Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega kose /

flamboyage/balayage

Jel itko to probao raditi doma? :) Iskreno, svaki put do sada kada bi otišla frizeru ne bi mi napravio ono što sam zamislila. Ombre sam si sama doma radila i kod frizera i doma mi je ispao deset puta bolji. Ima li tko kakve savjete u vezi navedene frizure ( flamboyage / balayage ) i kako ju napraviti doma. Kupiti možda ono od loreala baš za pramenove ili zasebno posvjetljivač ili nešto treće :)
2015 04 21
To su dvije različite tehnike. Iako sam radila samo balayage pramenove u frizerskom i to izgleda skroz jednostavno ali samo iz ruke profića. Izvlačenje pramenova nije teško ali kako to izvesti na stražnjem dijelu glave? Bez dva ogledala, preciznosti, teško...A da ne govorim ako ti se preslika boja pa ispadneš šarena...
2015 04 22
znam znam, pitam za bilo koju od te dvije tehnike jer mi se obje sviđaju :) gledala sam neke videe na youtube-u pa možda i uspijem :P Jednostavno svaki salon naplaćuje previše, a svaki put kada sam radila u salonu nešto nije ispalo kako sam zamislila, pa sada sve radim doma .
2015 04 22
Ako si radila ombre onda si najprije pokusaj sa flamboyage tehnikom, dakle vrhovi kose idu kao pramenovi, njih posvijetlis blajhom...sve to prilagodi kako ti kosa prima, koja ti je podloga kose. Inace kazu da se bas te dvije rade na prirodnoj podlozi kose.
2015 04 22
Ma farbana sam, ali se dosta već i ispralo... samo imam jako crveni pigment, pa jel itko zna gjde se kod nas mogu kupiti oni tonici ( ili ne mogu se sjetiti točno kako se to zove ) za izbacivanje tog pigmenta.... To se stavlja nakon blajha....
2015 04 22
Zbog tog pigmenta se ja sama više ne farbam, jednom kad ga izvučeš ako ne želiš uništiti kosu, treba vremena da se ublaži. Sretno!
2015 04 23