Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Aliexpres kupovina

Pozdrav, Zanima me da li ima netko da kupuje na aliexpresu,naime prvi sam put naručila par stvari i sad stoje stvari ovako. Nakon cca 2 tj od narudžbe mi je došlo 2 stvari dok je za ostale pisalo da bi trebalo doći između 30.11. i 10.12. međutim ništa još nije došlo a kad uđem u "Track order" od 26.11. stoji "Import customs clearance complete". Zanima me samo koliko otprilike treba da dođe ostatak stvari i sve to vezano za to ako mi može tko odg... Hvala Vam.
2023 12 10
Ja Vas, na žalost, s moje strane ne mogu previše utješiti, jedino podijeliti svoje iskustvo. A to je da su mi od 5 stvari stigle dvije, ali to je bilo pred nekoliko godina. Ne mogu sa sigurnošću reći gdje je nastao problem, pošto je Kina prilično daleko, možda kod njih, možda po putu, a možda kod naše sve više-raspadajuće Pošte. Ono što se može napraviti jest to da se traži povrat novaca kod svakog pojedinog prodavača, i novci se zaista i vrate. Samo imate određeni rok do kada to možete napraviti, piše u uvjetima kod svakog pojeding prodavača/predmeta. Nadam se da će Vam ipak stići, ali dobro je znati da možete tražiti povrat.
2023 12 11
To vam je sve lutrija kad ce i sto stici s aliexpressa
2023 12 11
narucila sam par puta i uvijek mi je tako bilo. svi paketi su isli preko poste, i paket je uvijek stajao u hrvatskoj po mj-dva dok se oni ne sjete poslati, a tracking im koliko sam skuzila nije bas azuran jer tko zna tko tu sto radi, posta vecinu puta niti ne uvede paket.
2023 12 11
import clearence uglavnom znaci da je proslo kontrolu u Mađarskoj jer svi paketi idu preko njih. nakon toga tracking vise ne pokazuje tocan status jer nasa posta to ne ažurira. dostava preko poste moze potrajati 1 tjedan do nekoliko tjedana od kad stigne iz Mađarske. to su narudzbe koje imaju tracking koji zavrsava sa HU. ako vam tracking ima jaaako dugacak red brojeva ici ce preko overseasa i s njima bi uvijek stiglo na vrijeme. ako vam paket ne stigne u roku od 90 dana otvarate zalbu u aplikaciji i mozete traziti povrat novca
2023 12 11
> Desinićka: > To vam je sve lutrija kad ce i sto stici s aliexpressa Plus sad je dvanaesti mjesec i normalno je da sad svima kasne paketi
2023 12 11
Super,zahvaljujem Vam
2023 12 11
Prije par dana dobila 4 paketica narucena u srpnju i kolovozu koje sam vec bila otpisala. Po Alijevom trackingu paketici su odavno dosli u Hr i nisu mi htjeli priznati refundaciju. Po trackingu Poste paketici su tek sada stigli u Hr neposredno prije isporuke, sve ove mjesece pisalo je da su krenuli iz Madarske i Posta je prala ruke od mog problema. Jedni prebacuju na druge i tako u krug. Cija je odgovornost ne znam. Jos mi jedan treba stici i zbogom Ali onda! Prebacila sam se na Temu - brza isporuka putem DPD-a i mogucnost besplatnog povrata. Do sada sve narudzbe prosle izvrsno - preporucam! 👌🏼 Jos bih napomenula da do tada u periodu od 2020 do 07/2023 nisam imala nikakvih problema s Alijem jer mi je sve tada dostavljao Overseas. Nekad u oglasu bude mogucnost izbora kakvu vrstu shippinga zelite. Mislim da je razlika u standard i economy shippingu (neka me netko ispravi ako grijesim). Ugl, besplatni ili najjeftiniji shipping je economy i sada uglavnom bude preko Poste i toga se treba kloniti. Standard bi trebao biti Overseas, ali je sada dosta poskupio.
2023 12 11
Godinama naručujem preko aliexpresa. Eventualno mi možda jedna stvar nije došla, ali sam dobila povrat novaca. Nemojte se previše oslanjati na datume jer to je sve individualno. Ja uvijek računam otprilike 3 tj. Ponekad je to i prije, što me tek iznenadi :D U vrijeme prvih dana korone se čekalo i do 3 mj... Po mojem ne morate biti zabrinuti, doći će sigurno samo treba čekati. Ovi tracking brojevi su po meni bezveze jer se ponekad ništa ne mijenja al velim stvar svejedno dođe. Evo ja sad čekam par stvari naručene prije par dana. I još jedno ako i naručite sve isti dan, to ne znači da će one i doći isti dan..Jedino ako je od istog prodavača
2023 12 13
Ako Vam nesto kasni s Alija, samo im napisete zalbu i vrate Vam novac, neovisno o tome hoce li Vam paket naposlijetku stici ili ne, a u 99% slucajeva uvijek stigne sa zakasnjenjem.
2023 12 13
Ja godinama narucujem i sve je uvijek bilo u redu....zadnjih pola godine paketi mi dolaze nevjerojatno brzo...cca 2 tjedna, maksimum 3...sto je odlicno. Prije se po mjesec, mjesec i pol cekalo na paket.
2023 12 14
> PetraB19: > Ako Vam nesto kasni s Alija, samo im napisete zalbu i vrate Vam novac, neovisno o tome hoce li Vam paket naposlijetku stici ili ne, a u 99% slucajeva uvijek stigne sa zakasnjenjem. Nije bas tako jednostavno. Njihov tracking nije realan. Za 4 paketa mjesecima je u trackingu stajalo da su u mom gradu, a isporuka nije stizala. Nisu mi htjeli vratiti novac odnosno odbili su mi slucaj za refundaciju. Ne znam kojim mjerilima se vode.
2023 12 15
Meni je neki dan stigao artikl na kojeg sam uopće zaboravila, naručila sam ga u 8.mjesecu 🤭😂 Pošta je u zadnje vrijeme stvarno postala strašna 👎🥴
2024 01 10