Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Iskustva s primopredajama

Pozdrav, radite li primopredaje i kakva su vam dosadašnja iskustva? Ja sam dosad uglavnom pristajala (ne bih ako mi nije usput) i stvarno mi nikad nije bio problem izaći u susret, jer sam i sama znala pitati za primopredaju ako mi lokacija paše. No u zadnje vrijeme imam baš bezvezna iskustva. Događalo mi se više puta da cure s kojima sam se našla nisu uopće imale novce sa sobom ili nisu imale puni iznos. Ili da se dogovorimo da se nađemo, pa se nakon toga prestanu javljati i ignoriraju moje poruke. Danas mi se baš takav slučaj dogodio. Počinjem razmišljati da ih više ne radim uopće..
2022 12 13
> Desinićka: > Pozdrav, > radite li primopredaje i kakva su vam dosadašnja iskustva? > Ja sam dosad uglavnom pristajala (ne bih ako mi nije usput) i stvarno mi nikad nije bio problem izaći u susret, jer sam i sama znala pitati za primopredaju ako mi lokacija paše. No u zadnje vrijeme imam baš bezvezna iskustva. Događalo mi se više puta da cure s kojima sam se našla nisu uopće imale novce sa sobom ili nisu imale puni iznos. Ili da se dogovorimo da se nađemo, pa se nakon toga prestanu javljati i ignoriraju moje poruke. Danas mi se baš takav slučaj dogodio. Počinjem razmišljati da ih više ne radim uopće.. Volim primopredaju ako sam u mogućnosti. Nisam imala nikada loše iskustvo do prije par dana. Uvjek su dolazili na primopredaju i uvjek sam prodala ili kupila. Prije par dana dogovorila sam primopredaju, gospođa je navratila do mene na posao i donijela tekući puder koji sam htjela kupiti. Chanel novi u kutiji. Pitala sam da otvorim i pogledam, rekla je naravno samo pogledajte. Kada sam otvorila kutiju on je bio polomljene da ga nisam mogla niti izvaditi. Znači ono u tisuću komada. Prodavačica se ispričala, ja sam rekla da mi je bš žao jer trebam puder a takav isti imam još za možda tjedan dva. Jedino mi nije jasno da nije pogledala prije nego je krenula na primopredaju. Svaki artikl pogledam i pregledam prije nego nosim s sobom. Eto to je jedino loše iskustvo koje sam imala. To što ste napisali da nemaju novce ili dovoljan iznos je bezobrazluk. Unaprijed dogovorim cijenu i ako kupac prihvati nebi pristala na manje iz principa. Zna se što ste dogovorili kakve su to fore. Baš jadno.
2022 12 13
Imam samo pozitivna iskustva sa primopredajama.
2022 12 13
Imam i dobra i losa iskustva sa primopredajama Dok sam zivjela u Zg cesto sam radila primopredaje Imala sam iskustva da se ni ne pojave na primopredaji,da imaju dio novca sa sobom,neki ga uopce nisu imali,da artikl od 10 kn traze za 5kn Bilo je svega,a bilo je i super primopredaja
2022 12 13
Više od pola suradnji su mi primopredaje. Nešto slati iz Španskog u Prečko mi je glupo dok imamo zdrave noge. Ionako je smisao stranice ušteda. Triput sam kupila obuću na primopredaji, novo, povoljno, a korisnica mi je blizu i voljna je naći se. Obuću nikad ne kupujem bez probe. Žene imaju razne pauze dok voze npr. klince na trening pa čekaju. Treba se dobro dogovoriti i biti malo prilagodljiv. Nemam nikakvih loših iskustava, dapače, samo su pozitivna. Naravno da je teže nekome s Brača raditi primopredaje, on je osuđen i kupiti na rizik. No, puno je korisnica u Zg pa.. zašto ne? Može se i kavica popiti i malo proćakulati o svemu i svačemu.. Ove koje donesu lovu pa ima manjka.... mom mužu se to dogodilo, čovjek se tamo cjenka za sportski sat, a on je odlučio mu reć: Sad ne možeš više kupit moj sat. Jer su već preko poruka dogovorili cijenu. Nekad treba odrezat i odigrat frajerski.. ipak...
2022 12 13
Volim i preferiram primopredaje, jer kupac točno vidi što dobiva, a ja ne moram pakirati i nositi na Tisak/poštu. Sve se brzo riješi. Jako puno pozitivnih iskustava. I ugodnih susreta. Možda jedno negativno. Na dogovoreni sastanak, došla cijela obitelj, pregledali i isprobali na ulici preko svoje odjeće cijelu ski odjeću (ski odijela za djecu i ženu) i onda je počelo podcjenjivanje odjeće, u stilu mi bi to uzeli, sve nam paše po broju, uzet' čemo ako nam spustiš cijenu s 600 kn na 250 kn, iovako ti to samo stoji, 'ko će ti to uzeti i sl. Znali su od samog početka, koji su brojevi i koliko što košta. Nisam pristala, nisu uzeli. Ski odjela, sva, na kraju prodana, vrlo brzo, bez ikakvih problema, drugim kupcima.
2022 12 13
Volim primopredaje i preferiram ih. Većinu artikala sam tako i prodala/kupila, nije mi problem otići u bilo koji dio grada ako treba, a također želim vidjeti artikl prije kupnje. Dosad sam imala velikom većinom pozitivna iskustva, bilo je samo baš jedno izrazito neugodno kad me žena pokušala prevariti. Artikl koji je kupovala koštao je 150kn i ona je izvadila bunt sitnih novčanica po 10-20kn i rekla mi da je prebrojila i to je to, i već je praktički htjela otići, ali sam joj rekla da pričeka samo da prebrojim. I ispostavilo se da je u buntu 120kn. Onda se zbunila i rekla da više nema i da je mislila da je dala 150, pa kad sam inzistirala da ne može dobiti artikl ako ne da još 30kn, iznenada je našla u torbici još 30 i krenula se ispričavati. U svakom slučaju, uvijek dobro prebrojite novac :)
2022 12 13
Radim primopredaje i do sada nisam imala loših iskustava... Glupo mi je slati artikl iz jednog zagrebačkog kvarta u drugi. Jedino ako se baš nikako zbog obveza ne uspijemo uskladiti... Uostalom, sve je stvar dogovora s drugom stranom.
2022 12 13
Imam svega par iskustva s primopredajama i to iz razloga što kupac uvijek želi da ja dođem do njega što mi nema nikakvog smisla.
2022 12 14
Do sada hvala Bogu imam sva pozitivna iskustva sa primopredajama. Buduci da zivim u Dubrovniku, nemam baš puno upita za primopredaje. Neki dan me susjeda našla i po nicku prepoznala, javila se i sišla do moje ulice da proba haljinu :)
2022 12 14
Većinom imam pozitivna iskustva, ali i par negativnih. Otkazuju u zadnji tren kad sam već na putu, jednom se žena nije ni pojavila i još je ignorirala moj poziv. Zar je teško reći da odustaju od kupnje? Nije mi baš svaka lokacija usput, trudim se prilagoditi da i kupcu ne bude daleko
2022 12 14
Radim primopredaje, ali samo na svome kvartu, gdje sam blizu doma. Inače sam se znala načekati po hladnoći, voziti po gradu, a da kupac uopće ne dođe itd...nije vrijedno toga...pogotovo za manje iznose...
2022 12 14
Ostavljate li povratne (neutralne, negativne) ljudima koji se ne pojave, odnosno s kojima se dogovorite pa se prestanu javljati i ignoriraju vaše poruke? Meni je realno to za negativnu.
2022 12 14
Želim biti fer i kad sam bila u ulozi kupca uvijek sam priložila barem 20 kn više ako bi mi prodavačica donijela stvari. Ionako bi morala platiti poštarinu da mi se slalo. Koju kn više dati za gorivo ili čokoladu mi se čini sasvim ok, pogotovo ako je netko odvojio svoje vrijeme da mi to donose. Iz malog sam grada pa tu nije ništa tako daleko. Nekoliko puta sam nešto poklonila, ali čini mi se da je u tom slučaju ljudima neugodno i nisu se htjeli naći da im to dam, draže im je bilo da im pošaljem.
2022 12 14
Pozdrav i Vama, što se tiče primopredaja moja iskustva su pozitivna. Uvijek pitam za primopredaju ako smo iz istog grada i u 99% slučajeva druga stana pristane. Tako sam upoznala puno dragih žena. Što se tiče plaćanja uvijek sam imala puni iznos jer mi nema smisla i krajnje je nepristojno da trošim nečije vrijeme i dva puta ga maltretiram da bih mu platila puni iznos artikla. Jednostavno ako u tom trenutku netko nema puni iznos neka ga sakupi i onda zakaže primopredaju. U redu je ukoliko se prodavača unaprijed obavijesti da raspolažemo s određenom sumom ali ovako se pojavit i reći da nemamo puni iznos je nekulturno i pomalo drsko.
2022 12 14
1 2