Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Prodaja odjeće na Hreliću nedjeljom

Zanima me vaše iskustvo i mišljenje - ima li smisla otići na sajam Nedjeljom na Jakuševcu? Dvije prijateljice i ja bismo pokušale sa prodajom svoje odjeće i obuće. Imamo baš tone toga, sve je ili novo ili nošeno jednom, više manje baš moderno. Previše je toga da bismo sve slikale za Krpice pa ako ima smisla otišle bismo se tamo okušati u prodaji Kakva su vaša iskustva? 😀
2023 06 12
Pozdrav Ako imate puno toga, možda da probate live prodaju na Facebooku. Ili složite lotove po veličinama. A možda da probate organizirati dvorišnu prodaju.
2023 06 13
Nisam već poprilično dugo bila tamo no kad sam išla bilo je tipa 3 artikla za 10kn, artikli po 1kn, 2kn, 5kn. Tako da ove naše cijene s krpica (iako su više manje pristupačne) su previsoke za one koji će tamo doći kupovati.
2023 06 13
> KreativnoSelo: > Nisam već poprilično dugo bila tamo no kad sam išla bilo je tipa 3 artikla za 10kn, artikli po 1kn, 2kn, 5kn. > Tako da ove naše cijene s krpica (iako su više manje pristupačne) su previsoke za one koji će tamo doći kupovati. Slažem se. Osobno ne bih nikad išla na Hrelić da kupim nešto od robice za 10 -15 eura, nešto što mogu kupiti ili naručiti slično u nekoj trgovini. Izuzetak su neke specifične stvari koje bi me potaknule da odem vidjeti što ima. Pokušajte na krpicama, ako vam je u cilju riješiti se robe, složite neki povoljni lot par stvari u istoj veličini ili pojedinačno povoljnije oglasite i bude otišlo. Treba malo vremena za slikanje i truda, ali po meni je to puna bolja opcija nego da tu tonu odjeće nosite na Hrelić pa vam tamo svi ispipaju, a poslije još morate to nositi natrag doma i prati.
2023 06 13
I ako se još plaća mjestarina, koliko se to isplati
2023 06 13
Hvala cure na komentarima! Na krpicama svakako prodajem stvari već 10ak godina i to ću i nastaviti, ovo mi je palo napamet kao neki shortcut ali ste me za sada odgovorile o:)
2023 06 13
Ima u Zagrebu jedan (za kojeg znam) shs koji prima robu za prodaju uz proviziju. Ne otkupljuju, vec drze vasu odjecu u ducanu pa ako se proda, uzmu si odredjeni % od iznosa
2023 06 25