Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega kose /

Frizerski salon (Zg)

Dobar dan cure :) Zanima me jel vi znate neku dobru frizerku u Zg-u, da je negdje izvan centra jer mi se ne da biti u gužvama, a i u centru nabijaju velike cijene, a s obzirom da ja samo tražim farbanje (možda neke pramenove) i šišanje, vjerujem da ima i neka frizerka koja to radi po prihvatljivijim cijenama sa super kvalitetom... i da, voljela bih da je unutar Zagreba, tak da mogu do tamo doći tramvajem, ne da mi se vozikat busovima :) Tnxić :))
2015 03 25
Ja sam jako zadovoljna Hair Doctors Academy, kod Tvornice. Platila sam pranje, šišanje, fen frizuru i farbanje 240 kn.
2015 03 25
frizerski salon Smart, u Spanskom, nekih 5 min hoda od stanice tramvaja 5 i 17. sjajne cijene i odlicni koloristi.
2015 03 25
frendica jako zadovoljna sa Frizerskim salonom Hair Couture kod Cinestara u Branimirovoj. i cijenom i uslugom. jeftinije za 200kn prošla nego u prethodnom salonu.
2015 03 25
imaju li možda stranice na fejsu? htjela bih vidjeti neke radove da se lakše mogu odlučiti... da, u prošlom sam platila 400 kuna šišanje i farbanje izrasta.. (kosa mi je spadala pod izrazito dugu jer je bila preko pola leđa, pa su mi farbanje naplatili za izrazito dugu kosu, a onda me ošišali na dugu kosu, iznad pola leđa... možda se ovaj put budem išla ošišat u jedan frizerski, a ofarbat se u drugi) [:smije]
2015 03 25