Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pošta izgubila paket

Pozdrav! Početkom siječnja poslala sam kupilici paket, 2 ruksaka, vrijednist 700kn. Paket nije isporučen, poslala potražnicu, prigovor i danas dobijem odgovor da me pripada 13 i nešto eura te 5 eura za ptt. Poslati ću im naravno prigovor. Ima li netko iskustva? Nije označena vrijednost paketa jer nisu ni pitali tijekom slanja.
2023 02 01
Vaša je krivnja što niste slali vrijednosno,platili biste više poštarinu ali biste naveli vrijednost i onda biste mogli očekivati povrat novca u navedenoj vrijednosti.. ovako, nisu pitali? Briga njih kako ćete vi slati, mogli ste i obično, oni šalju kako im se kaže, dakle vaša je krivnja napominjem isključivo što se tiče takvog slanja. ..druga stvar je to što se možete vi zalit ali uzalud, dobit ćete toliko koliko su vam rekli jer je tako svima, imala sam jednom izgubljen paket, dobila sam oko 5 puta visinu postarine. Znači onda je to bilo oko 80 kn, a kupilici sam poslala drugu stvar, jer nije bila greška ni moja ni njena nego od pošte ali šta je tu je, kad se dogovorite slanje vrijednosno onda i platite vise ali ste po pitanju gubitka bar sigurni, ovako.... pojeo vuk magare. .ko zna di ti paketi završe, jer nikad se ne pojave,e to je malo cudno..
2023 02 01
Nažalost mislim da tu nema pomoći. To ste trebali sami tražit, ali vrijednost paketa onda utječe i na samu cijenu slanja(bude oko 45 kn), a inače sami možete na svaki paket staviti vrijednost 100kuna jer na to ne ide dodatno plaćanje. Ne znam koliko je sad to u eurima.
2023 02 01
Sigurno nije mali paketic bio, dočim su dva ruksaka. Netko to lijepo uzme sebi i pravi se lud.
2023 02 01
Necete dobiti nista vise od toga sto su ponudili Takve stvari kad se salju moraju imati naznacenu vrijednost Dobit cete povrat u iznosu od 5 postarina A netko ce se pocastiti paketom Meni nije jasno kako se paket moze "zagubiti",i da ga nije moguce naci
2023 02 01
Ni meni nije jasno kako se paket može zagubiti... Oni bi trebali znati tko je odgovoran, od toga tko je bio na šalteru,tko je vozio paket i tko je trebao isporučiti. A s vrednijim paketima se ne treba kockati i riskirati. U svakom slučaju, takve vrednije stvari je možda bolje slati Tiskom,ako je moguće Meni je u zadnje vrijeme super i paketomat. Svakako se žalite, ali što možete,ako niste označili vrijednost.Na stranici pošte imate cjenik naknade štete.
2023 02 02
Na žalost kako su Vam krpičarke gore napisale od toga ništa neće biti. Nije mi jasno samo kako se u pošti misteriozno gube paketi koji su u kutijama, a one nisu baš male da se ne vide ili možda pojedini paketi ožive pa sami odšetaju?. Nikad nisam čula da se paket na tisku izgubio, GLS-u, Overseasu itd. nego vječito ta pošta. Ja izbjegavam poštu što se tiče slanja i primanja pošiljki, pristajem samo na njezinu dostavu ukoliko nikako drukčije nije moguće jer je očigledno da tamo nešto ne štima.
2023 02 04
Poštom su se izgubila 2 paketa, preporučeno i prioritet i naknada je smijeh tj. tuga i traženja, potraživanja duga. Kada se šalje poštom obavezno vrijednosno osiguranje i hp expres jer tu poštu onda jako čuvaju i paze. Tako se pošta dovinula da onih cca 20 kuna koji su zapravo dosta veliki za preporuku i prioritet učine nepouzdanom. Čovjek, šef pošte rekao je ludnica čista, ne možemo u trag unatoč broju pod kojim se vodi, unatoč tome da se zna na kojem potezu je roba nestala. Eto, toliko. A i kada trebate primiti nešto morate kumiti kao da kradete ili ste u nekom prestupu.
2023 02 04