Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Poklon za diplomu

Drage sve, molim pomoć. Uskoro draga osoba ima promociju i uz srebrnu ogrlicu voljela bih joj kupiti i neki vau parfem. S obzirom na to da su joj Chloe i Versace Bright Crystal Absolu među dražima, trebam neki, recimo, zaokret od toga, ali opet da bude po njezinom ukusu. Ne bih da mi se preporučuju parfemi koje svi znamo (La vie est belle, Light blue, Good girl bla bla), nego bih neki možda malo manje mainstream, da se iznenadi. Recimo da joj je i YSL Libre bio zanimljiv (navodim jer nije uopće sličan prvim dvama mirisima) :). Cijena recimo do 100 eura. Ne bih iznad toga. Hvala unaprijed.
2023 06 19
Mozda Armani My Way? Makar je i taj dosta poznat. Ili ako ne zelite poznat brend najbolje je naci parfumeriju sa niche parfemina pa probate naci nesto slicno
2023 06 19
A kako da mi znamo njen ukus? 🙂 Ja ne bih poklanjala parfem, osim ako 100% nisam sigurna da taj konkretni voli i zeli. Radije poklonite bon od 100e u douglasu ili gdje vec.
2023 06 19
> Desinićka: > A kako da mi znamo njen ukus? 🙂 Ja ne bih poklanjala parfem, osim ako 100% nisam sigurna da taj konkretni voli i zeli. Radije poklonite bon od 100e u douglasu ili gdje vec. Pa eto navela sam u uvodnom postu koji su joj najdraži parfemi pa se po tome može nešto predložiti, a ja bih otišla ih isprobati. Kupon mi je očajan poklon sestri za diplomu, nimalo osobno i doslovno govori "nije mi se dalo razmišljati".
2023 06 23
Onda joj kupite parfem za kojeg ne znate hoce li joj se svidjeti uopce. 😀
2023 06 23
> Desinićka: > Onda joj kupite parfem za kojeg ne znate hoce li joj se svidjeti uopce. 😀 Jako ste pametni. ;)
2023 07 03
Mene je u zadnje vrijeme najviše oduševio Signature Montblanc, fini puderasto-cvijetni miris i na Notinu je sada na popustu 90 ml za 55 eura. Ili možda neki od Zadig & Voltaire parfema, možda Prada Paradoxe ili ljetni Estée Lauder Bronze Goddess L´Eau de Lumière i odličan kokosasti Bronze Goddess Eau Fraiche. Može i Guerlain Aqua Allegoria kolekcija koji su isto pravi ljetni lagani parfemi. Pogledajte i na Živada. hr, dobar je izbor i dosta niže cijene od ostalih.
2023 07 05
Evo ako netko ima osobu sa slični ukusom i traži parfem za poklon - kupljen je Versace Dylan Purple i apsolutno je oduševio. Također se mladoj dami sviđa Mugler Alien Goddess i Armani Si. :)
2023 08 01