Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega lica /

SAVJET ZA MITESERE

Drage moje, vjerujem da velika većina već zna za ovaj trik uklanjanja mitesera ali evo i savjet za one koje to još ne znaju (ili znaju a nisu isprobale), vjerujte koža je meka i čišća već sa prvim tretmanom :) Smočite lice, stavite malo piling smjese po izboru (najbolje talog kave) te trljajte time zahvaćeno područje mitesera rukom ili čistom frotir rukavicom nježnim, kružnim pokretima pet do deset minuta. Umijte se. Nakon toga, potrebno je “pariti” lice. Najbolje je da u veću posudu stavite vrelu vodu (može i kamilica) te nagnete glavu preko nje, a preko glave ručnik, kako bi učinak bio što bolji. Na taj način ćete uspjeti “otvoriti” mitesere (parite se desetak minuta). Nakon toga napravite ovu genijalnu masku za čišćenje pora: četiri žlice sode bikarbone jedna šalica mineralne vode Dobivenu pastu nanesite na lice, izbjegavajući područje oko očiju te je nakon deset minuta isperite toplom vodom. Rezultati su vidljivi odmah! Lice posušite i nanesite hidratantnu kremu. Osobno sam probala samo sa talogom od kave i jako sam zadovoljna :)
2015 04 07
evo još par savjeta što se sve može s talogom kave :) 1. Posušite talog kave i stavite ga u zdjelicu, a zdjelicu držite u hladnjaku, jer ćete na taj način ukloniti neugodne mirise. 2. Ukoliko u stanu ili kući držite biljke poput azaleje ili kamelije zalijte ih talogom kave. 3. Ukoliko ne možete riješiti mrava posipati talog kave na mjesta gdje se skupljaju. Također, može vam poslužiti i ako se želite riješiti puževa i drugih insekata. 4. Talog kave umočite u vruću vodu i na taj način dobit će smeđu boju kojom možete obojiti tkaninu. 5. Ako vam je drveni namještaj pun ogrebotina, utrljajte u njega malo taloga kave koji ste prethodno pomiješali s pastom za poliranje i toplom vodom. 6. Talogom možete očistiti masne površine. Možete ga koristiti samog ili u kombinaciji sa sredstvom za pranje posuđa. 7. Kako vaša mačka ne bi obavljala nuždu svuda po dvorištu, posipajte po njemu taloga kave i budite sigurni da će je taj miris otjerati. 8. Ukoliko sadite mrkvu kako biste povećali njezin urod, pomiješajte svježi talog kave sa sitnim sjemenjem mrkve prilikom sadnje. 9. Ukoliko želite očistiti kamin prije nego počnete, po pepelu posipajte talog kave kako se ne bi dizala prašina. ako je netko bilo što od ovoga probao neka se javi s iskustvima :)
2015 04 07
bravo cure! :D hvala na savjetima :)
2015 04 07
nadam se da ce nekome pomoci :)
2015 04 07
ja volim na limun staviti šećer i njime ispilingirat lice. Isto tako šumeće cinka su dobre za pit, pa se manje prištića i mitesera stvara.
2015 04 07
Odlicno, hvala na savjetu [:smijesi]
2015 04 07
a to je samo trenutan ucinak.. vrate se jako brzo, pa cak drugi dan nekima, zali boze truda onda :) evo ja ovaj tjedan krecem u borbu protiv gamadi :) Piling jednom tjedno (jedan od ovih nacina) + sapun aktivnog ugljena (navodno cini cuda)
2015 04 08