Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Bolovanje pomoc

Pozz molim info, Ukoliko sam na bolovanju dali se smijem kretati ili ne? Ako je rijec o glavoboljama i stresu na poslu koji utjece na zdravlje. Hvala
prije 21 dan, 19:43
Pa sto vam je doktorica rekla? Ja nisam cula da se netko ne bi smio kretati zbog glavobolje i stresa, al najbolje pitati dr.
prije 21 dan, 20:07
Nisam se dobro izrazila. Ne smijem van kuce tokom bolovanja? Tipa setnje i sl.
prije 21 dan, 20:24
Ovisi o razlogu bolovanja. Ako se radi o stresu zbog posla, smijete ići u šetnje i obavljati druge obaveze najnormalnije. Ne smijete napuštati grad i ići na putovanja.
prije 21 dan, 23:04
Ovisi o odnosima s kolegama :D Poslodavac uvijek može poslati kontrolu bolovanja doktoru opće medicine. Putovanja i objave na društvenim mrežama su onako - kao šamar kolegama. Ostalo je ok.
prije 21 dan, 08:42
> NixNina: > Ovisi o odnosima s kolegama :D > Poslodavac uvijek može poslati kontrolu bolovanja doktoru opće medicine. > Putovanja i objave na društvenim mrežama su onako - kao šamar kolegama. Ostalo je ok. I sa liječnikom se posavjetovati, nebi bilo poželjno da ste na kavicama i mjestima gdje se provodi godišnji odmor. , jer će krenuti loše spike kad smo takvi kakvi jesmo. Mene je liječnica htjela skinuti s bolovanja koje je bilo godinu dana dvije operacije opravdavajući se da to traži tjedna kontrola iz HZZO, nisam se dala već kad joj je bila u kontroli sama sam došla sa kopiranim nalazima od specijaliste i s njom sam ja razgovarala te to sve potkrijepila nekim pravnim dokazima pa su me ostavile na miru. Ali to je druga priča da se nisam znala braniti morala bih ići raditi , zato sam i liječnicu promjenila i poslije nikad više problema. Složen je taj naš HZZO., ne volim se ni prisjećati i za putne naloge sam bitku vodila , na kraju sam sve ostvarila kako treba biti ali mučno je to. Tako da držite se liječnika ako ne valja i nije uz Vas mijenjajte ga., i oni nažalost s tim kontrolama svatko ima drugi odnos. :,'(
prije 20 dana, 19:06
> IvaMiaa6645: > Pozz molim info, > Ukoliko sam na bolovanju dali se smijem kretati ili ne? Ako je rijec o glavoboljama i stresu na poslu koji utjece na zdravlje. Hvala Ako posao koji radite negativno utječe na zdravlje, promijenite posao.
prije 5 dana, 18:01
> maremarenda: > > NixNina: > > Ovisi o odnosima s kolegama :D > > Poslodavac uvijek može poslati kontrolu bolovanja doktoru opće medicine. > > Putovanja i objave na društvenim mrežama su onako - kao šamar kolegama. Ostalo je ok. > I sa liječnikom se posavjetovati, nebi bilo poželjno da ste na kavicama i mjestima gdje se provodi godišnji odmor. , jer će krenuti loše spike kad smo takvi kakvi jesmo. > Mene je liječnica htjela skinuti s bolovanja koje je bilo godinu dana dvije operacije opravdavajući se da to traži tjedna kontrola iz HZZO, nisam se dala već kad joj je bila u kontroli sama sam došla sa kopiranim nalazima od specijaliste i s njom sam ja razgovarala te to sve potkrijepila nekim pravnim dokazima pa su me ostavile na miru. > Ali to je druga priča da se nisam znala braniti morala bih ići raditi , zato sam i liječnicu promjenila i poslije nikad više problema. > Složen je taj naš HZZO., ne volim se ni prisjećati i za putne naloge sam bitku vodila , na kraju sam sve ostvarila kako treba biti ali mučno je to. > Tako da držite se liječnika ako ne valja i nije uz Vas mijenjajte ga., i oni nažalost s tim kontrolama svatko ima drugi odnos. > :,'( Potpis!
prije 5 dana, 18:02
> katarinamartina: > > IvaMiaa6645: > > Pozz molim info, > > Ukoliko sam na bolovanju dali se smijem kretati ili ne? Ako je rijec o glavoboljama i stresu na poslu koji utjece na zdravlje. Hvala > Ako posao koji radite negativno utječe na zdravlje, promijenite posao. Potpisujem ništa nije vrijedno našeg zdravlja, posao se nađe a zdravlje neće.
prije 4 dana, 17:19
Evo nama drage Katarine, baš mi drago dugo te nismo čule???
prije 4 dana, 14:18