Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Slanje robe Tisak kuvertom

Mnogi kupci traže da im one tanje komade robe, poput topića i laganih bluza, šaljem tisak kuvertom jer je to 5 kn jeftinije nego small tisak paket. Meni to zaista nije problem, ali jučer sam po prvi puta naišla na gospođu prodavačicu koja se striktno držala pravila i nije dopustila slanje kuvertom jednog zaista tankog topića. Jer pravila kažu tako. Razumijem ja da su pravila takva ali sam se ipak nekako osjecala bezveze. Uzela sam robu i otišla na drugu trafiku i bez problema poslala u kuverti. Ubuduće ću kamuflirati robu na neki način, da se ne vidi, iako mislim da bi ova revna prodavačica išla tako daleko da provjerava o čemu se radi. Kakva su vaša iskustva sa slanjem robe u kuverti?
2022 06 30
Ja redovito zakamufliram, odnosno slozim tanko i stavim u svoju kuvertu i tako nitko nista ne pita. Iako, tete su na kioscima stvarno svakakve. Znala sam slati male stvari u maloj kutiji, gdje su onda one same znale nuditi kuvertu kao bolju opciju. Bilo je i situaciju kao i kod Vas da se strogo drze pravila i ne daju.
2022 06 30
Kod mene se desio problem da mi je teta predložila da uzmem kuvertu umjesto S kutiju, i pristala sam, i naravno kuverta nije bila dobro zaljepljena i ispala je diorova olovka za oči u transportu, i kada je žena koja je kupila od mene tu olovku i još neke sitnice koje su hvala Bogu bile na mjestu, rečeno je da se ne može ništa poduzet jer po pravilu samo dokumenti idu u kuvertu sve ostalo u kutije,tako da je bila "moja" greška što žena nije dobila dior olovku.
2022 06 30
Ne saljem nista u koverti,jer kod mene na kiosku ne dozvole Mozda negdje dalje prolazi,kod mene ne I saljem samo u kutiji,pa onda sage sa kupcem,pa daj pokusaj zakamuflirat,pa zapakirat drugacije,pa ovo pa ono Samo kutija i tjt,ne pada mi na pamet se prepirat sa zenom na kiosku zbog 5 kn razlike
2022 06 30
Meni uzmu ako je već u običnoj kuverti, još stavim par listova fotokopirnog papira unutra. Znam da neki koriste i foliju, pa stisnu. Važno je da ne narušava geometriju kuverte (tako im piše): ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c73aec57ccae719cbb8117050b9c894d.jpg) I ajde, dobro ako kupci pitaju za tanje stvari, ali mene su znali pitati za stvari poput grudnjaka, traperica ili pulovera i nakon što im objasnim da to ne ide u kuvertu više se ne jave.
2022 06 30
Vise puta sam slala odjecu u koverti i nisam imala problema. Uglavnom stavim artikl u svoju kovertu pa ne ispituju sto je unutra.
2022 06 30
meni puno puta nisu dozvolile, ako je nesto tanjeg materijala onda stavim u obicnu kuvertu pa u njihovu. jednom sam stavila ogrlicu u mjehuricastu kuvertu i to mi nisu dali da saljem u nihovoj. ali ovisi i o zaposleniku, neki bi dozvolili cigle u kuverte jer ih boli briga :')
2022 06 30
Sve manje stvari, bluze i sve što se može lijepo složiti šaljem u kuverti i nisu mi zbilja nikad radili probleme. Još stavim u svoju kuvertu tako da izgleda po pravilima. Tisak mi je baš ok, ne sjećam se kad sam nešto poslala poštom.
2022 06 30
Meni je na početku sama teta na kiosku nudila da pošaljem u kuverti tanju odjeću, ali više ne dopušta. Vjerujem da je njima tisak zabranio to raditi, jer vjerujem da bi mi i dalje dopustila da smije
2022 07 01
na mom kiosku su super, ali ja sama pakiram svoje stvari, sve dobro oblijepim i nikad na kiosk ne donosim ništa otvoreno. a kad šaljem neku tanku robu u koverti tipa marama uvijek stavim i časopis unutra da bude čvršće ;)
2022 07 02
Ma ja šaljem sve u S kutiji, ja ću platit 5 kn radije nego se natezat. Nisu meni krpice za zaradu, samo da ne bacim nosive stvari. Eno sam poklonila robe za trudnice ženi, iako je prvotni lot bio 200 kn. I slala u 2 paketa, žena platila poštarinu. Iako sam bila rekla da će stat u M, nije, platila sam ja L kutiju i mirne duše poslala nije mi stvarno do razlike.
2022 07 03
Meni je jedna divna teta rekla "kolegica je kažnjena jer je prihvatila odjeću u koverti" i ona je velikodušno potrudila se, uzela malo kartona i omotala majicu u karton da se ne kuži. Možda i ne bi prihvatila da nisam imala od prije koverticu, no kako sam imala, primila je i maksimalno se potrudila.
2022 07 03
Jučer sam prvi puta doživjela šok na temu kuverte.Javila mi se cura da je kuverta stigla prazna.Nemože se ništa napraviti jer nije bio dokument i kome i za šta se žaliti.Žao mi je cure koja je kupila,nema trika da bilo kome više šaljem u kuverti.Inače je artikal bio u mojoj kuverti,no naravno na dodir se osjeti da nije dokument i to mogu iskoristiti u svoju korist da nema nikakve odgovornosti.Moje prvo neg.iskustvo a poslala sam brdo pošiljki tiskom.
2022 07 05
Ljudi ce sve češće tražiti dostavu kuvertom, nije to nikakvo ciganjenje nego normalno razmišljanje,jer ako artikl platiš npr. 40 kn, apsurdno je da dostavu plaćaš u visini 50% od cijene kupovine.
2022 07 05