Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kupujete li na mojim krpicama?

Hej dugi sam na krpicama ali moram priznati da zadnjih godinu dana sam imala možda jedan prodan artikl. Prije bi mjesečno bilo više. Zanima me kupujete li još ovdje ili ste prešli na neke druge stranice?
prije 1 dan, 12:16
Pozdrav Kupujem još ovdje. Ali pogledam i na Facebooku u raznim grupama i na Vintedu.
prije 1 dan, 12:46
Samo ovdje, uglavnom prodajem, ali i kupujem kada nađem nešto što mi odgovara, baš volim krpice, puno predivnih osoba upoznala na njima. Za sada one su mi dovoljne.🥰
prije 1 dan, 16:08
Apsolutno! Promijeni opis prifila i možda ćeš imati više kupaca, ove prijetnje negativnim ocjenama-čisti odbijanac!
prije 1 dan, 17:59
Kupujem i prodajem isključivo na krpicama. Kao što kaže Nitospitos, odbojna je tolika količina negacija u opisu profila. Malo više pozitive i opušteniji pristup daju bolje rezultate.
prije 1 dan, 05:39
Vise prodajem manje kupujem, vecinom trazim artikle koje godinama lovim pa nikako, kad sam bila student nisam mogla odvajati bas novac za sve, a neke stvari nisan prezalila dan danas pa vecinom trazim to😂, sad vecinu uhvatim i pratim snizenja pa rijetko sta novije trazim, prodajem dosta jer lako nakupim visak jer mi sve brzo dosadi osim nekih basic komada ili nekih onako efektnih vjecnih 🥰
prije 20 sata
I kupujem i prodajem i ovdje i na vintedu. Ali nije više kao što je bilo prije...nadam se da će se ubrzo poboljšati 💪👀🤩
prije 19 sata
Ja imam period kad budem 2,3 mjeseca aktivna na krpicama pa uspijem nešto prodat, a jos mi draze bude kad se mijenjam s nekim jer volim imat nešto novo u svome ormaru a višak koji ja ne nosiim proslijedit dalje nekome drugom, tako da zamjene bas volim i uspijem nešto mijenjat kada sam bas aktivna, a onda mi dođe period da pola godine ni ne u ulazim u krpice ii tako već godinama 😂 sve u svemu drage su mi krpice, draze i od facebook grupa za prodaju i od vinteda, navika je čudo 😁
prije 17 sata
> Nitospitos: > Apsolutno! > Promijeni opis prifila i možda ćeš imati više kupaca, ove prijetnje negativnim ocjenama-čisti odbijanac! Nitino oko sve dobro primjeti točno tako. :)
prije 15 sata
> Nitospitos: > Apsolutno! > Promijeni opis prifila i možda ćeš imati više kupaca, ove prijetnje negativnim ocjenama-čisti odbijanac! Bingo! I to protivno pravilima stranice.....
prije 14 sata
Prodajem i kupujem na Krpicama, i jedno i drugo u pristojnom obimu. Tražim riijetke i pomaknute komade i znam ih naći. Nije više kao u zlatno doba Krpica (ja sam tu duže od 10 godina), ali, nigdje i ništa više nije kao tada...... Ps Prema pravilima stranice ne možete dati negativnu za uzimanje podataka i ne javljanje, niti za rezerviranje i nejavljanje, pa vam se bezvezno time prijetiti.
prije 14 sata
> gitadevi: > Prodajem i kupujem na Krpicama, i jedno i drugo u pristojnom obimu. Tražim riijetke i pomaknute komade i znam ih naći. Nije više kao u zlatno doba Krpica (ja sam tu duže od 10 godina), ali, nigdje i ništa više nije kao tada...... > Ps Prema pravilima stranice ne možete dati negativnu za uzimanje podataka i ne javljanje, niti za rezerviranje i nejavljanje, pa vam se bezvezno time prijetiti. Potpisujem :)
prije 13 sata
Volim krpice. Ide deseta godina kako sam tu i imam zaista lijepih suradnji...,što u prodaji,što u kupnji,a bilo je i predivnih zamjena. Međutim,otkad se desila ova zadnja promjena dizajna,sve se srozalo...al ono totalno. Svakodnevno se logiram iz navike i nostalgije,ali više nije to to...,gotovo sve suradnje sad ostvarujem na Vintedu.
prije 13 sata
I ja potpisujem gitu i mare😃 Cure, ja sam ovdje u godinu dana lijepo napunila ormar sa novom luksuznom robom i obućom. Ok, bilo je tu i svega drugoga, ali stvarno sam se dobro opskrbila. Šteta kaj ne nalazim kvalitetnu i novu sportsku robu, najčešće su to fejkovi i pofucano novo bez etikete, tako da to kupujem u dućanu ili webshopu. Al, kaj se second handa tiče-samo Krpice!
prije 12 sata