Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

poštarina!

Pozdrav cure =) inače se ne bi bunila ni za što, ali počinjem primjećivati da se masovno nabijaju cijene poštarini. Svakako sam za to da ju kupac plati ali nije uredu pokušavati zaraditi na tome, bar po meni. Svi ovdje radimo većinom preko pošte i znamo već cijene otprilike, pa smatram da stvarno nije potrebno tražiti poštarinu od recimo 25 kn za jedan artikl. Osim ako je težina u pitanju. Ali prema mom iskustvu, preporučena poštarina za neki odjevni predmet mi nikada nije prešla 18kn. eto toliko od mene.jednostavno sam imala potrebu [:hihot]
2013 03 07
shvaćam te i meni je predebilno kada vidim da cure napišu cijena + 20 kn poštarina, a rijetko kada je baš tih 20kuna, eventualno cipele ili tako nešto teže ili što mi je još gore uplatiš za preporučeno a dobiješ poslano obično, pa eto ako će nekoga tih par kn spasiti nek im bude..
2013 03 07
pa da...meni nekad bude presudno za kupnju kad vidim da tako nešto piše...onda si kažem "e baš neću", a možda bi kupila samo da je poštarina manja.jednostavno ne vidim krpice kao mjesto gdje se vodi neki biznis [:smijesi] svaka čast nekome ako uspijeva zarađivati od toga.
2013 03 07
ma nema tu nekakvoga biznisa [:hihot] ali neke cure vjerovatno briju na to, pa kada vidim cijenu 90+20kn poštarine pa hello??? to si mogu i u trgovini kupiti i isprobat i ne riskirati da ću biti prevarena,ali kako si i sama rekla svaka čast curama koje su biznis napravile [:jezik]
2013 03 07
[:hihot] točno to
2013 03 07
Ha, treba ići na Tisak, ja od sad samo od tamo šaljem. Do 31.5. je akcija i nema veze koliko je paket težak, dostava+njihova ambalaža je 10 kn! Tak da tražite da vam pošalju na najbliži kiosk i poštarina je 10 kn! Pa nema zezanja oko cjenika HP. Jer s njima stvarno ne znaš. Ja sam za jednu torbu platila 15 a za drugu 25 kn, a bile su približno isto teške. Tak da..
2013 03 07
kako to ide preko tiska?
2013 03 07
ako neki zaračunavaju 20 kn nda je vjerojatno tu i cijena koverte uračunana...mene redovito s tom kovertom izadje 17-18 kn..dakle valjad samo zaokruze na 20 u slucaju da dodje kunu dvije vise...tako da mislim da je to sasvim realna cijena jer tako zbilja i dolazi ..danas sam slala jaknu i doslo me 20 eto (a nisam kupovala kutiju vec sam u svoju stavila)
2013 03 07
kod mene npr piše u rubrici "o meni" da ide 20ak kn poštarine, ali uvijek dogovoram poštarinu ovisno o predmetu, a masu puta sam za premete 70kn-na više ja plačala poštarinu makar bile i cipele, tako da, sve se da dogovoriti, ko pita ne skita hehe, a ne se inatiti i odustati od upita...vjerojatno su i te cure okvirno napisale, a dalje po dogovoru ;))
2013 03 07
ja sam danas slala prvi put preko tiska, stvarno je jednostavno i dok traje ova akcija i definitivno najjeftinije [:smije] možeš sve detaljno provjeriti na njihovoj stranici, da sad tu ne pišem preopširno, a i kada završi akcija opet će biti povoljnije nego u pošti jer su kod njih ambalažne kutije besplatne, a najskuplja poštarina je 15kn !!!! evo ne vjerujem da reklamiram todorića, [:hihot] ali stvarno se isplati
2013 03 07
Isplati se Tisak, pa na 4 poslana paketa ušparaš barem 40 kn. Dođeš tam s podacima o primatelju i s brojem kioska na koji šalješ.. Dok ti ispunjavaš tiskanice tete ti zapakiraju i gotovo! A nema ni gužve ko u pošti da potrošiš 40 min čekajući u redu... Tako da sam zadovoljna s tom vrstom slanja. A svaki gradić ima svoj kiosk i nije problem naći kud da ti pošalju. [:smijesi]
2013 03 07
wau super fora =)) hvala na informacijama ^^ a što se tiče ovoga da zna ponekad izaći i više, to sam odmah na početku rekla, da mi je jasno da velike stvari ili cipele znaju biti skuplje, ali općenito 20 i više kn nije potrebno.ja sam poslala masu stvari uključujući i cipele i nisam nikada toliko platila.samo treba napisati da je poštarina prema cjenovniku hp-a i tjt =)
2013 03 07
a sorry nešto sam ja zabrijala, u pravu si, ja sam htjela reći da npr. bilo kakav odjevni predmet može stati u ovaj najmanji paket jer je on dosta veliki pa opet ispadne jeftinije nego u pošti, stvarno se može dosta spakirati unutra tako da je opet povoljnije:))
2013 03 07
Istina, većina stvari se da nagurati u najmanji paket i to je pozitivno :)
2013 03 08
jedino što mi se čini kao malo veća gnjavaža osim ako nemam tisak baš u blizini kuće [:smijesi]
2013 03 12