Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Muke po krpicama AKA Trustup - za sve potencijalne KUPCE!

Nakon svih mogućih tema, svih naših sugestija i konstruktivnih komentara zadnjih dana/tjedana, i dalje se isti ignoriraju te se ne pokazuje ni najmanja volja da se išta promijeni. Iako mi na profilu caps lock piše da ne poslujem preko Trustupa, jučer sam zadnji čas zaustavila jednu ženu koja je htjela uplatiti preko toga. Sva sreća da je poslala poruku da uplaćuje pa sam stigla odreagirati. Zadnjih dan/dva po forumu ima priča o ženi koja je uplatila neaktivnom profilu, druga je uplatila da bi joj nakon toga prodavač rekao da ne želi uplatu preko Trustupa... I zato molim sve potencijalne kupce da čitaju opise profila. Ako i ništa ne piše na profilu, PRIJE BILO KAKVE UPLATE kontaktirajte tog prodavača i pitajte da li posluje preko Trustupa!!! To možete napraviti preko ikone 'kontaktiraj' na profilu, ili preko ikone 'pitaj prodavača' na svakom artiklu. To doslovno traje minutu, a poštedit ćete i sebe i prodavača potencijalnih problema.
2023 11 14
Ma, nemoj se nervirati, ti nemaš niš s tom tranasakcijom, tebi ničiji novci nemogu sjesti na račun. Ja sam odlučila to ignorirati ako mi se i desi. Neka oni izvole svaki put kada netko želi obaviti transakciju kontaktirati osobu kojoj se novac uplaćuje
2023 11 14
Zar je moguće uplatiti nekome tko ne koristi to? :o Vidjela sam da neki profili imaju oznaku da to koriste, ali nisam znala da se može poslati uplata i nekome tko to očito ne koristi. Katastrofa ,:(
2023 11 14
Pa, je, i onda oni vrate novac kupcu, vjerovatno uzmu proviziju, a prodavačice dobe negativnu ocjenu ako je kupac nervozan ili nov ili ne čita forum...
2023 11 14
> Nitospitos: > Ma, nemoj se nervirati, ti nemaš niš s tom tranasakcijom, tebi ničiji novci nemogu sjesti na račun. Ja sam odlučila to ignorirati ako mi se i desi. Neka oni izvole svaki put kada netko želi obaviti transakciju kontaktirati osobu kojoj se novac uplaćuje Ma znam, al znaš i sama da to za sobom povlači natezanja i objašnjavanja, a vrlo lako i negativnu od kupca 😒 Neda mi se zazat još i s tim. A sve se to da izbjeći jednom običnom porukom. Fakat mi nije jasno da ekipa niš ne čita i ide tak random uplatiti bez ijedne riječi.
2023 11 14
Dodju nove članice i ni ne znaju da Trustap nije pouzdan i uplate za nešto što možda nikad neće dobiti, nego će im novci biti vraćeni. Ne svidja mi se cijela ova spika oko Trustapa, jer se sve najpravljeno jako aljkavo i nekorektno za prodavače koji ne žele tako suradjivati, a mislim da nas većina nije za Trustap.
2023 11 14
Ovo sve s tim appom je lov u mutnom. Od početka znaju da večina nas nije za to (u ovakvom obliku) i niš se ne dešava. Jedino ko je u plusu ovdje je Trustup.
2023 11 14
Pa, kad su ljudi takvi;klik, klik, klik... 😂😂😂 Mene to ne uzrujava jer sam odlučila skroz ignorirati bilo kakav kontakt sa trustapom. A, prije tog famoznog klika KUPI trebalo bi pisati nešto tipa;prodavač koristi ili ne koristi taj način plaćanja...
2023 11 14
Slazem se sa svime, iskreno nista nisu rijesili, trustap nije bio na krpicama od pocetka mj a kao njihov profil je tu za pomoc. Sva pitanja su se ignorirala i sve se odgovara isto samo u krug, bla bla bla. nadam se samo da ova tema nece zavrsiti kao prethodnih 5 koje je adminka/mod tko god obrisao jer tko zna sto muljaju svi oni.
2023 11 14
> Nasura: > Zar je moguće uplatiti nekome tko ne koristi to? :o > Vidjela sam da neki profili imaju oznaku da to koriste, ali nisam znala da se može poslati uplata i nekome tko to očito ne koristi. Katastrofa ,:( Da da, ima korisnica na glavnoj temi gdje je napisala da je tako uplatila i nema novca. Trustap se javio da se ona njima javi(????) iako vec znaju problem tako da tko zna uopce hoce li ona, i **ako** dobije novce kad ce ih dobiti.
2023 11 14
Sramota za Krpice šta idu suradjivati sa takvim partnerom kao što je Trustap, koji piše Google translate - zvuči presmiješno i tragikomično. Šteta ako puno cura ode zbog ovakvih propusta. Ja isto ne želim ni čuti za nikakvog posrednika izmedju mene i kupca, ne zanima me Trustap i uplaćivanje preko njega, nisam se registrirala i ne želim tako suradjivati.
2023 11 14
Bolje da su napravili partnerstvo sa kioskom ili nekom bankom, nego sa firmicom iz Irske koja očito nije dorasla ovom rasulu ovdje.
2023 11 14
Drage dame, provizija se ne zadržava ako nema transakcije i prodavač s provizijom nema veze jer ju plaća kupac. Opcija sigurnog plaćanja je uvedena kako bi kupci bili zaštićeni od prevara s kopijama artikala, oštećenim artiklima ili drugim oblicima prevara i nije obavezan način plaćanja, nego mogućnost. Nekim ljudima takva opcija dobro dođe jer ne žele voditi opširne razgovore, nego kupiti odmah, ali iz reakcija vidimo da mnoge Krpičarke vole suprotno - razgovarati, slati si dodatne slike i mjere, čak i provjeriti je li artikl možda prodan na drugom mjestu. Ti se razgovori isto znaju odužiti pa padaju i negativne oko banalnih razloga. Nemojte brinuti oko mogućih negativnih povratnih jer kao što znate, brišemo negativne koje nisu ostavljene prema pravilima i s tim nikad nije bilo problema. Opcije razgovora te kontakta prodavača nakon uplate postoje, a prodavači nisu prisiljeni primiti uplatu. Uplata se nalazi u sefu i služi kao garancija kupcu da artikl koji stiže nije jako dobra kopija razvikanog brenda itd.
2023 11 14
To sve stoji ali kako ce itko potvrditi da se stvarno radi o ''fejku'' ili ostecenjima koja nisu bila navedena itd kad apsolutno nitko ne provjerava i nema uvid u to osim samog kupca. Je, on ce poslati slike ali to se jako lagano sve moze izmanipulirati sa obje strane.
2023 11 14
Nakon što primite artikl, Trustap vraća uplatu umanjenu za proviziju u slučaju bilo kakve sumnje. Uvažavaju se prigovori o neprimljenim artiklima, oštećenim artiklima ili artiklima koji ne odgovaraju opisu (npr nisu original brenda).
2023 11 14
1 2