Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

pilule i problemi

Neznam dal se jos to kome dogada ali neky me netko ispravi ako grijesim,dakle ciklus mi je poceo prije 5 dana ,na drugi dan ciklusa popila prvu tabletu posto eto dobila u noci no krvarim i dalje jako i obilno mozda cak i obilnije nego bez pilula,ovo su mi druge po redu pilule adexa mi je npr odma zaustavila m.od prve pilule al nisam mogla izdrzat nuspojave kad sam prestala naravno prokrvarila,tako sam mislia da ce biti i sada.Lindynette 20 su u pitanju i nisam pametna sad razumjem da se moze javit spotting al ovo je potok u najbolju ruku ,svaki dan skoro cijeli paket onih lola ulozaka uglavnom pitanje je zar pilula ne bi trebala zaustavit pravu m.i onda se ona pojavi u onoj 7 dnevnoj pauzi ili su mi ove pilule preslabe helpp za 20 tak dan idem ginu
2016 01 10
Ako ste ih tek počeli piti onda je normalno da imate ciklus kao inaće jer one ga neće zaustaviti, tek od drugog bi vam trebalo to sve manje biti. Pila sam te lindynette više od 3 god, pa ako vas još nešta zanima slobodno se javite.
2016 01 11
Pijem Lyn 20 već nekih 5 godina, a sveukupno sam na oralnoj kontracepciji oko 10 godina i mislim da se nema smisla sekirati ovako rano. Tek si ih počela piti i uopće nije čudno da menstruacija izgleda kao i svaka druga. Kakav efekt Lyn 20 ima na tebe možeš vidjeti tek nakon 3-4 mjeseca, kao i sa svakim pilulama. Recimo, ja sam od Logesta krvarila dan i noć u komadu tri mjeseca. E, to je bio potok. Čista agonija. Ginica je čekala 3 mjeseca da vidi hoće li mi se organizam naviknuti, ali nije. Onda sam dobila Lyn 30, pila sam ga jedno 2 godine i odjednom je počelo jako probojno krvarenje. Nakon toga sam dobila Lyn 20 i do danas je situacija prilično ok.
2016 01 11
Logest je mislim isti ko lyn iako sam pitala gina da mi da neke koji djeluju antiandrogeno rekao mi je da i lyn djeluju protiv pristica nisam ih imala a sad gadovi izbijaju po prsima mislim wtf? I bolove u nogama ne mislim sad na trombozu vec bol u listovima i peckanje ko da ste cijeli dan hodali ili bili na nogama al bez oticanja i slicno doduse jesam pusac al to i gin zna
2016 01 11
Da, trebali bi biti isti, tim više mi nije bilo jasno zašto sam tako burno reagirala samo na Logest. Lyn 30 me poprilično udebljao i zadržavao mi vodu u organizmu, s Lyn 20 sam zadovoljna.
2016 01 11