Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

KAKO PROMJENITI NICK NA KRPICAMA?

Drage moje, moze li molim Vas pomoc. Gdje i kako u postavkama mogu promijeniti svoj nickname? Zeljela bih staviti svoje ime i prezime... :)
2022 05 04
Ne može se, nažalost.
2022 05 04
> mikicisba: > Drage moje, moze li molim Vas pomoc. Gdje i kako u postavkama mogu promijeniti svoj nickname? Zeljela bih staviti svoje ime i prezime... :) Nikako Ne moze se mjenjati Tek bi onda bilo muljanja i prijevara Ovako smo osuđeni na ovo sto smo izabrali u pocetku
2022 05 04
Mozete jedino napravit novi profil. Cak je i dobro da nemozemo mjenjati nickove, tek tada bi nastao kaos.
2022 05 06
Može se promijeniti. Jedna moja kupilica je promijenila. Sigurno ako imate opravdani razlog. Prvo je bila pod pravim imenom i prezimenom. Imala je nekih neugodnosti od strane njoj bliskih prijatelja i obitelji zbog prodaje/kupnje na Krpicama. Zbog toga je tražila promjenu. Profil i njene povratne sve je ostalo nepromijenjeno.
2022 05 07
> DIANNE36: > Može se promijeniti. Jedna moja kupilica je promijenila. Sigurno ako imate opravdani razlog. > Prvo je bila pod pravim imenom i prezimenom. Imala je nekih neugodnosti od strane njoj bliskih prijatelja i obitelji zbog prodaje/kupnje na Krpicama. Zbog toga je tražila promjenu. > Profil i njene povratne sve je ostalo nepromijenjeno. Nije otvorila novi profil?
2022 05 11
> KreativnoSelo: > > DIANNE36: > > Može se promijeniti. Jedna moja kupilica je promijenila. Sigurno ako imate opravdani razlog. > > Prvo je bila pod pravim imenom i prezimenom. Imala je nekih neugodnosti od strane njoj bliskih prijatelja i obitelji zbog prodaje/kupnje na Krpicama. Zbog toga je tražila promjenu. > > Profil i njene povratne sve je ostalo nepromijenjeno. > Nije otvorila novi profil? Mislim da nije otvarala novi jer je imala sve ocjene i iste oglase. Jedino ako joj Admin nije prebacio sve to na novi profil, ako je to uopće moguće. Ne znam. Ali imala je sve ocjene, pa čak i moje dvije, jer je moj stalni kupac, na profilu sa novim imenom. Trebalo bi to vidit detaljnije sa Adminom ili Moderatorom.
2022 05 28