Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tekući i puderi u prahu :)

Jutreko! [:kesi] Kakve pudere vi curke koristite i možete mi preporučiti neki dobar? Ja trenutno imam Bourjois healthy mix i nije mi baš dobar.. Htjela sam uzeti u ljekarni od Vichy-a Dermablend, ali je poskupio sa 140kn na 160kn!! [:vrti] Navodno da su svi puderi u ljekarni poskupili, oni nisu normalni [:znoji]
2015 01 18
revlon colorstay ako želiš jako prikrivanje. [:smijesi] meni su dobri još i affinimat od maybelline-a i lorealov mat magique :)
2015 01 18
u puder u prahu koji mi je odličan je catrice prime and fine, za matiranje :)
2015 01 18
a kakav tip kože imaš?
2015 01 18
Ovisi kakav tip kože imaš..Ja recimo imam osjetljivu, masnu do normalnu kožu i meni odgovara Maybelline Affinitone tekući, za prekrivanje prištića kamuflažna krema od Catricea i nakon toga matiram sa Deborah Cipria Ultrafine..Ne preferiram teške škrobaste pudere [:smijesi]
2015 01 18
Catrice all matt plus definitivno. Tako je prirodan i lagan. Prekrivanje je srednje i moze se nadogradivati ali ja nemam nekih vecih problema s kozom pa ne znam tocno. Meni je super i dosta ljudi mi ga je preporucilo [:smijesi] Ostaje na licu jako dugo.
2015 01 18
Ja imam isto masnu do normalnu kožu bez akni i prištića
2015 01 18
Meni je dobar bourjous sa spužvicom gore, imam mješoviti tip kože
2015 01 18
Zašto ne nabaviš nekoliko vichy testera tog pudera i najprije vidiš kako ti odgovara, a ako će ti stvarno biti super, onda ga i kupiš? Možeš u ljekrarni zatražiti nekoliko testera. Dobar puder nikako nije skup. Ali naravno, dok ga nađeš potroši se novca.. Ja trenutno koristim samo BB kreme, Loccitane točnije, nakon što sam ih dosta promijenila.
2015 01 18
Nije ti Bourjois healthy mix ok???? Meni je fenomenalan a nema kojeg nisam probala takozvanih besplatnih do nesnosno skupih i niko nije ni blizu healthy mixu [:vrti]
2015 01 18
@prodanovich, znam da mi je dobar jer sam probala nekoliko puta od sestre :) kakve su ti te bb kreme od loccitana, ja imam od garniera i nekako mi je premasna i vodenasta... @kastor1, ne nije mi dobar healthy mix jer nakon nekog vremena (ne mislim 8h) nego puno manje počnem dobivati mrlje na licu, i onda to izgleda ko da u životu vode nisam vidjela [:hihot] čuj, ne odgovara svima sve, različiti su tipovi kože...
2015 01 18
I ja sam probala healty mix, ali mi je napravio nered na licu [:tuzan] Trenutno koristim samo catrice kamuflažu i preko puder u kamenu, ali namjeravam probati colorstay.
2015 01 18
Ja sam jaaaako dugo tražila tekući puder i nikada nisam do sada pronašla nešto što mi odgovara. Sada koristim Max Factor Facefinity i moram reć da sam jako zadovoljna. Nemam toliko masnu kožu, rekla bih da mi je sasvim normalna, ali u zadnje vrijeme su mi počeli izbijati prištići ( vrlo vjerojatno od stresa na faksu). Prvo stavim Oriflame Tea Tree korektor s uljem čajevca, a potom ovaj puder. Korektor je također jedan od najboljih i najjeftinijih koje sam pronašla. Što se tiče pudera u prahu imam samo jedan savjet- NE H&M puder u prahu. Mislila sam si ok, jeftino je, mogla bi probat. Onda sam stavila i lice mi se osipalo skroz. KOMA. [:vrti] Jedan od boljih i također jeftinijih su MUA-ini puderi u prahu :)
2015 01 18
@rwmarija, bolje ne na kožu stavljat te jeftine pudere i bronzere iz H&M-a ko zna što sve sadrže u sebi, bolje dat 30ak kuna više i imat kvalitetan :)
2015 01 18
ako ti treba jače prekrivanje onda la roche posay-toleriane teint,odličan puder!..sve prekriva i traje cijeli dan..a za slabije avene-couvrance..on je nešto između pudera i tonirane kreme,ujednači ten...ja ga koristim...a puder u kamenu isto od avena-translucent mosaic..odlično matira a ne isušuje kožu..koristim ga 3mj. a jako malo je potrošen..ovo mi je najbolji koji sam do sada probala i nemam namjeru više isprobavat jer je meni savršen..
2015 01 18
1 2