Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Slanje poštom ili tiskom?

Hello, Nova sam u svemu ovome pa me zanima jel bolje slanje poštom ili tiskom? Također, ako šaljem poštom u kuvertama, jel se može kupit više komada tih kuverti za doma ili? Pozz
2022 03 20
Po meni je bolje slanje tiskom Nekako mi prije stigne,u posti uvijek nekako zakompliciraju Iako imam i dobrih iskustava sa postom,nekad su jako azurni,pa bude u roku 24h dostavljeno Uvijek mozete kupit koverti koliko hocete,najbolje u narodnim novinama,imaju ogroman izbor,a jeftinije su nego u posti kad se kupuju
2022 03 20
Meni je puno drazi tisak, evo bas mi je paket bio poslan u petak vec je danas stigao, prednost vikend (ako Vas tisak radi naravno, a vecina i radi), brzina, usluga, cijena koja je fiksna neovisno koliko je paket tezak samo da velicina odgovaara, nemam nista protiv poste dosad nisam imala problema, al nekako mi je puno ovdje jednostavnije :) Da mozete kupiti vise za kuci, cak mozete i na TISKU kupiti koverte i pakete pa si sloziti sami, ja nekad tako napravin ako imam vise paketica :D
2022 03 20
Meni isto osobno puno drazi tisak, i za primanje, a i za slanje paketa. Sve je dosta jednostavnije, cijene fiksne, a po paket ides kad ti je zgodno.
2022 03 20
Tisak mi je draži jer sve obavim doma i odnesem paket usput dok šetam psa, a u pošti izgubim previše vremena. 🤗 Za pakete koji su iznad 500 kn vrijednosti ipak biram HP, ali u tim situacijama nije problem izdvojiti više vremena jer se ipak isplati.
2022 03 20
I jedno i drugo :) Živim u manjem mjestu pa tisak i nije extra bez kao u drugim gradovima;)
2022 03 20
Mnogo vam hvala na odgovorima! <3
2022 03 20
Ako šalješ nešto manje, što stane u kuvertu, može i pošta. Pogotovo sko imaš odličnog poštara kao je, što mi sve što ne stane u sandučić ostavi na stolu na terasi. Ni ne znam da je bio, a ostavi. S preporukom imaš broj za praćenje, ide do 2 kg težine. Teže stvari preporučam tisak zbog ogromne razlike u cijeni.
2022 03 20
Definitivno mi je draži Tisak. Jednostavnije, brže, i ne trebaš razmišljati o kutiji/kuverti u kojoj ćeš slati. Ako je neka lakša stvar u pitanju, cjenovno je podjednako s poštinom preporučenom pošiljkom, ali ako se šalje nešto teže Tisak ispadne puno povoljniji. Također, u pošti je često gužva i dosta vremena izgubim čekajući na red pa je i u tome veliki plus za Tisak.
2022 03 20
Tisak mi je draži. :)
2022 03 20
Meni je draži Tisak,ako se šalje manji paket jer je jeftiniji. Mogu poslati kad mi odgovara i ne moram čekati u redu. Sve ovisi o tome što i kamo šaljete,nemaju svi Tisak u blizini.
2022 03 21
Meni je draza posta 😄 Ali samo zato jer zivim van grada, i Tisak mi cca 13km u jednom smjeru,tako da mi se ne isplati palit auto,pogotovo ne za artikle od 30, 50kn Doma sama zamotam paketice kako zelim,nemoraju biti odredjene kuverte ili kutije, saljem preporuceno,tako da kupcu posaljem broj za pracenje, a pt dodje 12,13,18kn, ovisno o gramazi.
2022 03 21
I meni je draži Tisak, mada mi nije problem ni poštom poslati, samo je nešto kompliciranije.
2022 03 21
Tisak paket, stalno šaljem otkada postoje, znači već 10 godina. Sjećam se kad je promotivna cijena koverte bila 5 kn, hihi : ) Nikada nisam imala nikakvih problema, niti se zagubilo. Jednom mi se dogodilo da se prsten koji sam poslala zgnječio, nešto je teško palo na njega, ali to je bila moja greška jer sam poslala u koverti, i iako je bio umotan u slojeve folije sa mjehurićima, nije bilo dovoljno. A poštom uvijek neki problemi, zagubljeni paketi, čekanja u redovima, nadrkane zaposlenice, covid potvrde...
2022 03 21