Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

peckanje prilikom ..

nisam znala dali da stavim u kategoriju zdravlje ili 18+..........sve u svemu,muci me jedna stvar pijem kontracepc. vec dugo zbog cisti na jajniku,neredovita menga,njeni izostanci,sto stvari,al na bolje je ne koristim zastitu,s jednim partnerom sam dugo (i on mi je prvi) i mlada sam(nez jel bitno za pricu,svejedno) nakon svakog odnosa prilikom mokrenja imam osjecaj peckanja,koji me prati tu noc ako moram na wc i sljedeci dan, vec drugi dan nema, al opet nakon iduceg odnosa ista stvar,nekad odmah prodje tu noc, nekad se produzi na dan nakon,al nikad dulje ic cu u ginekologa svakako,na godisnjem mi je trenutno,za 2-3 dana se vraca pa se odmah narucujem nadam se da nikog ovakva tema nece uvrijediti i bez glupih komentara,potrazila bih pomoc odmah da je to peckanje nepodnosljivo i da se ne zaustavlja i ZELIM SVIMA SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI [:zaljubljen] [:smijesi]
2016 01 02
Mozda neka bakterija ili upala.. Prijateljica mi je imala taj problem, uzrok je bio bakterija.. Dobila antibjotike..pila 2 tjedna.. I to je to.. Takoder sve najbolje. :)
2016 01 02
Imaš li možda problema sa vlaženjem? Moram pitati tako direktno hhh. Ako si suha dolje, moguće da te pecka nakon spolnog odnosa zbog trenja i iritacije. Ja kada sam pila kontracepciju bila sam suha kao pijesak. Sumnjam da je neka spolna bolest u pitanju jer bi pored peckanja imala i drugih simptoma, recimo iscjetke svakojakih boja i neugodnih mirisa i sl. A moguće i da imaš upalu mjehura. Ali možemo nagađati unedogled, znati ćeš sve nakon pregleda i nalaza. Nadam se da nije nešto ozbiljno u pitanju.
2016 01 02
pa nemam problema s vlazenjem....nema boli prilikom odnosa moja neka teorija je bila da,mozda ne znam,koza se rasiril a i kao rana je pa dok mokrim pecka .....to sam prvo pomislila....al ic cu svakako u ginekologa..nadam se i ja da nije nista ozbiljno....hvala vam, ima jos tko iskustva? imam jos jedno pitanje, samo nema bas odaziva na temi....a zanima me dogadja li se to i vama prilikom odnosa
2016 01 02
Rana? Kakva rana? U rodnici ili vanjska ranica?
2016 01 02
Jel ti partner ima kakvih simptoma? Ili samo ti?
2016 01 02
Ja sam imala slicne simptome zbog kondoma, neznam koristite li ih.
2016 01 03
ne koristimo kondome, pa mislim na sirenje koze doli jer sam svega par puta imala odnos, al mislim da je vanjska nema on nikakvih simptoma, al njima je 100x lakse nego nama idem do ginica, a temu cu ostavit pa javit sta je na kraju
2016 01 03
njezniji odnos,probajte tako. Moguce da ste napravili ranice u rodnici koje kasnije kad se 'ohladi' pocnu peci. Ginic zna najbolje.
2016 01 03
tnx, javim kad odem sta je.. hvala vam svima
2016 01 03
kupi u apoteci vaginalete Canesten ,mozda je neka bakterija,pomoci ce ti do pregleda
2016 01 03
Da slažem se canesten je prva pomoć..ne moze naškoditi a pomoći će..moze i kremica canesten al vaginalete sigurnije brže i učinkovitije ..
2016 01 03
Ista stvar kod mene. Zbog pilula ti se mijenja ph rodnice pod utjecajem hormona, rekla ginicka. Lijeci tamponom umocenim u lgg jogurt i vaginaletama Vagisan, dodu 70 kn Ali odi do doktorice, meni je dala nesto na recept
2016 01 03
Canesten je protiv gljivica...ne za bakterije...i upale... Ako je je problem s ph kako je Tina Tina rekla Vagisan, Lactogyn lady...imaš hrpu toga po apotekama...dosta curama pomaže Aromarin Gyno Pro (e to je nešto za, recimo, prvu pomoć što ne može naškoditi)
2016 01 04
puno razloga može bit za to: od bakterija, gljivica, do partnerove sperme. morat ćeš otić kod ginića. nemoj uzimati canesten jer je on za gljivice koje karakterizira bijeli iscjedak i svrab, a ti toga nemaš.
2016 01 05