Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Pomoć smotanoj novoj korisnici pls!

Pozdrav, naglasila sam na profilu i na svakoj objavi kako radim samo primopredaju u gradu u kojem jesam, ne šaljem pakete tiskom/dpdom/poštom ni ništa slično. Međutim danas mi je stigla obavijest kako je netko preko DPDa naručio suknju od mene i nudi mi se da prihvatim sredstva iako nisam registrirana na Trustapp niti sam spajala ikakvu karticu s ovom stranicom? Uglavnom, pisala sam poruku u podršku i rekli su da će otkazati tu dostavu.. Ne znam hoće li obavijest o otkazivanju doći curi, gdje su trenutno njena sredstva (ja nisam ništa potvrdila ni prihvatila), i mogu li ikako maknuti opciju da se naruči s mog profila i plati online? Davno sam koristila Krpice i jedna cura mi se javila samo u poruku da bi htjela kupiti, našle smo se i to je bilo to, ali prošlo je par godina pa se više ne snalazim sa radom ove stranice. :)
2023 11 25
Dakle, ovo treba riješiti. Neka se svi uključe. Ako nisam registrirana na trustup nemojte mi uplačivati. Zar je to tako veliki problem ? Admini budite ljubazni pa nam odgovorite i to riješite.
2023 11 25
Hvala na odgovoru, u biti me najviše muči što ja nemam opciju "odbiti" narudžbu, već samo "prihvatiti novac" koji je već uplaćen i dostava je odmah pokrenuta u DPDu pa mi je podrška rekla da će je oni otkazati.. Tako da ne znam što sada, moram li ja kakvu naknadu platiti za to, kako će cura dobiti svoj novac nazad itd., ne bih htjela nikome stvarati problem (a ni sebi), ne sjećam se kako je ova stranica točno izgledala prije, ali mi je čudno da nemaš na izbor recimo prihvatiti ili ne prihvatiti narudžbu..
2023 11 25
A da nije to prevara? https://mojekrpice.hr/forum/t/281910/dpd-prevara-molimo-ne-upisivati-podatke
2023 11 25
Ja isto mislim da je prevara, jesi dobila poruku od trustapa ili s nečijeg profila? Ako i nije prevara ti ni nemožeš primiti sredstva na svoj račun jer nisi registrirana na trustap.
2023 11 25
Ajme da, tako je izgledao link, došlo mi je u razgovore i kad sam pokušala naći tu korisnicu da joj se javim nisam mogla.. Tek sam počela koristiti ovo opet pa nisam znala da je to aktualno.. Nema jednog kuta interneta u kojem ne vlada lopovluk, strašno 😛 Hvala vam na odgovorima, nisam ostavljala nikakve podatke ni ništa prihvaćala tako da eto..
2023 11 25
Isto se radi o "Sabini Ratković" koja ne postoji, vidim da je već neko screenshot stavio na forum..
2023 11 25
To vam je prevara, ne upisujte svoje podatke!
2023 11 28