Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Fileri za usne

Pozdrav! Razmišljam da povećam malo usne pa me zanima koja je poliklinika dobra za to? Išla bih u Split i čula sam da je Bagatin super. Ako je koja cura/žena povećala usne kakva su vam iskustva? Hvala.
prije 14 dana, 12:24
A joj..nemojte. Ljepši ste ovako.❤️
prije 14 dana, 15:01
Ja sam o bagatinu samo loše čula, al opet, o svakom se loše čuje. Probaj prvo nešto što nije trajno, to ti je moj savjet...al,znam da nećeš poslušati🤣🤣🤣
prije 14 dana, 16:07
Lipqueen doc, pogledajte malo na instagramu njene radove, zena mi se cini tooop, ja ako se ikad usudim rijesiti problem podocnjaka ici cu kod nje, mene malo strah igala zato jos uvijek nisam😂
prije 13 dana, 18:19
https://mojekrpice.hr/forum/t/277803/fileri-u-usnama?page=1& Ovdje ima tema o tome, pročitajte, dobro se pripremite, proguglajte sve recenzije, negativne posljedice, to kako se ti umeci ponašaju u budućnosti, što se sve može dogodit....možda da tražite doktora, a ne polikliniku, to je sigurnije. Vikiiii, pa imaš isti savjet u ovoj temi! Ja sam se modernizirala, neka svatko radi što hoće, al da poslije ne plače! Sretno!
prije 13 dana, 20:51
Kompleksi rade jbg… Nemam toliko tanke usne, ali se meni sve čini da muškarci govore da ne vole napumpane usne, a svaki kaže kako voli pune usne.
prije 13 dana, 21:05
> Mimi999: > Kompleksi rade jbg… Nemam toliko tanke usne, ali se meni sve čini da muškarci govore da ne vole napumpane usne, a svaki kaže kako voli pune usne. Ne radite to zbog muškaraca, već zbog sebe. Oni svašta govore da bi dobili ono što hoće. Rijetki su muškarci kojima možete vjerovati i kad takvog nađete, čuvajte ga ko oči u glavi. Bitna je mjera. Viđala sam svakakvih rezultata, pretpostavljam da oni najbolji ne sugeriraju promatraču da se tu nešto činilo. Stvari postaju nama promatračima ružne kada se usne ponašaju dosta nesimetrično i izgledaju natečeno. Ništa se u to ne razumijem, samo gledam rezultat. Natečenost je ružna, pune usne su lijepe. Slabo se u ove teme javljaju žene s konkretnim iskustvima.
prije 13 dana, 21:25
"Slabo se u ove teme javljaju žene s konkretnim iskustvima." Vjerojatno zato što su požalile, a sramota ih priznat. Kad vidim ovakvu temu, prva mi na pamet padne Sevka sa svojim "ispuhanim" usnama. Pa ako je ona tako prošla, sa svim parama i poznanstvima koje ima, da ih do dana današnjeg nije više dovela u red, mene bi bilo malo trta koliko god to na fotkama izgledalo wow...
prije 13 dana, 22:58
> Mimi999: > Kompleksi rade jbg… Nemam toliko tanke usne, ali se meni sve čini da muškarci govore da ne vole napumpane usne, a svaki kaže kako voli pune usne. Da nije smiješno bilo bi žalosno, u zdravom tijelu zdrav duh. Ako hočete otečene cubetine i zdravstvene probleme samo dajte. Ima prelijepih zdravih cura koje su preko noči od sebe napravile bolesnice. Jako puno ispovijesti i priloga uma o tome pa razmislite. Sretno.
prije 13 dana, 04:48
Hvala na savjetima. Iskreno se i ne usudim napraviti tako nešto pogotovo kad pročitam tuđa negativna iskustva.
prije 13 dana, 05:38
O ovom bi se stvarno dalo filozofirati i sve ste super argumente iznjele,najveće pitanje je ovdje koliko imaš godina, tj kaj misliš o sebi i kaj ćeš mislit o sebi za 10,15 godina... Naravno da treba ulagat u sebe, al ulaganje ne znači popravit ono kaj je najjednostavnije, najjeftinije i najbrže. Teško je odgovorit nekog od bedastoće, mora čovjek sve sam proći. Meni su sve povećane usne grozne, a i znam da se na tome ne staje, ide se dalje. Kad jednom uništiš facu, pogotovo sa malo godina, nema povratka.
prije 13 dana, 05:54
Voljela bih da mi neka umjetna inteligencija stvori 3D ženu po muškom idealu, baš me zanima kak to zgleda. Odmah sam se sjetila onog filma Stepford wifes🤣🤣🤣
prije 13 dana, 06:37
Sve muškarce sigurno ne možemo svrstati u isti koš, iako, postoji i ono što je privlačno većini. Jedino mi je krivo kad mlade djevojke razmišljaju na način- što se bolje srede, imaju napućenije usne i izazovniju odjeću- to će bolje proć u muškom svijetu. Mislim da je situacija obrnuta, da je baš onakva kako mi je govorila moja mama kad sam bila mlada. Znači on se ne treba zaljubiti u tvoje usnice i cice, već u tebe. A ti si puno više od svojih usta. Iako, realno rečeno, mi smo hrpa mesa, kostiju, crijeva i kože. Kad to osvijestimo, nećemo ić pod nož i u anesteziju ako nije neka velika medicinska sila u pitanju. Ja bih imala problem da bilo što napravim na sebi, pogotovo na licu, jer ne bih da me iz ogledala gleda neka druga koja ne sliči na mene. S godinama se baš zavoliš i ne želiš izgledati nikako drukčije. Naravno da tako ne razmišljaš s 18 (iako, jedna manjina to shvati vrlo rano).
prije 13 dana, 09:17
> Nitospitos: > O ovom bi se stvarno dalo filozofirati i sve ste super argumente iznjele,najveće pitanje je ovdje koliko imaš godina, tj kaj misliš o sebi i kaj ćeš mislit o sebi za 10,15 godina... Naravno da treba ulagat u sebe, al ulaganje ne znači popravit ono kaj je najjednostavnije, najjeftinije i najbrže. Teško je odgovorit nekog od bedastoće, mora čovjek sve sam proći. Meni su sve povećane usne grozne, a i znam da se na tome ne staje, ide se dalje. Kad jednom uništiš facu, pogotovo sa malo godina, nema povratka. Imam 25 godina. Istina da, dosta cura krene s malo filera pa završe kao patke.
prije 13 dana, 10:24
> sanjaurban: > Sve muškarce sigurno ne možemo svrstati u isti koš, iako, postoji i ono što je privlačno većini. Jedino mi je krivo kad mlade djevojke razmišljaju na način- što se bolje srede, imaju napućenije usne i izazovniju odjeću- to će bolje proć u muškom svijetu. Mislim da je situacija obrnuta, da je baš onakva kako mi je govorila moja mama kad sam bila mlada. Znači on se ne treba zaljubiti u tvoje usnice i cice, već u tebe. A ti si puno više od svojih usta. Iako, realno rečeno, mi smo hrpa mesa, kostiju, crijeva i kože. Kad to osvijestimo, nećemo ić pod nož i u anesteziju ako nije neka velika medicinska sila u pitanju. Ja bih imala problem da bilo što napravim na sebi, pogotovo na licu, jer ne bih da me iz ogledala gleda neka druga koja ne sliči na mene. S godinama se baš zavoliš i ne želiš izgledati nikako drukčije. Naravno da tako ne razmišljaš s 18 (iako, jedna manjina to shvati vrlo rano). Slažem se s Vama, lijepo ste to sve rekli. Muškarac treba da se zaljubi u osobu, a ne njen izgled, samo je nažalost takvo vrijeme došlo da više ne vjerujem da postoji to.
prije 13 dana, 10:26
1 2 3