Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Poštarina pitanjce

Pozdrav Krpičarke, ja sam se tek pridružila pa sam nova u ovome a imam hrpu odjeće koju želim prodati povoljno jer nemam što s njom. Htjela sam pitati kako ide poštarina, podrazumijeva li se da ju kupac plaća i kako ju je najbolje slati? Trebam li naglasiti u svakom opisu artikla da ju kupac plaća i koliko? Znam da Krpice imaju popust u GLS-u što je super ali želim provjeriti iz osobnih iskustava! :D
2022 10 25
Pozdrav! 😀 Ovako, ja najviše šaljem tiskom, rijetko poštom (jedino ako kupac tako želi, moguce da mu nije blizu tisak, itd). GLS- om nisam još slala niti planiram jer je opcija preskupa. Na sve moje cijene ide još poštarina što naravno naglasim kupcu prije kupovine. Ne pišem na svaki oglas cijenu poštarine jer se već otprilike zna u koju se kutiju stavlja i koja je cijena za tisak. Sve cijene imate na internetu. Nekad se zna desiti da se dogovorim s kupcom da je u cijenu ukljucen i tisak ili placamo pola- pola tisak. Sve je stvar dogovora🙂 Nadam se da sam Vam barem malo pomogla!
2022 10 25
Mislim da je najpovoljnije tiskom kod slanja većih i težih stvari, ali ako je neka sitnica u pitanju onda je pošta isplativija. Svakako najbolje prema želji kupca. Mislim da većina shvaća da se na cijenu još plaća i željena poštarina tako da ne morate za svaki artikl pisati. Moj savjet je da pripazite kad šaljete poštom da bude preporučeno, malo je skuplje (možete izračunati na njhovoj stranici koliko je poštarina da znate reći kupcu), ali imate broj pošiljke pa ne može nitko tvrditi da nije dobio, a da nemate kako provjeriti. I nikako slanje pouzećem! :)
2022 10 25
Uvijek dogovor sa kupcem.
2022 10 25
> KaroKaro: > Pozdrav! 😀 > Ovako, ja najviše šaljem tiskom, rijetko poštom (jedino ako kupac tako želi, moguce da mu nije blizu tisak, itd). GLS- om nisam još slala niti planiram jer je opcija preskupa. > Na sve moje cijene ide još poštarina što naravno naglasim kupcu prije kupovine. Ne pišem na svaki oglas cijenu poštarine jer se već otprilike zna u koju se kutiju stavlja i koja je cijena za tisak. Sve cijene imate na internetu. > Nekad se zna desiti da se dogovorim s kupcom da je u cijenu ukljucen i tisak ili placamo pola- pola tisak. > Sve je stvar dogovora🙂 > Nadam se da sam Vam barem malo pomogla! Hvala puno!!
2022 10 25
Ja za neke skuplje artikle poklonim poštarinu, ali za one u nešto jeftinijem rangu se dogovorim sa kupcem da osoba nadoplati za slanje ili pola pola.
2022 10 25
Kakav popust ima gls?ja šaljem sad advente samo glsom I dobro mi došao neki popust 😃
2022 10 25
> Emiliiii12: > Pozdrav Krpičarke, ja sam se tek pridružila pa sam nova u ovome a imam hrpu odjeće koju želim prodati povoljno jer nemam što s njom. Htjela sam pitati kako ide poštarina, podrazumijeva li se da ju kupac plaća i kako ju je najbolje slati? Trebam li naglasiti u svakom opisu artikla da ju kupac plaća i koliko? Znam da Krpice imaju popust u GLS-u što je super ali želim provjeriti iz osobnih iskustava! :D Sve to bude stvar dogovora sa kupcem Ne saljem nista gls-om Samo tisak i posta,za neke skuplje stvari nije problem ukljucit postarinu Ali kad se jave oni sto bi za iznos od 40-50kn besplatno slanje tiskom ,takvu suradnju bolje preskociti Budete i sami vidjeli kakvih tu sve osoba ima,od onih s kojima se nije problem nista dogovoriti,do onih koji bi sve za badava
2022 10 25
> Rose007: > Ja za neke skuplje artikle poklonim poštarinu, ali za one u nešto jeftinijem rangu se dogovorim sa kupcem da osoba nadoplati za slanje ili pola pola. Super, hvala puno!
2022 10 25
> kozmetika88: > > Emiliiii12: > > Pozdrav Krpičarke, ja sam se tek pridružila pa sam nova u ovome a imam hrpu odjeće koju želim prodati povoljno jer nemam što s njom. Htjela sam pitati kako ide poštarina, podrazumijeva li se da ju kupac plaća i kako ju je najbolje slati? Trebam li naglasiti u svakom opisu artikla da ju kupac plaća i koliko? Znam da Krpice imaju popust u GLS-u što je super ali želim provjeriti iz osobnih iskustava! :D > Sve to bude stvar dogovora sa kupcem > Ne saljem nista gls-om > Samo tisak i posta,za neke skuplje stvari nije problem ukljucit postarinu > Ali kad se jave oni sto bi za iznos od 40-50kn besplatno slanje tiskom ,takvu suradnju bolje preskociti > Budete i sami vidjeli kakvih tu sve osoba ima,od onih s kojima se nije problem nista dogovoriti,do onih koji bi sve za badava Hvala na korisnoj informaciji!
2022 10 25
> depikolozvane: > Kakav popust ima gls?ja šaljem sad advente samo glsom I dobro mi došao neki popust 😃 Kad objavite komad odjeće, na objavi bude gumb "sigurno pošalji" pa tamo odmah izbacuje popust za slanje krpica, nisam previše ulazila u to da budem iskrena :)
2022 10 25
> Emiliiii12: > > depikolozvane: > > Kakav popust ima gls?ja šaljem sad advente samo glsom I dobro mi došao neki popust 😃 > Kad objavite komad odjeće, na objavi bude gumb "sigurno pošalji" pa tamo odmah izbacuje popust za slanje krpica, nisam previše ulazila u to da budem iskrena :) Hvala jesam 😃😃😃
2022 10 26
Ja bih preporučila slanje poštom paketomatom. 20 kn je slanje, neovisno o veličini paketa,u pošti su i besplatne kutije,paket stigne drugi dan. Ako u mjestu nema paketomata,može biti i dostava u poštu,a može se slati i iz pošte na kupčev paketomat. Meni je to trenutno najdraži način slanja. Ako imate paketomat u svom mjestu onda je jako praktično,on je dostupan od 0-24. I ponavljam, velika kutija je ogromna i ide za 20 kn,a možete slati i u svojoj kutiji.
2022 10 27