegu. Curka ,virkusic na instagramu ima odlične savjete za sve tipove kose. Što se tiče crvene boje, prima se bez blajha. Meni se primila crvena nijansa na smeđu kosu bez problema. Ono što je meni mana crvene boje za kosu je što će vam se boja dugo ispirati i ako se jednog dana odlučite vratiti u smeđe, taj crveni pigment baš,baš dugo ostaje u kosi. Barem sam ja imala slučaj da sam i nakon farbanja u crno i dalje, dok sam prala kosu vidjela crvenu vodu.
2022 02 23
Ja sam išla na crvenu bez blajha i nijanse su ispale kao na pakiranju. Mislim da sam Garnier boju koristila. Imam tanku kosu, ali nisam primjetila neka ostecenja od bojanja, tako sam bila oko godinu dana. Obavezno sam koristila hranjivu maksu za kosu
2022 02 23
Ma ja nonstop sad prije pranja stavljam ricinusovo ulje u koje sam stavila lavandino etericno, i kosu ne susim sa fenom. I pokusavam ne 2 puta u tjednu prat,inace sam prala svaki dan ili svaki drugi. I hrpaaaa mladih mi je izbila, naravno ne moze nista preko noci.
2022 02 23
Predobra boja ! Takvu sam dobila sa mahagoni pjenom u boji, ali na plavu farbanu. Ako je svjetlija smeđa, boja će se primiti bez beda.
2022 02 23
A jel koristio ko Schwarzkopf Live boje ? Mozda bi ona mogla bez blajha uspit?
2022 02 23
Možete isprobati kanu, koja je najzdravija i skroz prirodna opcija farbanja, pogotovo za tanku kosu. Imam srednje tamno smeđu kosu i sa crvenom kanom sam dobila predivne rezultate. Ovakvu crvenu kao što želite sam postigla sa kanom iz Mullera. Imaju crvenu i intenzivno crvenu, a ova druga je baš takva kako i navode. Lush također ima kanu.
2022 02 23
Na vasu prirodnu boju ce se svaka crvena uhvatiti. Ja sam osobno koristila boje koje budu na akciji, palete, garnier,... Svaka je uhvatila isto. Samo morate koristiti dovoljno boje da se uhvati svagdje jednako.
2022 03 05