Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Naknadno dizanje cijena

Bok žene, stavila sam u omiljene jedan artikl koji je koštao 1400kn. Ne zato da ga u neko dogledno vrijeme kupim, nego da ga gledam i maštam o njemu :D Danas dođem na svoj profil i vidim da je žena digla cijenu na 2000kn, jer ga je 15 žena stavilo u omiljene, dakle potražnja je porasla. Znam da svatko ima pravo formirati cijene sukladno svojim željama i mogućnostima i sve to stoji i nitko nikog ne tjera da se nešto kupi itd itd itd, sve to znam, razumna sam žena. Al me ovo svejedno....pa, neugodno iznenadilo. Zapravo se samo žalim, ništa više. Jel' netko imao ovakvih iskustava, a da se želi požaliti, da se svi skupa žalimo? x-)
2022 02 23
To sto netko stavi artikl u omiljene ne znaci da ce ga kupit uopce Vjerojatno se nada da ce ga prodat po toj cijeni,iako cisto sumnjam Kad tako netko podigne cijenu,maknem artikl iz omiljenih i tjt
2022 02 23
Ja kad vidim da je netko ili vise njih, nesto od mojih artikala stavio u omiljene, samo jos dodatno snizavam cijenu da se sto prije proda.. 😶 A takvo podizanje cijena mi uopce nije jasno, jer ako je nekom u omiljenima, znaci da mu se dopada taj artikal i po toj cijeni koja je i bila napisana..
2022 02 23
> Novekrpice1001: > Ja kad vidim da je netko ili vise njih, nesto od mojih artikala stavio u omiljene, samo jos dodatno snizavam cijenu da se sto prije proda.. 😶 > A takvo podizanje cijena mi uopce nije jasno, jer ako je nekom u omiljenima, znaci da mu se dopada taj artikal i po toj cijeni koja je i bila napisana.. Slažem se skroz! Baš me šokiralo podizanje za 600kn.. žao mi je što nisam screenshot napravila
2022 02 23
Uf, bome bi se ja nasekirala da vidim drastično poskupljenje artikla kojeg si priželjkujem u skorije vrijeme. Sad vezano uz omiljene, ja sam nekako primjetila kod svojih kupilica da uglavnom artikl kupe žene koje nemaju tu stvar u omiljenim. Rijetko kad se dogodilo da je artikl kupio netko tko ga je stavio u omiljene.
2022 02 23
> Tihana2509: > Uf, bome bi se ja nasekirala da vidim drastično poskupljenje artikla kojeg si priželjkujem u skorije vrijeme. > Sad vezano uz omiljene, ja sam nekako primjetila kod svojih kupilica da uglavnom artikl kupe žene koje nemaju tu stvar u omiljenim. Rijetko kad se dogodilo da je artikl kupio netko tko ga je stavio u omiljene. Kad malo razmislim, moram reći da si u pravu. Rijetko se događa da kupi ona koja ima artikl u omiljenima. Međutim, to je manje bitno u cijeloj priči, nego znaš ono, s 1400 na 2000kn.. mislim si, daj me nemoj x-) Kao, nitko neće primijetiti ili kaj?
2022 02 23
Ma to sam samo bacila osvrt u vezi omiljenih na neka svoja iskustva😅 Hahah mene sad baš zanima hoće uskoro prodati artikl 😋
2022 02 23
> Tihana2509: > Uf, bome bi se ja nasekirala da vidim drastično poskupljenje artikla kojeg si priželjkujem u skorije vrijeme. > Sad vezano uz omiljene, ja sam nekako primjetila kod svojih kupilica da uglavnom artikl kupe žene koje nemaju tu stvar u omiljenim. Rijetko kad se dogodilo da je artikl kupio netko tko ga je stavio u omiljene. Slažem se! Jako rijetko kupuju oni kojima stoji u omiljenima dulje vrijeme
2022 02 23
Kod mene je obrnuta situacija. Kada vidim da veći broj korisnica ima artikl u omiljenima, onda još snizim cijenu da se riješim toga čim prije, iako ni ta metoda ne funkcionira ,:) Međutim i ja sam primijetila da oni koji stavljaju artikle u omiljene, ti isti to nikada ne kupe i ne jave se. Tako da je nekako obrnuto, onaj tko želi kupiti odmah će se javiti i uglavnom neće staviti taj artikl u favorite.
2022 02 23
Bas bezobrazno 😅 nije da se radi o maloj cifri.. Mene su zbale gnjavit vise puta porukama, jer sam stavila njihovu robu u omiljenje, nudile popust nek kupim...meni to djeluje ocajno. Ja nevolim nikome nista gurati.
2022 02 24
Ja jedino ako vidim u opisu profila da je netko za zamjene, a ima moj artikl u omiljenima, ponudim zamjenu. Dosta puta to upali, tako da zadnje vrijeme na 4 zamjene dođe jedna prodaja. Naravno, dodaj još jedno 5 kupovina na to. ,:)
2022 02 24
> Ametista: > Bas bezobrazno 😅 nije da se radi o maloj cifri.. > Mene su zbale gnjavit vise puta porukama, jer sam stavila njihovu robu u omiljenje, nudile popust nek kupim...meni to djeluje ocajno. > Ja nevolim nikome nista gurati. Meni to ne smeta, sve je to prodaja, pa ako mi se netko i javi za moj omiljeni proizvod i ponudi nižu cijenu, zašto ne. Nisi obavezan kupiti, a nekome je možda neugodno žicati popust. :)
2022 02 24
> zenskiormar: > > Ametista: > > Bas bezobrazno 😅 nije da se radi o maloj cifri.. > > Mene su zbale gnjavit vise puta porukama, jer sam stavila njihovu robu u omiljenje, nudile popust nek kupim...meni to djeluje ocajno. > > Ja nevolim nikome nista gurati. > Meni to ne smeta, sve je to prodaja, pa ako mi se netko i javi za moj omiljeni proizvod i ponudi nižu cijenu, zašto ne. Nisi obavezan kupiti, a nekome je možda neugodno žicati popust. :) Slažem se :) I meni je bilo ponuđeno, a i ja sam nudila popust. Samo se na moju ponudu još nitko nije upecao 😄
2022 02 26