Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

O prevarenima

Obrisana je ona tema o onoj prevarantici pa da ovdje iznesem svoje mišljenje. Od takvih koje nemaju nijednu povratnu kupila bi krpicu u iznosu do 50kn max i to baš ako bi bilo nešt specijalno (sve smo mi bile na 0 u početku, da se razumijemo ),ali ono? Pa od one bi bježala čim bi otvorila njen profil jer se iz aviona vidilo da je lopov. Mislim,2 prodana mobitela i to pazite samsung galaxy i iphone, a feedback nigdje. Presumnjivo. A o opisu da i ne govorim. Ipak prije kupnje treba dobro razmisliti i pogledati od koga se i kaj kupuje. Strašno. Ne opravdavam ovu vješticu,ali ipak ova cura koja je na kraju ispala prevarena,sama je kriva za to...nažalost. [:sramezljiv] Nemojte me krivo shvatiti i da se koja ne uvrijedi,ali stvarno ima ovdje puno nepromišljenih cura koje se kasnije žale jer su tobože prevarene a ustvari kupuju sa svakakvih sumnjivih profila i lopovđija. Više nije sigurno kupovati od nekoga tko ima po 20,50, 100 ili više pozitivnih a kamoli od nekoga ko ih ima 0. Ne znam, ali ne vidim izlaz iz toga osim ako adminka ozbiljno odluči tome stati na kraj i trgnuti se jer prevarenih ima sve više,a isto tak i fejk profila ili po vašem trolova (ako sam dobro skužila [:kesi] ). Bez zamjerke, cure. Ispravite me ako griješim.
2014 10 31
Sto se tice povratnih informacija nisu ravnomjerne. Nekome se neda ostaviti nikakav komentar. Na mom profilu jos nemam povratnih komentara a dosta sam stvari prodala na mojim krpicama bez ikakvih problema.
2014 10 31
Sve 5, podpisujem sve što si rekla. Novčano nisam prevarena i nadam se da neću. Ja ne znam kako vi, ali ja nekako zaobilazim cure bez povratnih, ili ako baš mi nešto zapne za oko pitam onako za primopredaju, čisto da vidim hoće li pristati. Ali na žalost ni 300 povratnih nije više garancija da nas neće prevariti. Mene je prevarila cura(u zamjeni) sa 70 povratnih.
2014 10 31
Povratne informacije su tu s razlogom i mislim da bi bilo fer prema svima nama da se ostavljaju nakon svake suradnje,ma kakva ona bila. Pa makar trebalo i zamoliti drugu stranu da je ostavi. Ali mislim da je to u zadnje vrijeme više ono: nećeš ti-e neću ni ja. Ili najgore je kad se nekoga štedi zbog ''ugleda'' na krpicama,pa kasnije druga osoba nadrapa zbog ove koja nije ostavila negativnu kad je to bilo potrebno i na kraju se to sazna ovdje na forumu gdje se pišu žalopojke i gdje nastanu svađe. I tak možemo unedogled.
2014 10 31
Neka su prevarene,vise je postalo zalosno stalno citati [:vrti] to nisu male cifre,uplatiti 500 kn nekoj Xy osobi.Moras biti lud.Niti povratne,sam oglas pokazuje da je muljaza i opet ne.Poslje j.... nema kajanja [:jezik]
2014 10 31
Saki25 - e pa upravo to!
2014 10 31
Ja sam do sada ostavila 3 negativne, bila sam prevarena u zamjeni. Na novce pazim dosta, jer nemam ih baš za darivanje. Evo s tobom sam Sindy poslovala, moram te pohvalit ovako javno [:smije]
2014 10 31
Ja nisam još do sad nikome i nadam se da neće biti potrebe za tim. Zahvaljujem! Pohvale i tebi kao kupcu [:hihot]
2014 10 31
Nema sanse da cu moljakat povratnu. Das, ne das, kako hoces. Ja obicno dam.
2014 10 31
Ja sam prevarena bila za veci iznos, od korisnice koje nije imala nijednu povratnu al je rekla da joj je novi profil, a kako sam i ja nova bila reko ok [:vrti] [:vrti] .. Tako da od toga dana ako zelim kupiti nesto od nekoga tko ima 0 , 1 , povratne trazim da mi se posalje pouzecem, i eto naletila sam vec na barem dvije koje nikako da posalju vec tjednima, sve je jasno [:smije] [:smije] Tako da moj savjet je da se trazi pouzecem ako su veci iznosi ili ako nema nijednu povratnu.. [:poljubac]
2014 10 31
mislim, sto to bas treba posebno naglasavati? ne kuzim sta to nije sasvim logicno? normalno da ne ces 500kn uplatiti osobi koja nema niti jednu povratnu i koja na profilu ima samo stvari koje su trenutno in.. mislim, zar je toliko tesko povezat neke stvari.. ja ne shvacam takve ljude i da,sami su si krivi.. zao mi je, ali zar je tako tesko malo mucnut glavom.. Oke,svi smo bili bez povratne, no ja sam u pocetku samo kupovala ili pitala za zamjene s time da sam prva slala..
2014 10 31
Nekako mi je bezveze trazit povratne. Prodala sam nekim osobama koje nemaju bas vremena za kupnju a moje krpice su im zgodne jer biraju odjecu bez da moraju obilaziti ducane, pa mislim da ni neznaju za opciju povratnih informacija.
2014 11 03
na Crnu listu draga [:smijesi]
2015 03 27
@samat moze link? Ne snalazim se bas na forumu [:boji]
2015 03 27
Thanx. Na listu losih korisnika je ne mogu stavit jer mi iz nekog razloga ne nudi polje za odgovor..
2015 03 28