Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Obrisan oglas

Zašto je već dva puta obrisan oglas s obućom? Na prvoj slici se nalazi više poslikane obuće, a na drugima pojedinačne. Što je tu van pravila? Hvala!
2022 07 19
Ako se prodaju pojedinačno, a više ih je ponuđeno onda je oglas zavaravajući. Sve u "đuture" na jednom oglasu, a pojedinačna prodaja je nepotrebna, ako ne ide sve skupa za istaknutu cijenu oglasa. Nezahvalno je komentirati zasto je obrisan jer ga nisam vidjela, ali pretpostavljam da nije bila označena cijena za sve nego cijena najnižeg para, a u opisu ostalo, ako nije bio lot, tj jedna cijena za sve.
2022 07 19
> ribica3: > Zašto je već dva puta obrisan oglas s obućom? > Na prvoj slici se nalazi više poslikane obuće, a na drugima pojedinačne. Što je tu van pravila? > Hvala! Meni isto stalno brisu tak oglase sad sam stavila sveukupnu cijenu svih patika zajedno pa cu vidjet dal ce mi opet obrisat😅
2022 07 20
Mislim da se takav način oglašavanja mora naznačiti kao lot i napisati ukupna cijena. 🤔
2022 07 20
mora u opisu biti cijena svakog proizvoda
2022 07 20
> Vikili: > mora u opisu biti cijena svakog proizvoda Pa ni vama nije na nekim oglasima cijena za LOT, kad se uđe u te oglase vidi se da ste na vrhu stavili cijenu samo za jedan kom., očito je da su i vaši protiv pravila.
2022 07 20