Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

DM zapošljavanje

Pozdrav dame🙂 zanima me kako ste došle do zapošljavanja u DM-u? Ima li tko iskustva? Ili Bipa?
2024 02 21
DM i Bipa kao nebo i zemlja.
2024 02 21
Prije nekoliko godina načula sam priče o 5000 eura (ako nemate vezu)... ali ne znam tko je tražio i kome se to daje... I za to onda opet treba neka veza :') Ovisi i o mjestu stanovanja, negdje manjka radnika, negdje ih ima na bacanje. Ali uvijek netko nekoga poznaje...
2024 02 21
Znamd a je za DM potrebna DEBELA veza! Vjerojato i za Bipu . Za DM znam itekako ,:) :,'(
2024 02 22
Kao što je i većina curki napisala, za DM je samo i isključivo potrebna veza!. Nema šanse da se u Dm-u zaposlite bez da ondje imate nekoga, pogledajte samo, niti jedan natječaj od strane Dm-a nije objavljen, ne objavljuje se, apsolutno nigdje. Što se tiče Bipe, znam vidjeti da traže radnike, jednom u par mjeseci objave natječaj. Bipa večinom daje priliku studentima, no uvijek vrijedi pokušati!. Šanse za zapošljavanje u ta dva lanca su male, jer natječaji izlaze slabo ili gotovo nikako. Sretno!.
2024 02 24
> Ketycaa: > Kao što je i većina curki napisala, za DM je samo i isključivo potrebna veza!. Nema šanse da se u Dm-u zaposlite bez da ondje imate nekoga, pogledajte samo, niti jedan natječaj od strane Dm-a nije objavljen, ne objavljuje se, apsolutno nigdje. Što se tiče Bipe, znam vidjeti da traže radnike, jednom u par mjeseci objave natječaj. Bipa večinom daje priliku studentima, no uvijek vrijedi pokušati!. Šanse za zapošljavanje u ta dva lanca su male, jer natječaji izlaze slabo ili gotovo nikako. Sretno!. Za DM je natječaj bio prošli mjesec za hrpu poslovnica diljem zemlje. Ali da,dobiti taj posao,to je druga priča. BIPA trenutno ima otvoren natječaj također za poslovnice diljem zemlje (voditelj prodaje).
2024 02 24
Ja se javljam vec 15g za DM i 10 za Bipu Imam skolu, iskustvo i vizazist sam. Prije 15g DM nije imao ljekarnicke odjele i nisu trazili farmaceute pa ipak upasti NEMA ŠANSE. Bipa u mojem gradu stalno trazi radnike, nikad me ne zovu niti na razgovor. Zasto i zbog cega to zna samo dragi Bog! Ionako je placa bjedna pa ipak traze tko zna sta i koga. A DM je jako korumpiran to je sve Hrv radilost i rade to jel im se moze. Poznanica se zaposlila u Njemackoj u DM-u obicna trgovacka skola bez radnog iskustva, sama u gradu nikoga poznavala nije. Jezik uci ali ne prica savrseno, DM joj jos uz to placa edukacije i ima razne beneficije. U Hrv bi samo mogla poljubiti vrata od DM-a. Pa dalje svima ostavljam da sami prosude u cemu je stvar i zasto se u Hrv zaposljava tako kako se zaposljava. Plus jako me zanima ako koja zna kome se to tocno daje mito? Ne vjerujem da dodes u poslovnicu i sta guras trgovcu ili poslovodi kovertu? Kako to tocno ide? Moras znat kome dat to famozno mito i kako tocno doc do te osobe.
2024 02 24
> Ketycaa: > Kao što je i većina curki napisala, za DM je samo i isključivo potrebna veza!. Nema šanse da se u Dm-u zaposlite bez da ondje imate nekoga, pogledajte samo, niti jedan natječaj od strane Dm-a nije objavljen, ne objavljuje se, apsolutno nigdje. Što se tiče Bipe, znam vidjeti da traže radnike, jednom u par mjeseci objave natječaj. Bipa večinom daje priliku studentima, no uvijek vrijedi pokušati!. Šanse za zapošljavanje u ta dva lanca su male, jer natječaji izlaze slabo ili gotovo nikako. Sretno!. Za obicnog trgovca objave samo jednom godisnje i to za Hvar ili druga mjesta na obali samo sezonski traze, vecinom je stanarina veca od place koji Dm nudi! Nakon sezone sretnik koji upadne tamo dobije nogu u guzicu i na biro. Javila sam se ja i za Hvar makar bi cijelu placu dala za stanarinu mislite da su mi odgovorili? Hahahaha Otvorene zamolbe niti ne racunam. Sve ostalo samo farmaceutski tehnicar za kojeg je opet veliko pitanje dali bi zaposlili bez veze i mita! Glupo je ulupati 8,000e na prekvalifikaciju u f.tehnicara jel je VELIKO pitanje jel bi opet trebala podmititi. Sve u svemu s tim zaposljavanjem su mi se zgadili kao poslodavac. Doduse, znam jednog decka koji je mesar (isli smo u srednju u istom gradu pa dobro znam koje je struke) radio po mesnicama, pa je uspio upasti u DM, (radi na blagajni isl) e kako to je velika enigma. Znaci nitko ga za skolu pitao nije ocito je imao jaku špagu.
2024 02 24
Slažem se s InaLaa! Znam jednu curu koja je preko veze došla do dm-a, nema nikakvu školu vezanu za DM, završila je nešta totalno drukčije. Stari joj je preko veze riješio. Eno cura živi život, plaća odlična, posao još bolji. Pogotovo ako ste iz manjeg grada! Nema šanse! I ne govorim samo za DM nego za bilo koji normalan posao počevši od čistačice po školama. Znam iz osobnog iskustva i iskustva mojih poznanika i moje mame. Užas.... Uzalud šaljem otvorene zamolbe u lokalnim buticima, trgovinama a, kamoli trgovine tipa Sinsay, Argentum, Zaks,itd. x-) 8-)
2024 02 28